• pelsepuuppi

lomakkei

taas ja lisää, englanninkielellä, onneks ei hollaniks. sign here please. ei vieläkää kämpäst tietoo, alkanu ilmottelee suomes eri paikkoihin et osote muuttuu, peruuttanu jäsenyyksiä ja koittanu nauttii kaikin tavoin tän kesän tunnelmista, hetken haikeena vaik tule käymään tääl alvariinsa kuitenki. hirvee tarve kompata kaikkee kivaa koko ajan, vahvistaa siteitä vaik ne muutamat siteet tuskin tulee katkeemaan koskaan.

edelleen pitäs mennä hesaan pakkaan kamoi ja järkkään elämä pois sieltä, ei pysty. ottaa edelleen aika lujille mut pakkohan se on hoitaa. kerta rytinä on parempi kuin ikuinen kitinä. pari päivää ja muuttoauton varaus ja viimeiset muutama vuotta pyyhkiytyy pois. c'est la vie, niin simppeliä se on. yhteys katkennu jo aika moneen suuntaan hesassa, muutamiin haluu säilyttää.

aurinko paistaa ja pn kesä. nyt ulos, terassikahvil, kattoo ihmisii. ihmiset aika siistei lopulta. kaikes .. omituisuudessaan. onneks mä en anna kellee koskaa mitää aihetta pilkkaa, ivaan tai nauruun..
* * * * * * * * * * *
okei tä ei liity mihinkään mut mikä tä mainos on? löyty netistä, vissiin siis ollu avotakka-lehdessä back in the days. en o ihan varma innostaisko tuo kuva mua hankkiin oraksen bidettaa..

1 kommentti

audinkopoika

17.7.2007 20:22

Hih..tasa-arvo aikana "pride- suihkua voi mainostaa näinkin;) Alapäähän on kaikilla.
Onko viikonloppu varattu..perjantai? wink wink ;)