• pelsepuuppi

kyytii

ool rait. stepperit pumpattu, kahvit juotu, napit otettu. yks pesällinen poltettu. suihkun kautta kahvil ja kliffaa hakemaa. pitää visii hakee paapal joku lu ja herkku siin sit kans. et ei olis tylsää ku mä naputan kouluhommii. bf haetaa kyytii siin 11 mais. niin kivaa.

mul jäi kabaree välii sunnuntain vaik sinne mua pyydettii ja lauantain nousuhumalas lupauduin mut iski niin rankat väsyt ettei kyenny oikee mihinkää. ja piti hakee hunajaa ja kaikkee. nyt kaapis 12 purkkii. oon alkanu syömää siytä näkkileivän pääl. ihan sairaan hyvää. mun lemppari on ylhäisten näkkileipä ja toi hunaja on kemiöst ja kanervast, luomuu ja hyvää. mul menee jotenki tää ruokavalio tiukempaa suuntaa koko ajan, tai siis koitan päästä tiukempaa suuntaa. haluun olla timmis iskus ens kesän. ja pukeutuu seiloriks. ei se flaksi muuten käy ku ei käy muutenkaa. paskat. muis vika ei mussa.

okei, se suihku olis nyt poikaa. sit kaupunkii ja touhuumaa et mites se nyt hommat toimii. ja kynnet pitäs leikata. pääse puuhun kätsysti ja raadeltuu pienen jyrsijän täl hetkel.