• pelsepuuppi

jumppaa

mulon ministepepri ja oon sitä ny pumpannu ain ku ei o laiska viel saanu aikaa mennä salil. ei ees pilateksee. mul missio olla ens kesän niin v**n hyvännähöne et ihmiset kirkuu kaduil ku vaapun seiloripaidoissani. ei sil et oikesti olisin ee sylipinone mut jotenki en vaan tykkää mun kropast, liian 31-vuotiaan miehen kroppa. ja plus lippu kylien keikal ja siel kuitenki homo-paraati ja gay-invaasio ni ei tohdi olla vastis.

katoin jumpates madonnan viimist kiertuet levylt ja ai vitsi se on kyl hyvä. yhdes kohtaa se hävii lattian läpi, hienon näköst, et mitä kaikkee saa nykyää tehtyy.

okei suihku ja puhtaus ja sit alkaa kirjotus. koitan saada huomen lähtee valmiin shitin ja se vaati et keskittys hiuka ja laittas poppii hiljempaa. ellei sit laittas rufust ja hiuka darrapäissää itkee pirauttas siin sit.

eile oli kliffa ilta, ei menny hirvee myöhää. puhuttii kivoi eikä ees menty baarii. sain viel kyydin kotii ja säästy seki taxi-raha. kaveri raskaana, raukka, eikä voi ottaa häppää. mut siin sit kliffat juoppokuskit.