• pelsepuuppi

joulu

on ohi, praise the lord. en o koskaa ollu jouluihminen. ahdistaa vituttaa ja onk kamalampaa musaa ku joululaulut? no ei, hyi fan. anyways, oltii eilen kaverin kaa muutamalla, törmättii pariin blogituttuun (no tuttui muutenki) kektä katos paikalta nopeemmin ku oltais uskottukaa. mentii muutamalle siihen yhtee pienee paikkaa mis saa röökaa sisäl ja join siel mustaherukkabissee. sit aloin olee sillee et moi, tahtoo nukkuun. olin laittanu taltee sen .. öö.. dokkarin (?) dokudraaman versaillesist ja sen jälkee marie antoinettest ja no, ei nyt tietty mitään infoo tullu uutta, versaillesis oli ihan ok puvut ja lavasteet mut antoinettes oli hiukan turhan.. halpiksenkin olost aika ajoin.

mul missiona saada kissa. mullahan on tää hinku et sphynx koska non vaan niin siistin näkösii mut sit taas samaan aikaan oon tohkeissani et musta siamilainen ja/tai valkonen cornish rex. mut mut.. maatiaisetki ihan jes, ja siin olis taas se fiilistely ku näin kavereitten kissan nyt aattona ni oikesti, nätti ja kliffa.

onneks kissa on asia mikä ei o just eniten pinnal nyt, eka täytyy säätää se kämppä itellee tietty. remppa tehty mun pääs jo valmiiks, remppareiska olemas jo keittiön lattian laatotuksee ja muut saan melkee ite hoidettuu ku so far pelkkä hiomist ja maalii. ens jouluna sit onkin kaik mustaa ja hienoo. uus kylppäri aikanaan, ku remppa hallus. ja ehkä siihe mennes on sit kans tää kissa-issue diilattu kondiksee.

nyt alan kattelee angiee. geena davis.. oikeesti eik mitää järkevää leffaa tuu jouluna ees?

2 kommenttia

stellagrrrl

26.12.2008 15:50

sori, et kadottiin niin nopeesti. ei ollut suunnitelmissa muuta kuin yhdet glögit, jotka sitten kuitenkin venyi kolmeen tuoppiin... mutta olen cornishin kannalla. kaunis ja vähän vähän pahempi mun allergialle, jos vaikka törmään joskus kylään syömään sun erinomaista linssisoppaa.

pelsepuuppi

26.12.2008 15:54

noo.. muut blogitutut katos tein jälkee viel nopeemmi ja viel hiljasemmi..

joo, mul kaikkii juttui mieles kyl sen kissan suhtee.. toisaalta vois olla sen alte herr kliffan saattohoitoki eka työn alla.

ja just nyt mul on suuri ihme ja kumma geena davisin tukka.