• pelsepuuppi

jeepulis

yö haisevan tyynyn kanssa meni ihan ok, vuosien tupakointi vissiin saanu hajuaistin suht kondiksee. eisilti merkkaa sitä et olis nukkunu hyvin. heräilin kaikkiin ihme-juttuihin taas pitkin yötä. ja nukkumaanmenoa hiukan viivästytti tietyn tanssiryhmän kotisivut.. miks mä jumitan siellä? ja okei andreas halus mielipiteen yhdest kouluprojektistaan ja laitto kuvia tulemaa ja sit käytii läpi niitä.

niska ja hartiat ihan jumissa. tyyny ja koko sänky aika.. no, ei saa valittaa. ainakin mulla on sänky. tää aamu ei vaan tunnu kovin hyvältä. ja tänää on edes pitkä ja puuduttava päivä. kaikki ihan ok, museo-projekti etenee join kuin mut mulla menee hermo sen puitteissa muutamaan tyyppiin mein luokalla. ja tänään edes koko päivä sitä, illalla sit luento. yhdeksältä päästää kotii. en muista olik albert heijn kuin myöhää auki.. jos jotai halu syödäki.

nyt olis ihana päästä saunaan ja antaa kaiken jännitykse lihaksis valua pois. ja olis kiva mennä kavereille aamukahville. lista töistä mitä pitää saada tehtyy ennen 25.10. ei o hirveesti lyhentyny eli pitää alkaa hiuka skarppaamaa senkin suhteen. oon ollu tavallaan hiukan hukassa.. tai en hukassa mut tavallaa menny hiukan väärään suuntaan täl hetkel. viime torstain presentaatio meni niin monumentaalisesti perseelleen et ylihuomenna pakko siivota jälkiään. ja pitäis saada vihdoin guus langan päähän ja alkaa neuvottelemaan postista. ja treenaa powerpointin käyttöä.. en o koskaa tehny yhtään powerpointtii ja se jotenki kovas huudos tääl ja meinaa vissii et munki pitää tehdä joku shown tynkä powerpointilla.. sen verran testannu sitä et ei se nyt hankalaa oo mut tavallaa.. no en o koskaa ollu niin liekeis powerpointist..

mä tarviin lisää kahvii. ja tupakkaa. sit suihkuu ja koulul kuuntelee ku m. flippailee museosta.