• pelsepuuppi

jaahas

sitä se onj nyt. isäntä päissään juu ja kovin pää hajalla. pelse koittanu saada asioi järjestyksee ja iha saanu kivasti kaike hoitoo. aika tyytyväine kyl itteeni. tavaraa lähdös mukaa iha sikana vähemmä mitä ekas mietin. ei ees mitäähaikeet tunnelmaa, odotan vaan et pääsen lähtee. pelse aika onnellinen. ja maire kans. maire sai hiukan käsillee alkukesäst mut seki kaikki jo mennyttä elämää. mul hirve morkkis ku lupasin et juu illal baarii mut ei vaa jaksa enää.. ihan huonos kunnos ja ajatus et joutus pyöräilee tuntuu tosi pahalt nyt..

varmaan lainan yhden frendit kauden kavereilt ja meen kotii touhuumaa. alkaa hiuka väsyttääki jo. hei mul ei taaskaa mitää järkevää sanottavaa kellee tai mistää, mut sitä se on se elämä pelsen ja mairen maailmassa. tyhjyttä, turhuutta, minää ja epävarmuutta.

juice laulo meille tänään rapujen lomassa. niin kaunista. miten se suomalainen aina löytää sen .. "häntä rakastin paljon, sua rakastan joskus enemmän, ole mulle vähän aikaa hän".

niin pahoillaan, menee liian pahaks nyt. ei kande välittää tai miettii, ei se elämä siitä parane. meen nyt nukkuu, hyvää yötä. maailma ja elämä asteikol 4-10 siin 9+ tai enemmänki.

1 kommentti

martin

12.8.2007 21:39

Pelsepuuppi - kaupungin kasvot taitavat pian muuttua melkoisesti!