• pelsepuuppi

issuei

1. mun uudet kengät. vittu. piti littaa jalkaa ja mennä töihi ni eik o toinen rikki. mua nin harmitti ja palautin ne ja nyt must tuntuu et menny elämä kivil. soli sellain rakennevika mikä olis voinu kai korjaa mut solis ollu hankalaa ja olis pitä ny molemmat kengät fiksaa sit et olis ollu sama malli ja tyyli molemmis. ja toisaalta en uskaltanu ottaa toista parii ku must tunuu et se voi olla sama ongelma kaikis kengis.

2. isä mitro. tarviik sun tunkee joka paikkaa? ketään ei kiinnosta sun mielipitees siit miten viini ja nainen on samanlaisii. mua ahdistaa ihan hirveesti se hahmo, en tajuu kui. tai siis tajuan. ne on ne punaset, pulleet posket ja se hymy ja tarve olla framilla joka ikisessä mediassa mitä ihminen on onnistunu kehittämään joka jumalan (eh he he..) päivä. mul muutama vaihtoehtonen teoria siihen. ja ne kirjat.. en tiä pitäk mun luke (tuskin) mut ajatus alko kytemään ku roope2 puhu toisest hahmost ku aiheuttaa mul poltteit. eli

3. anna kortelainen. mä en tiiä mitä mun pitäs ajatella. oikeesti. eik se mimmi siis-- okei mua kiinnostas kyl lukee hysterian kulttuurihistoriast, mut taas alkaa sylettää muutama seikka siinäkin.. mä tiedostan et mun ei pitäs liikaa omast puolest jumittaa termeis ja rajauksis koska kyse aina kans siit et asiat voi nähdä niin paljon (ja pitääki) laajemmas mittakaavas koka sama sit taas koen et mun käsitys muodist ja sen merkityksest kontra maailma ja yhteiskunta. eli varsinaisesti mul on suurin issue anna kortelaisen kans se et mä en tiiä onk mul issuei tai ei. ei mul sinällää oo mut mul enemmän issue feminismin kans ja se taas ulottaa juurensa kovinkin pitkäl ja eri osioihin mun sieluu ja ajatusmaailmaa.

4. jussi halla-aho. en ees sen enempää viel tiiä tyypist (enpä..) mut siis city-lehdes oli jotain läpänderii et halla-ahon tuleva työkaveri tms. johanna sumuvuori vijreist et onk siin mikä diili nyt sit meneillää? yhtäkaikki halla-aho on jotenki kiinnostava karaktääri koska se nyt netisä tilittää mitä tilittää, ja olis iit sit samaa mieltä tai ei ni mua kiinnostaa tää hahmo. mut sit taas tääki on hiuka et voik näin sanoo ku sit herkästi on monet taas tulkitsees et komppaan täysin avoimin mielin kaikkee mitä halla-aho sanoo ja ajattelee. mut toisaalta en hauis olla joka tilantees sillee ku anna kortelaisen kohdal son feminismi ja onk tös sit rasismi? et ottaja antaja kananpaskankantaja.

mä oon aatellu et ku mul on luppopaikaa ja nii pal ideoita ja ajatuksii et alan tekee omaa kirjaa. ja siit tulis upee.

sit ihan vilpittömästi mul on viha-listal
-tosi-tv
-dna
-elisa
-sateiset maanantait ku työkaveril on menkat
ja sit mua on alkanu riepoo televisio kaikkinensa viime aikoin. oikeesti, jeisys kraistus mitä shittii sielt tulee. hela tiden, bara crap.

seuraavaks teen listan asioist minkä kans hommat pelittää. mut se et kengät oliki rikki ja makso kuitenki paljon ni laitto mielen matalaks.

http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA