• pelsepuuppi

hulluutta

mua on aina kiinnostanu hirveest kaikensorttinen julkinen elämä. ei sillain et ite haluis millään muotoo olla julkinen eikä es vältsyyn silleen et itteens kiinnostais ihan tolkuttomasti mitä tom hanksin roskiksest löytyy mut sillai et vaik just tää jacksonin kuolema et miten sitä uutisoidaa ja kans tietty madonna ku ollu niin kova fani kautta aikain. sit on ihan mtv3.fi kertomas et beth ditto on uus ja erikoinen muoti-ikoni, kun lihava ja lesbo ja viel feministi. mul on hirveen hajanainen ajatus dittosta. näin livenä tukholmas kaks kesää sit eikä nyt ihan mieltsii vaikutust tehny sillai et ihan kliffaa musaa, lila spandex joo lihavalla kresiiss shittii, totally cool ja way rad mut ei siis sillai et olisin menny mitenkää pähkinöiks, suuntaan tai toiseen. mua ei vois vähempää pöyhästä onk joku mies tai nainen, lihava tai laiha, homolesbo tai hetero, uskos tai huora jos muusikoist puhutaan ni enemmän tietty merkkaa se et mitä se musiikki on ja näin, tällasii perustavaa laatua olevii ajatuksii tähän alkuun ja pohjaks. mut kun mtv3.fi kirjottaa sivuillaan et

"Räväkkä nainen on herättänyt huomiota päätöksellään olla ajamatta kainalokarvojaan. Nähtäväksi jää, leviääkö tämä villitys Ditton fanien keskuuteen."

ni mul jotenki nousee niskavillat pystyyn. ensinkin; "herättänyt huomiota"..? ihan oikeesti, herättääkö kainalokarvat huomiota ihan niin paljon et voidaan sanoa et ne "herättää huomiota"? ja toisekseen "päätöksellään olla ajamataa".. joo, varmasti on tietoinen päätös etti aja karvojaan mut (tai sit olen liian aamukaffel viel) jotensakin mulle jää tost tunne et kysees olis suurikin päätös, oikein huolella ajateltu ja plussat ja miinukset listattuna ennen päätöstä, "en aja enää kainalokarvojani". for real.. mulla kuitenkin muutamia tyttöjä tuttavapiiris kun ei myöskään ajele sääriään tai kainaloitaan ja kukaan ei o sen suurempaa päätöstä tehny asiasta saati herättänyt huomiota. joo joo, tiiän, mut silti. se mis beth ditton pisteet kokee kolauksen mun mielessäni on läpänderi (mikä saattaa olla mtv3.fi:n omaa tulkintaa tai sit ei, en tiiä) on

"Värikkäitä asuja suosiva Ditto on tosin suominut muotipiirejä laihuuden ihannoinnista. Ditton mukaan ylilaihan kauneusihanteen takana ovat alalla vaikuttavat homomiehet."

taas homomiehet syynä (hetero)naisten henkiseen ja fyysisen pahoinvointiin. liippaa liian liki mun päässäni räsästä ja pohtamoo. eik ketään muuta nyt vois keksii tähän? oikeesti? jos oieken yrittäis? jos vaik ajattelis silt kantilt et samat laihat mallit on myös naissuunnittelijoiden ja heteromiesten mallistois, et onk homomiesten valta niin valyaisa et ei kukaan uskalla olla esimerkkinä terveemmästä ja/tai toisenlaisesta tavasta? miten on?

se mikä mul päälimmäinen issue ehken koko jutus on nimenomaan tää et kauheeta kun homot pakottaa naiset laihoiks mut seuraava ikoni onkin sit reilusti ylipainoinen, et eikö toisalta siit välistä löydy ketään. ketään sellast terveen painosta, kurvikasta mutta hoikkaa, hyvin luonnostaan säilynyttä 50+ rouvaa joka ei sairaalloisesti jahtaa ikuista nuoruutta kuntoilemalla tai alle kolmekymppisenä ole sairaalloisen ylipainoinen ja (KAUHISTUS) anna kainalokarvojen rehottaa? tarvitaak sellasta? kaiketi joillein on hyvä olla esikuva, joku kenen merkkiä seurata. mut must sit taas se on aika niheetä et mulla tuli tarve tulla länkyttää tänne.. mut jotenki vaan mtv3.fi ja miksei iltasanomatkin risoo mua aika ajoin tavallaan uutisoida. toisaalta taas mua kans hiukan ehken risoo et on ihmisi kenel vaikkapa iltiksen uutiset on totuuden jyvä ja kiistaton fakta. mut kaiketi niitten pohjat on sit hyvä kans luoda omaa maailmankatsomusta. mut aina välil sitä funssaa et ihan pieni hitunen jonkinsorttist kriittisyyttä vois kans olla ihan paikallaa.

http://www.youtube.com/watch?v=KLLxdcrk0-s
http://www.youtube.com/watch?v=G6wUPCqwWI8