ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Aito Avioliitto -yhdistys on amerikkalaisen homoja vihaavan Mass Resistance -järjestön haarakonttori

JuhaniV • 25.08.2015 17:19 • 55 kommenttia. YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA

Aito Avioliitto -teltta Helsingin päärautatieasemalla 24.8.2015
Aito Avioliitto -yhdistyksen ilmoitettu tavoite on heteroavioliiton suojelu ja lasten edun varjeleminen. Heidän taustajärjestöjensä tavoitteita tarkasteltaessa on kysymys aivan muusta. Mass Resistance on amerikkalainen homoja vihaava järjestö.

Aito Avioliitto -yhdistys ilmoittaa lehdistötiedotteessaan 19.1. 2015 klo 10.00, että tavoitteena on tasa-arvoisen avioliittolain kumoaminen. He kertovat olevansa "maanlaajuinen yhdistys".

Tiedotteessa kerrotaan yhdistyksen useista yhteyksistä homoja vihaaviin ja vastustaviin järjestöihin.

Aito avioliitto ­yhdistys on osa kansainvälistä liikettä, joka on saanut jo miljoonia ihmisiä liikkeelle 
sekä toimimaan aidon avioliiton säilyttämisen puolesta. Aito avioliitto ­yhdistys on allekirjoittanut 
yhteistyösopimuksen 17.1.2015 ranskalaisen La Manif Pour Tous ­liikkeen 
(www.lamanifpourtous.fr/en/) kanssa ja käytämme toiminnassamme samaa tunnusta. Yhteisessä
rintamassa on mm. Iona Institute Irlannissa (www.ionainstitute.ie), Mass Resistance USA:ssa 
(www.massresistance.org) ja Coalition for Marriage Englannissa (c4m.org.uk). 


Yhdistys kertoo olleensa yhteyksissä puolalaisiin ja virolaisiin.

AA-yhdistys ajaa myös Euroopan tasolla sijaissynnytysten kieltämistä Euroopan Neuvoston 47 jäsenmaassa.

Yhdysvalloissa The Southern Poverty Law Center (SPLC) -niminen organisaatio pitää luetteloa vihajärjestöiksi luokitelluista ja sellaisiksi luokiteltavista yhteisöistä. Tällä hetkellä homojen oikeuksia vastustavia yhteisöjä ja järjestöjä on luettelossa peräti 18 kappaletta. SPLC on kerännyt tietoa kunkin yhteisön tarkoitusperistä ja toiminnasta. Suomalaisen Aito avioliitto -yhdistyksen sisarjärjestö Mass Resistance -järjestö on vihajärjestöjen ehdokaslistalla vuodelle 2016.

SPLC toteaa useimpien tällä listalla olevien järjestöjen olevan taustaltaan uskonnollisia. Ne levittävät demonisoivaa propagandaa ja muunneltua tietoa niin homoja, kuin muitakin seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvia kohtaan.

Massachusettsissa toimiva vihajärjestö MassResistance sai alkunsa vuonna 1995. Järjestö on puuttunut koulujen seksuaalikasvatuksen opetukseen. Järjestön puheenjohtaja Brian Camenker on väittänyt, että homonuorten itsemurhien ehkäisyyn tarkoitetulla ohjelmalla olikin tavoitteena "homoseksuaalisuuden normalisointi".

Vuonna 2006 Brian Camenker väitti lakiehdotuksesta käydyssä keskustelussa, ettei Holocaustissa kuollut lainkaan homoja. Keskitysleirien vankien vaalean punainen hihamerkki tarkoittikin hänen mukaansa katolista pappia.

Massachusettsissa säädetyn tasa-arvoisen avioliittolain seurauksena Brian Camenkerin mukaan osavaltion kulut kasvoivat merkittävästi siksi, että homojen kotiväkivalta kasvoi räjähdysmäisesti, sekä seurauksena myös "homoparien äärimmäisen häiriintyneistä parisuhteista".

MassResistance -järjestön aineistoa on käännetty ja julkaistu nyt suomeksi otsikolla "Avunhuuto sorrettujen puolesta". Teksti on otsikoitu:
"Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille? Se on paljon kamalampaa, kuin useimmat ihmiset tietävätkään".

Suomenkielisen tekstin esipuheessa todetaan:

Tämä julkaisu ei ole tarkoitettu homoille ja lesboille luettavaksi,
sillä me emme taistele heitä vastaan! Meillä ei ole mitään
mielenkiintoa sekaantua heidän yksityiselämäänsä. He ovat
ihmisiä siinä missä me kaikki muutkin ja Jumalan rakkauden
kohteita Jeesuksessa Kristuksessa!
Älä siis anna tätä julkaisua homoille ja lesboille luettavaksi!
Se ei ole tarkoitettu heitä varten - anna heidän olla rauhassa!


Kirjoituksen lopussa on lista niistä uhkista, mitä seuraa kun Suomessa on tasa-arvoinen avioliittolaki.

Syntipukkeja he löytävät mm. mediasta.

AA-projektin sisällä käydään keskustelua. Suljetulta FB-sivustolta on listattu lausumia otsikolla:
"Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa -ryhmän kootut aivopierut"

Siellä todettiin mm. "Sortaminen on taas AINA valintakysymys. Osa AA-liikkeen aktiiveista käyttäytyy kuin pahaiset koulukiusaajat, ja ovat itse valitettavan sokeita tälle."

AA-projektin jäsenen kauhisteleva puheenvuoro eduskuntatalon rappusilla juuri tasa-arvoisen avioliittolain äänestyksen hetkellä. Aiheena Massachusettsiin säädetyn tasa-arvoisen avioliittolain "vaikutukset". Paikalla oli n. 40 projektin jäsentä. Kadun toisella puolella samaan aikaan oli monta tuhatta tasa-arvoisen avioliittolain kannattajaa. Audiotallenne 28.11.2014: Vaeltaja
AA-projektin telttaillessa Kampissa, ranneliike.netin toimittajalta kiellettiin kuvaaminen. Kun kielto ei saanut vastakaikua, kieltäjä piiloutui kameralta toisen ihmisen taakse.
Miespari kävi tiukkaa keskustelua AA-projektin edustajan kanssa.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Homojen oikeuksien vastustamisessa on aina kyse ennakkoluuloista, oma tietämättömyys vain usein puetaan uskonnon tai "maalaisjärjen" vaatteisiin.

Monia homovastaisia järjestöjä vaivaa keskusteluhaluttomuus. Omaa muunneltua totuutta syötetään tietämättömille ihmispoloille aiheuttaen näiden ennakkoluulojen paisumisen entisestään, mutta ulkopuolisille ei edes viitsitä valottaa omaa agendaa. Kysymyksiä väistellään ja vastataan epäjohdonmukaisesti.
  fägäri (ei rekisteröitynyt) • 25.08.2015 17:49
Missä, Juhani, esität sen otsikon lupaileman näytön, että Aito Avioliitto-yhdistys on kyseisen amerikkalaisjärjestön haarakonttori?

Onko näillä kahdella siis jokin yhteinen organisaatio, jossa amerikkalaiset osallistuvat päätöksentekoon siitä, mitä Aito Avioliitto-yhdistyksessä tehdään ja päätetään?

Tekstistäsi se ei käy oikein mitenkään ilmi.
  tjas (ei rekisteröitynyt) • 25.08.2015 20:27
Eiköhän MassResistance -järjestön kanssa "yhteiseen rintamaan" ilmoittautuminen ole tällaisessa yhteydessä riittävä peruste puhua haarakonttorista.
  smo • 26.08.2015 06:21
Voi kun te homot olisitte kaikissa muissakin nimitysasioissa yhtä suurpiirteisiä :D
  tjas (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 07:30
Enpä tiedä, onko tässä suureenkaan suurpiirteisyyteen tarvetta.
  smo • 26.08.2015 07:35
Enpä tiedä, onko näissä ranneliike.netin artikkeleissa enää juuri päätä tai häntää.

Onhan tässä tietysti sellainen huolestuttava asia takana, joka varmasti lietsoo pelkoa homopiireissä. Homojen vastustus on sekä globaali että voimakkaampi ilmiö kuin pienessä marginaalissa vellova homofilia. Siksi yhteistyön tekeminen kauhistuttaa, koska se saattaa kasvattaa liikkeen voiman tällaisen juhanimaisen propagandan murskaavaksi.

Tämä liike ei myöskään ole katoamassa mihinkään vaan ainoastaan voimistuu. Niin Aito Avioliitto-yhdistys kuin se "kansainvälinen rintamakin". Sama se miksi sitä kutsutaan.
  tjas (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 08:11
On hyvin tiedossa, että tämä "homojen vastustus" (tai mieluummin varmaan "homoihin kohdistuva vastustus", koska suuri osa vastustajista tuskin itse on homoja) on varsin globaali ilmiö. Se on lähes täydelleen uskonnollispohjaista, kuten myös Aito Avioliitto -seurakuntakin taustaltaan.

En tiedä pelon lietsomisesta. Sen sijaan tämä loputon vääntö aiheuttaa suunnatonta turhautumista: maailmassa on paljon kuntoon laitettavaa, mutta hlbti-vähemmistöihin kuuluvat aktiiviset ihmiset uupuvat siihen, että joutuvat käyttämään energiaansa kamppailuun oman yhdenvertaisuutensa puolesta ja saavutetun turvaamiseen, koska homo-ongelmainen kotimainen ja kansainvälinen "rintama" yrittää tätä yhdenvertaisuuskehitystä vastustaa.
  smo • 26.08.2015 08:44
Tämä kansainvälinen "liike" ei ole voimistumassa minnekään vaan on enenevässä määrin marginalisoitumassa. Pääsääntöisesti se koostuuu uskonnollisista sekopäistä. Monet maltillisemmat uskonnolliset liikkeet sanoutuvat irti näitten toiminnasta. Maalliset ihmiset ovat nämä liikkeet hylänneet täysin. Katsos kun se, että laittaa nettiin sivun ja alkaa julkistaa tulikivenkatkuista materiaalia ei vielä ole mikään "liike".

Ja täällä esiinty intellektuaalisena auktoriteettina nimimerki "tjas" joka panee toivonsa näihin huuhaaliikkeisiin. Ilmeisesti kostonhalu jostain traumaattisesta tapahtumasta on saanut tjas-paran järjenkulun sumenamaan. Toistuvasti olemme lukeneet, että homoliikkeen taholta on ollut huonoa käytöstä. Jopa "auktoriteetteja" kohtaan. Ei vaadi kovin kummoista ihmistuntemusta arvata, että tjas puhuu itsestänsä. Harmillista tjas, että aukotoriteettisi on asetettu kyseenalaiseksi. Mutta onko se tosiaan ollut kohta jo ties kuinka monta kuukautta jatkuvan anonyymin kirjallisen kostoretken arvoinen asia?

Aito Avioliitto liikkeen takana on helluntaiseurakunta ja Patmos. Kaksi piskuista uskonnollista lahkoa. Eikä de facto sitten juuri ketään muuta. Ja sisarjärjestöt ovat samanlaisia pieniä höyrypääkerhoja. Ja nämä muodostavat kansainvälisen rintaman jota olisi syytä pelätä? Salli mun nauraa.

Kommenttia muokattu: 26.08.2015 klo 11:08
  TjaaTjaa • 26.08.2015 09:35
Aito Avioliitto-yhdistys kuten mitkään muutkaan perheitä ja niiden tukemista ajavat yhdistykset eivät ole marginalisoitumassa mihinkään. Ne ovat tavanomaistumassa ja niillä on mm. Yhdysvalloissa oma, vahva jalansijansa vuosien toiminnan jälkeen. Niiden kannattaminen on ollut jossain määrin merkityksetöntä, sillä perheitä kohtaan ei ole ennen homoaaltoa osunut vastaavaa hyökkäystä.

Nyt tilanne on toisin, ja kuten Aito Avioliitto-yhdistyskin on tehnyt, siitä on tullut tavanomainen yhdistys joka ajaa tiettyä asiaa. Sen kannattamisen kynnys madaltuu koko ajan, homofilian hype-kurvi on ollut jo hyvän aikaa laskussa.

Uskontoja elämänfilosofiakseen valinneiden kutsuminen sekopäiksi on mitä mainioin itsetuhomekanismi homoaallolle. Miljardit ihmiset ympäri maailmaa eivät ota mitään elämänohjeita vastaan teidänkaltaisiltanne, vastenmielisiltä tuputtajilta. Katsos, erilainen arvomaailma ei tee kenestäkään vähemmän selväjärkistä, koska meillä kaikilla on sellainen. Sinä vain omahyväisesti kuvittelet, että sinun on oikea ja muilla väärä.

Kuten Aito Avioliitto-yhdistyksen aineistostakin näkee, käytännössä mikään homosaatiota vastustava argumentaatio ei perustu uskonnolliseen dogmaan vaan tieteellisiin tosiasioihin ja niiden tavoitteluun. Se että juuri uskonnollisesti suuntautuneet ihmiset ovat asiassa etulinjassa johtuu monesta asiasta. Useimpien mielestä homous toki varmasti on oksettavaa, muttei se ole ainoa tekijä, jonka uskonto tuomioineen olisi heille opettanut. He vain uskaltavat seistä näkemystensä takana paremmin kuin moralisesti selkärangattomat tavikset.

Pidä sinä huoleti homoliittojen vastustusta marginaalissa. Lukaise sitten joskus, mitä katolista maailmaa johtava Paavi teistä ajattelee, risti kätesi ja toivo että koko kirkko tuhoutuisi mahdollisimman nopeasti. Harmillisesti näillä uskonnollisilla organisaatioilla on huomattavan paljon enemmän valtaa kuin Setalla, vaikkeivat he sitä toki näytäkään.
  tjas (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 10:29
Kyllähän kaikenlaisia kauniita kääreitä voi tiettyjen ns. perhejärjestöjen ympärille kietoa. Niiden toiminta kuitenkin perustuu kaiken järjestön omaan pirtaan sopimattoman ylenkatsomiseen ja oman hyvin kapea-alaisen käsityksen mukaisen ihanteen korottamiseen muuta polkemalla.

Yleisesti ottaen kaikkia lapsia ja perheitä tukevat järjestöt ja muut toimijat ovat tarpeellisia ja tärkeitä. Lasten hyvinvoinnista on nimittäin kyse. Kaikki perheitä tukevat ja perheiden aseman parantamista vaativat puheenvuorot ja konkreettiset teot ovat tärkeitä. Mainitut perheiden aseman edistämiseen pyrkivät toimet ovat aivan aiheellisia sateenkaariperheiden kohdalla siinä missä kaikkien muidenkin perheiden kohdalla.

Sateenkaariperheiden ja niissä elävien lasten sorsiminen on erittäin vastenmielinen ilmiö Aito Avioliitto -seurakunnan ja kaltaistensa toimijoiden piirissä.

Kukaan muu ei ole perheitä vastaan hyökkäämässä kuin Aito Avioliitto -seurakunnan tyyppiset toimijat. Niiden hyökkäys on suunnattu suoraan sateenkaariperheiden ja niissä elävien lasten hyvinvointia vastaan - ja siinä samalla nämä hyökkäävät missä tahansa perheessä kasvavia hlbti-vähemmistöihin kuuluvia lapsia ja nuoria kohtaan.
  smo • 26.08.2015 12:11
Katsopas kun kaikki uskovaiset eivät ole uskonnollisia fundamentalisteja, jotka lukisivat Raamatun tarinoita kirjaimellisesti. Uskonnolliseen fundamentalismiin voin täysin perustellusti suhtautua torjuvasti. Uskonnollisuus jonkinlaisena muuna elämänasentaana on sitten toinen asia. Suurin osa Suomen uskovaisiksi itsenä mieltävistä ei tämän AA seurakunnan kanssa halua olla missään tekemisissä. Uskonnot eivät suinkaan ole tässä asiassa yhtenäisiä.

Monet protestanttiset kirkot ovat pikkuhiljaa muuttamassa käsityksiään näissä asioissa. Katolisen kirkon ote suuresta yleisöstä taas on vähitellen kirpoamassa vanhakantaisuuden takia. Kirkon seksuaaliopetus ei lännessä ole tavallista yleisöä liikuttanut enää vuosikymmeniin. Irlanti ja Espanja viittasivat jo kintaalla kirkolle avioliittoasiassa. Ja muut katoliset maat seuraavat perässä.

Amerikkalaisten konservatiivisten "tutkimuslaitosten" tuottamat tutkimukset ovat toistuvasti osoittautuneet roskakoritavaraksi. Uskottavuutta on suurinpiirtein saman verran kuin kreationistien "älykäs suunnittelu" - tieteellä. Ja sama porukkaa häärii molempien takana.

Heikolla pohjalla liikutaan jos ei ole muuta tarjottavana kuin rappeutuva katolinen kirkko ja amerikkalaisten fundisten roskaa suoltavat "tutkimuslaitokset". Ja tähän inhoon vetoaminen ei toimi enää edes pelotteena vaikka miten haluaisit. Voit ihan vapaasti mennä jollekin julkiselle foorumille omalla nimelläsi kertomaan että inhoat suuresti homoja. Katsellaan sitten uudestaan.

Kommenttia muokattu: 26.08.2015 klo 13:15
  TjaaTjaa • 26.08.2015 13:03
Jo se että Tjas käyttää termiä homosaatio kertoo eli paljastaa hänen viiteryhmänsä aika tarkalleen. Se paljastaa myös Tjasin argumenttejen älyllisen onttouden. Ai niin, se viiteryhmä on marginaaliporukka jonka aatteet yleisestikin puistattavat suurta enemmistöä. Tjasin älähtelyt ovat aatteen kuolonkorinaa lopullisen edellä.
  Salty Dog (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 16:23
Paholaisen Asianajaja -blogi ottaa tänäisessä postauksessa esiin edellä mainitun "Avunhuuto sorrettujen puolesta - Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille?" -julkaisun ( paholaisen-asianajaja.blogspot.fi ).
  smo • 26.08.2015 17:25
"Aito Avioliitto-yhdistys kuten mitkään muutkaan perheitä ja niiden tukemista ajavat yhdistykset eivät ole marginalisoitumassa mihinkään. Ne ovat tavanomaistumassa ja niillä on mm. Yhdysvalloissa oma, vahva jalansijansa vuosien toiminnan jälkeen. Niiden kannattaminen on ollut jossain määrin merkityksetöntä, sillä perheitä kohtaan ei ole ennen homoaaltoa osunut vastaavaa hyökkäystä."

Yhdysvalloissa asuvana voi kertoa, että tuo on täyttä soopaa. Ehkä se noiden höyrypäiden joukossa tuntuu "tavanomaistuvan", mutta totuus on ihan jotain muuta. Tämä marginalisoituu entisestään ja kutistuu koko ajan.
  Savalle (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 17:50
Mitäs jos tästä lähtien jokainen olisi kommentoimatta ton nim.merk. Tjasin vaahtoamisia. Tällä henkilöllä ei ole hyvä olla itsensä kanssa, joten miksi heittää lisää vettä myllyyn. Keskitytään me olemaan onnellisia ja jätetään hänet omaan arvoonsa.
  Homo vm.83 (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 20:14
Homo vm83:n kanssa täysin samaa mieltä! En edes ymmärrä miksi ylläpito julkaisee tullaisia vihaviestejä.
  Kaisa (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 21:53
Annetaan tjasin rauhassa nolata itsensä täällä toistuvasti. Paras tapa on vain ohittaa hänen juttunsa.
  JuhaniV • 26.08.2015 22:18
Tjasin kirjoitukset ovat viimeaikoina rappeutuneet jonkinlaisiksi vihanpurkauksiksi. Inho homoja kohtaan on tullut pääteemaksi. Ilmeisesti ne todelliset vaikuttimet ovat viimein tulleet esiin. Ja sitten vielä olemme toistuvasti saaneet lukea, että naiset ajavat homoasiaa eteenpäin tunteeseen perustuen. No ainakin empatia on inhmillisempi lähtökohta politiikalle kuin viha. Tunteita toki molemmat.
  TjaaTjaa • 26.08.2015 22:29
Niinpä, ei ole tjasilla helppoa. Varmaan syvälle piilotettuja, homoseksuaalisia tunteita joita hän koettaa estää vastustamalla henkeen ja vereen kutsumaansa "homosaatiota".

Enpä haluaisi olla hänen kengissään kun Aito avioliitto-aloite kaatuu nyt syksyllä murskaluvuin eduskunnassa, ja tasa-arvoinen avioliittolaki astuu voimaan 1.3.2017.

Säälittää, mutta homofobiasta onneksi voi parantua. Jaksamista tjasille kipuilussa oman seksuaalisuutensa kanssa.
  Edde (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 22:30
No niin. Onpa taas höpöhöpö-kirjoitus. Aito Avioliitolla Ei ole mitään tekemistä USAlaisen MassResistance-järjestön kanssa. Älkääs nyt valehdelko :( Propakandaa taas koko juttu.
  aito avioliitto 💑 (ei rekisteröitynyt) • 26.08.2015 23:24
Lopettakaa hlbt väki valehtelunne vihapuheista ja muusta täysin asiattomasta käytöksestä ja normalien perinteisiä arvoja kunnioittavien ihmisten solvaamiseta! Kukaan ei kiellä homouden harjoittamista maassamme mutta jokainen tajuaa mikä perheenmalli on se aito alkuperäinen ja luonnollinen. Jos sitä puolustaa ja todellakin aiheesta niin riehutte kuin mielipuolet ja raivoatte ja nimittelette normaaleja kansalaisia kaikilla mahdollisilla halventavilla nimityksillä. Turha on jauhaa jostain vihapuheesta koska nimenomaan homot ja heidän mielisensä sitä harrastavat. Kuvitteletteko kaikkien olevan niin typeriä että nielaisevat kakistelematta kaiken valheen ja propagandan mitä edustatte. On aika ryhtyä katsomaan mikä on koko kansan tahto. Propagandanne mukaan kaikki suomalaiset haluavat homoliitot, lisää homo ohjelmia lisää homo sitä ja homo tätä. Ehdotan kansanäänestystä jonka Ylen nettiversio loppui lyhyeen kun allkoi näyttää siltä että perinteiset arvot olivat reilusti voittamassa. Suomessa on muitakin alueita kuin stadi ja muitakin median lähteitä kuin iltalehti ja Yle! Eikä kaikki suomalaiset ole nielaisseet homo-rapalaa!
  rajansa kaikella (ei rekisteröitynyt) • 27.08.2015 00:02
Noitten umpiuskovaisten sisällä olevan vihan määrällä ei ole mitään rajaa.
Sehän näkyi aa-liikettä lähellä aatteellisesti olleessa umpi-kristitty aatu hilerissäkin.

Rooman uskovaiset vainosivat muutamaa kristittyä Colosseumilla, mutta sitten kristityt tekivät koko maailmasta Colosseuminsa, vainotakseen kunnon ihmisiä.

Lasten etuahan eivät aa-liikkeeläiset ajatteli pätkänkään vertaa, vaan täysin varmaa on että heidän laillaan ajttelevissa perheissä lapsilla on paha olla.
  human • 27.08.2015 00:44
tjas, henkisesti sairasta uskonnollisuutta, kuten aa-liike, tulee ehkä olemaan aina, mutta onneksi hyvä aina lopulta voitaa pahan, noittenkin harjoittaman pahan suhteen.

tjas lienee niitä sisäisesti rikkinäisiä uskovaisia bissejä, joilla dilemmoja riittää, kun taistelevat ja kipunoivat heille ristiriitaa aiheuttavan uskonnon kanssa.

umpi-uskovaisillehan käy aina monenmoinen paha liikkeen sisällä, koska se on perimmältään noita liikkeitä "pystyssä" pitävä voima. Siksi noissa umpiuskovaisissa liikkeissä korostuvat pettämiset, pedofiliat, lasten pahaksikäyttö yms ... sekä muitten syyttely niistä.

Valtaosahan meisät ihmisistä tietää, että "moraali"; joka perustuu olemattomiin mielikuvistusolentoihin ja jesseen 12 haaremisetineen, on selkärangatonta.

aa-aloitteelaisetkin tietävät että heidän uskomuskirjassaan lukee, heitä koskeva määräys "älä tuomitse, jottei teitä tuomittaisi" ja sehän noilla on dilmemmana, mutta onhan se tuo aa-laisten kampanja ja teltta oiva menolippu sinne helvettiin.

Ihmiskuntammehan pahin pahantekijä on ollut kristinuskomus, eikä ihmekään, sillä siellähän uskotellaan että viisaus tulee niitten jumalasta, jonka reppana pojalla ei edes ole biologista isää, eli nollasta.

H.C.Andersen kirjoitti hyviä satuja, mutta raamatun sepustaneet olivat itse piruja, jotka päästivät maailman lapsia kiusaavat umpi-uskovais-riivaajat valloilleen.

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 01:11
  human • 27.08.2015 00:56
Mitäpä, tjas, jos yrittäisit sinäkin tehdä jotain hyvääkin, lähimmäisenrakasta, niin et lilluisi tuossa vihaamisessasi mieltäsi myöten.

Mahdollisuuksiahan nyvän tekemiseen on monia, kuten esim.

svenska.yle.fi
  human • 27.08.2015 01:32
Nimim. "aito avioliitto": Jo perustamisestaan kertovassa tiedotteessa Aito Avioliitto -yhdistys ilmoitti olevansa "yhteisessä rintamassa" Mass Resistance -järjestön kanssa.

Nimim. "rajansa kaikella": Useiden mielipidemittausten mukaan selvästi yli puolet suomalaisista tukee samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta (eivät siis kaikki, eikä kukaan ole sellaista väittänytkään). Vastustajia on selvityksen mukaan runsas kolmannes.

Yksi esimerkki Aito Avioliitto -seurakunnan kyseenalaisista toimintatavoista saatiin jo ennen varsinaisen yhdistyksen perustamista, kun yhdistyksen synnyttäneistä ympyröistä sikisi erikoinen mielipidetiedustelu. Kyselyn kysymyksenasettelut olivat erityisen läpinäkyvästi johdattelevia: esimerkiksi heteroavioliitot ja niputettuna kaikki muut pari- tai monisuhdemuodot olivat vastakkain ( ranneliike.net ). Samaisen kyselyn adoptiota käsittelevä kohta oli niin muodoin toteutettu antamaan tietynlainen vastaus.
  smo • 27.08.2015 06:45
Minusta on herkullista seurata ääriuskovaisten hätää, kun enemmistö suomalaisistakin on nykyään homojen yhdenvertaisen kohtelun puolella. Ei taida taivasukot olla polvirukoilijoiden puolella:)
  Kaisa (ei rekisteröitynyt) • 27.08.2015 09:41
Kirjoitin viime joulukuussa (21.12.2014) mm.:
”Homovastaiset järjestäytymässä ranskalaismalliin? Monet (harvat?) ovat varmaankin huomanneet luotettavana pidetyltä taholta tulleen ilmoituksen. Sen mukaan Helsingissä olisi perustettu uusi yhdistys heti eduskunnan lopullisesti hyväksyttyä tasa-arvoisen avioliittolain...Yhdistyksen tarkoituksena on suojella ”perinteistä perhekäsitystä” ja ”perusarvoja” eli se on homovihamielinen klikki, jonka tarkoituksena on levittää valheita homoista kaikin mahdollisin keinoin. Yhdistyksen taustalla on kristillisen äärilaidan porukkaa, jonka päämääränä on luoda kansanliike, jonka esikuvana olisi ranskalainen Manif pour tous jne..”

Samana päivänä smo vastasi mm.: ”Täysin mahdollista, että tällainen homoilla pelotteleva maailmanlopun kerho olisi perusteilla Suomeenkin. On valmistauduttava siihen, että homovastainen disinformaatiokampanja leimahtaa uuteen liekkiin. Oletettavasti (mahdollinen) Suomenkin yhdenvertaisuuden vastainen ja ennakkoluuloja lietsova kerho kuuluu samaiseen kansainväliseen verkostoon. Kovasti kiinnostaa, onko (mahdollisessa) toiminnassa tuttuja nimiä, vai ovatko nuo tutut nimet enemmänkin kulissien takapiruina ja neuvonantajina.”

Aika nappiin tiedettiin jo silloin, joskaan en aavistanut, että epätasa-arvoista avioliittolakia ajava AA-fundisjoukkio toimisi pelkästään amerikkalaisten katolisten homovihajärjestöjen äänitorvena suoltaen valheita ja kailottaen laaja-alaista homo-ongelmaisuuttaan. Sinänsä hyvä, että ”tjas” on esitellyt avoimesti kaltaistensa sairaalloisen fanatismin, josta kaikki normaalit suomalaiset haluavat toki pysyä mahdollisimman kaukana. Merkille pantavaa on myös, että ”tjas” ja kaltaisensa fanaatikot eivät kykene ymmärtämään omaa tilaansa eli sitä, että he ovat vain pieniä ihmisiä pikkuruisessa hihhuliporukassa, joka potee suuruudenhulluutta.
---
Vetoomuksia

Vetoomus Kolumbian korkeimmalle oikeudelle
Toinen yhdysvaltalainen viharyhmä, Alliance Defending Freedom (ADF), toimii Etelä-Amerikassa. Se on lietsonut homovihaa tähän mennessä Meksikossa, Chilessä, Argentiinassa ja Paraguayssa. Kolumbian korkein oikeus päättää muutaman päivän kuluessa tasa-arvoisesta avioliittolaista. Homoviharyhmä AFD pyrkii estämään myönteisen päätöksen. Lähetä AllOut-järjestön kautta vetoomus Kolumbian korkeimmalle oikeudelle, jotta se hyväksyisi tasa-arvoisen avioliittolain:
go.allout.org/en/a/colombia-marriage

Australia
Lähetä vetoomus Australian liittovaltioparlamentin edustajille, jotta he äänestäisivät tasa-arvoisen avioliittolain puolesta:
go.allout.org/en/a/oz-marriage-equality

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 15:58
  Havainnoija • 27.08.2015 15:05
Aito Avioliitto -kansalaisaloitteen kannattajat ovat monessa yhteydessä väittäneet suomalaisten enemmistön kannattavan heidän käynnistämäänsä kansalaisaloitetta. Katsotaanpa kuitenkin tosiasioita hieman noita väitteitä tarkemmin.

Kun tasa-arvoisesta avioliittolaista äänestettiin eduskunnassa, oli vastustajia paikalla n. 40 henkeä. Kannattajia oli kadun toisella puolen poliisin ilmoituksen mukaan muistaakseni 7000 henkeä. Se merkitsee, että kannattajia oli 175-kertainen (!) määrä vastustajiin nähden.

Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista keräsi yhteensä 166 851 hyväksyttyä kannatusilmoitusta. Se on 2,28-kertainen määrä siihen verrattuna mitä Aito Avioliitto -kansalaisaloitteella on kasassa kannatusta tähän mennessä.

Kiinnostava seikka näiden kahden kansalaisaloitteen välillä on tapa jolla nuo kansalaisilmoitukset on saatu kasaan. Tasa-arvoisen avioliittolain kannattajista 93,64% antoi äänensä sähköisen palvelun kautta. Vain 6,36% antoi kannatuksensa paperilomakkeella.

Vastaavat luvut Aito Avioliitto -aloitteen kohdalla ovat, että 54,89% kannatuksista on annettu tähän mennessä paperilomakkeella ja 45,11 % sähköisen palvelun kautta.

Noista luvuista voi tehdä sen johtopäätöksen, että AA-aloitteen eteen on tehty suunnattomasti jalkatyötä. On siis kerätty nimiä kaikissa mahdollisissa paikoissa. Sähköisten kannatusten jääminen alle puoleen koko luvusta, kielii siitä, että kannattajia on hankittu lähinnä vanhuksista, joilla ei ole tai jotka eivät osaa käyttää internettiä. Olisi kiinnostavaa tietää, kuinkahan moni noista paperin allekirjoittajista edes ymmärtää mitä tulikaan allekirjoitetuksi.

Noin huomattava määrä paperilla annettuja AA-aloitteita mahdollistaa sen, että esimerkiksi dementoitunut vanhus on voinut allekirjoittaa kannatusilmoituksen useaan kertaan aina uuden pyytäjän ilmestyttyä paikalle. Pidän tällaista hyvinkin mahdollisena. Olisi kiinnostavaa saada aikanaan tietää oikeusministeriöstä hylättyjen kannatusilmoitusten lopullinen määrä.

Siis AA-aktiivien väittämät kansalaisten enemmistön tuesta aloitteelle ovat täysin vääriä.
  JuhaniV • 27.08.2015 16:09
En yleistä eikä minulla ole omakohtaisia kokemuksia, mutta tietooni on saatettu kokemus paristakin tapauksesta, joissa (uskonnollisessa tilaisuudessa) on suorastaan painostettu pistämään nimi kannatusilmoitukseen.

EDIT: Hylättyjen kannatusilmoitusten määrä toki tulee ilmi, kun verrataan lukua nimenkeruun päättyessä ja lopullista vahvistettua lukua. Ymmärtääkseni kaikkia kannatusilmoituksia ei tarkisteta, vaan ainoastaan tietty otos, ja siitä sitten tehdään johtopäätös ja hylkyprosentti koko paperivuorta ajatellen.

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 16:49
  smo • 27.08.2015 16:44
On siis kuviteltavissa, että AA-kannatuksia olisi voitu suorastaan tehtailla. Sellaisen paljastuminen olisi liikkeelle tosi nolo juttu.
  JuhaniV • 27.08.2015 16:58
Tänään kävelin kaksi kertaa sirkusteltan ohi. Tyhjää oli. Toisellla kerralla oli yksi vanha papparainen teltassa. Joukko AA toimitsijoita hääräsi innoissaan ympärillä kun papparainen allekirjoitti lomaketta.

Noita on ihan hyvin voitu tehtailla sukulaisten puolesta. Hihhuleilla on tapana sortua ties mihin vilunkipeliin jos tavoitteen ajatellaan olevan hyvä. Ja kuten edellä todettiin, emme voi tietää monettako kertaa seniili pappa kävi lomakkeen allekirjoittamassa.
  TjaaTjaa • 27.08.2015 18:49
isis ja aa-fundikset yhteen soppii,
isis ja aa-fundikset pannahan
sammaan pussaus-telttahan.

Nuohan ajattelevat seksuaalivähemmistöjen
ihmisoikeuksista, avioliitto-oikeudesta ja
adoptio-oikeudesta, sekä sateenkaari-
perheistä kutakuinkin samansuuntaisesti,
sekä alempiarvoistavat naisia,
eivätkä ajattele lasten etua lainkaan,
vaan pyrkivät henkisesti aivopesemään lapsia
eli abrahamisen saatanallisin säkeineen
pyrkivät luomaan uskontovaltiotaan,
vihaamisen valtakuntaansa.

Mutta, onneksi meillä on vahvempi voima,
kaikille hyväntahtoinen Rakkaus.

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 20:26
  human • 27.08.2015 20:18
"Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista keräsi yhteensä 166 851 hyväksyttyä kannatusilmoitusta. Se on 2,28-kertainen määrä siihen verrattuna mitä Aito Avioliitto -kansalaisaloitteella on kasassa kannatusta tähän mennessä. "JuhaniV

Mikäli AA-aloite saisi 166852 varmistettua kannatusilmoitusta, asia ei muuksi muutu. Kyseinen vihanilmaus käsitellään eduskunnassa ja todetaan, että valmisteilla olevaa lakia tasa-arvoisesta avioliitosta ei ole syytä muutta, koska se on jo hyväksytty sellaisenaan eduskunnassa selvällä enemmistöllä.

Hauska yksityiskohta, AA-liittolaisten verkkosivuilta puuttuu kokonaan kannatusyritykset. Siellä oli muutama vielä kuukausi pari sitten, mutta nyt ne on siivottu pois. Siis eikö Suomesta löydy yrityksiä, jotka haluaisi kannattaa kampanjaa?

Vastaavasti Tahdon-kampanjaa kannatti toistasataa yritystä. Kiinnostavaa!
  Minna B (ei rekisteröitynyt) • 27.08.2015 20:38
Jos joku puolustaa terveitä arvoja ja moraalia se ei tarkoita että hän vihaisi toisinajattelijoita. Miksi homouden kannattajat leimaavat kaikki perinteisiä arvoja kunnioittavat vihapuhujiksi?

Siksi että pääsevät syyttämään valheellisesti toisinajattelijoita ja esiintymään uhreina vaikka ovat tietoisia valtaanpyrkijöitä ja totaalisen suvaitsemattomia! Ps. Tuskin kirjoitus läpäisee moderaattorin seulaa tai sitten saa syytteen vihapuheesta tai jostain natsismista
  pahakonservatiivi (ei rekisteröitynyt) • 27.08.2015 20:52
Minna B: "Mikäli AA-aloite saisi 166852 varmistettua kannatusilmoitusta, asia ei muuksi muutu."

Aivan oikein. Kun 50 000 hyväksyttyä kannatusilmoitusta on kasassa, aloite lähtee eteenpäin. Vertailin luvuilla sitä, mikä kannatus näille kahdelle kansalaisaloitteelle on todellisuudessa toistensa suhteen.

Aikanaan tasa-arvoisen avioliittolain kannatuksen pääosa saatiin muutamassa hetkessä palvelun avauduttua. AA-aloitteen kannatusprofiili on täysin toisenlainen. Jonkinlainen kannatuspiikki oli aivan alussa ja toinen piikki nyt kesällä ajalla 15.7.-25.7.2015. Se saattaa ajastua joihinkin näistä uskonnollisten yhteisöjen kesätapaamisista. Kiinnostava tieto olisi minkä herätys- tai muun liikkeen kesätapaamisesta on kysymys. Jos joku pystyy löytämään tuon tapahtuman tai tapahtumat edellä mainitulta ajanjaksolta, kannattaa kertoa havainnosta myös tänne. Tieto on ilman muuta kiinnostava ja tärkeä sen hahmottamiseksi, että mitkä piirit ovat aktiivisimpia AA-aloitteen kanssa.
  JuhaniV • 27.08.2015 20:57
Tässä hieman tietoa joidenkin homovastaisten lahkojen ja vastaavien kesäjuhlista:

www.seurakuntalainen.fi

radiodei.fi

Lisäys

Helluntailaisten juhannuskonferenssi 18.-21.6.
Vanhoillislestadiolaisten suviseurat 26.-29.6.
Aslan-Elävät vedet -homonparannuspuoskarointijoukkion pippalot muistaakseni 15.-16.6. ja seminaari Helsingissä alkaen 15.8.
---
Fundikset käyvät kuumana
www.suomijeesukselle.fi

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 22:35
  Havainnoija • 27.08.2015 21:44
> Jos joku puolustaa terveitä arvoja

Koko ajatus siitä, että AA liike olisi lähtenyt "puolustamaan" jotakin on vähintäänkin eriskummallinen. Mielelläänhän he sanovat, että "puolustamme miehen ja naisen liittoa" ja "puolustamme perheitä". En ole tähän mennessä tavannut yhtään spn avioliiton kannattajaa joka vastustaisi miehen ja naisen avioliittoa tai vastustaisi perinteisiä perheitä.

Me toki tiedämme, että "puolustaminen" on pelkkää retoriikkaa. Tosiasiassa koko liike on suunnattu homoja vastaan. "Puolustamme isää ja äitä". Kuinka koskettavan kuuloista retoriikkaa mutta kuka on isiä ja äitejä koskaan vastustanut?

Aito Avioliitto liike taisi alunperin syntyä facebook ryhmästä nimeltä "Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa". Jossain vaiheessa he päättivät järjestyä virallisesti. Facebookiin on myös syntynyt vastaryhmä joka julkaisee kaikki heidän keskustelunsa. "Vastustamme sukupuolineutraalia avioliitto ryhmän aivopierut" tai joten sinnepäin on vastaryhmän nimi. Itse ryhmä on suljettu joten sitä ei voi suoraan ulkopuoliset lukea.

Vastaryhmässä julkaistut keskustelut avaavat aika hätkähdyttävän näkymän AA liikkeen kulissien taakse. "Lapsen edusta" ei näytetä paljoa puhuttavan. Sen sijaa koko ryhmä on täynnä todella karkeaa ja alatyylistä seksuaalivähemmistöjen herjaamista. Vainoharhaisia, typeriä kirjoitelmia kulttuurimarxilaisista. Setan ja median salaliittoa. Ja tämä joukko esiintyy "terveitten arvojen" puolustajana? Jostain syystä tämä "enemmistön kansanliike" vaikuttaa enemmän pieneltä ja vainoharhaiselta mutta aggressiiviselta uskonlahkolta. Ai niin, sitähän se onkin.

Kommenttia muokattu: 27.08.2015 klo 22:00
  TjaaTjaa • 27.08.2015 21:53
Aito avioliitto -yhdistyksen sivuilla nettikommenteissa esitetään useammin kuin kerran huoli siitä, että tasa-arvoisen avioliiton tullessa voimaan kukaan ei enää tiedä perhemuodon peusteella, millainen perhe on kyseessä. Joku voi erehtyä luulemaan avioliitossa olevaa heteroperhettä homo- tai lesboperheeksi. Sen takia homoliitoilla pitää olla jokin muu nimi, ei avioliitto.

Siitä paljastuu perimmäinen asenne: on parempi ykkösluokan avioliitto ja toisarvoinen kakkosluokan pariliitto, homoliitto, tms. Syrjintä tulee helpommaksi, kun perhemuodon perusteella heti näkee, että kyseessä on homopari.
  vaeltaja2006 • 28.08.2015 08:23
Hetero- ja homoliittojen eriarvoisuus ja jopa viranomaisen asenteet näkyvät mielestani myös Väestötietojärjestelmässä.

Otsikolla avioliitto ovat rekisterissä seuraavat otsikkotiedot:

Vihkimispäivä
Vihkimistapa: Kirkollinen vihkiminen
Aviopuoliso: Nimi, Syntymäaika

Otsikolla Rekisteröity parisuhde ovat rekisterin otsikot:

Rekisteröintipäivä
Alkutapa: Rekisteröinti
Toinen osapuoli: Nimi, Syntymäaika

Rekisterissä ovat siis vaihtoehdot hetero/homo:
Vihkimistapa/Alkutapa
Aviopuoliso/Toinen osapuoli

Miksi viranomainen ei ole käyttänyt kumpaisessakin vaihtoehdossa sanaa "puoliso", joka olisi neutraali ja tasa-arvoinen suomenkielen sana?
Sanonta "Alkutapa" on myös virkamiehen perin kökkönen keksintö.

On siis jo aika nykyaikaistaa myös tiedot Väestötietojärjestelmään.
Väestötietojärjestelmää käyttävät viranomaiset. Jokainen voi käydä tarkistamassa omat tietonsa. Se tapahtuu perustamalla oma Kansalaisen asiointitili www.asiointitili.fi osoitteessa.
Asiointitilille tunnistaudutaan mobiilivarmenteella, omilla pankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla.

Asiointitili mahdollistaa suoran sähköisen asioinnin monien viranomaisten kanssa.

Viranomaisten käytettävissä on meistä tietoja varsin paljon. Omat rekisteritietoni mahtuivat kahdelle A4-sivulle.

Kommenttia muokattu: 28.08.2015 klo 11:05
  JuhaniV • 28.08.2015 10:14
Aito Avioliitto -yhdistys toteaa tämän päivän tiedotteessaan:

"Emme ole ottaneet yhdistyksenä kantaa homoseksuaalisuuteen. Monet homoseksuaalit ovat asiamme kannalla."

Mielenkiintoista! Asioihin voidaan ottaa kantaa myös epäsuorasti. Sen lisäksi kannattajien puheet ovat sen laatuisia, ettei epäilykselle jää pienintä tilaa siitä, etteivätkö he olisi kampanjoimassa juuri homoja vastaan.
Emme ole muuten nähneet, saatikka kuulleet ainoastakaan homosta, joka muka tukisi AA-projektin ohjelmaa. AA-liikkeen tyyliin kuuluu heittää väitteitä, joiden pohjaksi ei löydy mitään konkretiaa.
  JuhaniV • 28.08.2015 20:30
Aito Aviohelvetti -yhdistykseltä tuo on uskomaton disinformatiivinen ulostulo. Täysi takin kääntäminen "ollaan/ei ollakaan yhteisrintamassa" vihaa ja vainoa lietsovan organisaation kanssa on täysin linjassa siihen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kohdistuvaan vääristelevään propagandaan jota yhdistys on toiminnallaan osoittanut, ja jonka taustapiruina toimivat hellarit ja Patmos. Yhdistyksen median hallinta on heikkoa, koska se on joutunut taistelussaan puolustusasemiin ja vieläpä peräytymään omista aatteellisista juuristaan.

Kaiken kaikkiaan Aito Aviohelvetti -yhdistys tullee paljastaneeksi karulla tavalla Helluntai-seurakuntaan liittyvän kristilliseettispohjaisen moraaliongelman valehtelusta. Kaikkea ei kai heidän Jumalansakaan niele kakisematta.

Ensi kesänä onkin seurakunnan imaameilla paljon selitettävää. Ikävää, että he murentavat oman uskontonsa pohjaa.

"Taistelu", jota he käyvät on hävitty jo, koska tälle heidän joukkopsykoosinsa tuottamalle harhalle "lapsen edusta" ei ole olemassa vastinetta todellisuudessa. Jäljelle jää käteen vain periaatteellinen halu syrjiä HLBTI-identiteetin omaavia ihmisiä. Sille ei ole olemassa mitään inhimillisiä tai oikeudellisia perusteita.

Inhimillisesti tarkasteltuna henkilö, joka turruttaa itsensä tv:n viihdeohjelmilla, saa ottaa vastuun täysin siitä, että ei suostu katsomaan todellisuutta suoraan silmiin. Samoin Aito Aviohelvetti -yhdistysseurakunta, joka kieltäytyy näkemästä elämän monimuotoisuutta. "Musta mies", homo, transu, oma bi-puoliso, muslimi, somalialainen maahanmuuttaja tai oma lapsi tulee näyttämään sen, että todellisuus koskettaa jokaista, meitä kaikkia.

Suomalainen demokratia ja koko yhteiskunta on kehittynyt itsemääräämisoikeuden ansiosta. Se tarkoittaa sitä, että halusipa tai ei - on erilaisuus hyväksyttävä tasavertaisena omien piirteiden kanssa. Mitä paremmin sen kanssa tulee toimeen, sitä paremmin puhalletaan samaan hiileen ja saadaan se kytemään. Se on rikkaus.
  Rubix • 28.08.2015 22:40
AA-seurakunnan takinkääntöyrityksessä taisivat kääntyä samalla kalsaritkin. Harvoinpa on tullut nähtyä vastaavanlaista yritystä selittää mustaa valkeaksi - siis omia sanomisia sanomattomiksi. Aito avioliitto -yhdistyksen perustamisesta kertovan tiedotteen lähettivät sen verran laajalla jakelulla, ettei tuota "yhteiseen rintamaan" Mass Resistance -järjestön kanssa ilmoittautumista oikein ole mahdollista kieltää. Nyt yrittävät tätä yhteyttä kutistaa ja rajata. Vaikka AA:n retoriikka onkin ollut ameriikan serkkujaan hillitympää (l. suomalaiseen kulttuuriympäristöön sovitettua), on yhteys ilman suurempaa ponnistelua nähtävissä.
  smo • 28.08.2015 23:47
Yllättävän suosittu kampanja kuitenkin, vai mitä?
  Riquman1990 • 29.08.2015 00:41
Ainakaan minä en ole lainkaan yllättynyt.
  smo • 29.08.2015 01:21
Tässä kirjoituksessa tuodaan esiin Aito avioliitto yhdistyksen kontakteja USA:n järjestöihin: mpmaenp.puheenvuoro.uusisuomi.fi
  Totuus tarua ihmeellisempi (ei rekisteröitynyt) • 29.08.2015 22:44
Teillä on aika voimakas tarve laittaa ihmisiä lokeroihin. Huomaatteko?
Se olis terveellistä!
Siitä syntyy aikamoinen leimaamiskulttuuri, joka elää ennakkoluloista ja pelosta. Ei koskaan uskalla katsoa aidan yli, mitä siellä todella on, ja kaveri vahvistaa kaveria tässä sairaudessa.

Mass Resistance on vanhempainjärjestö, jota asia koski voimakkaimmin henkilökohtaisella tavalla:omien lasten kautta. Vanhemmilla ja koululla oli hyvä vuorovaikutus. Se törmäsi täydelliseen seinään v. 2003.avioliitto-
lain voimaantultua, sen jälkeen vuorovaikutus katkaistiin, vanhempia ei kuultu, - ei enää koskaan sen jälkeen.

Homojärjestöt sensijaan tulivat vanhempien tilalle. Ei ole ihme, jos heidän asennettaan sävyttää raskas pettymys.
He voivat esittää nyt kritiikkiä vain koulun ulkopuolelta, miten se liittyy vihaan? Kyse on heidän omista lapsistaan.
  Anna kaikkien kukkien kukkia! (ei rekisteröitynyt) • 30.08.2015 13:47
Nämä vuorovaikutusongelmat kaiketi lähinnä erheellisesti tulivat kytketyksi avioliittolakiin ja sen uudistamiseen. Samaan aikaan samaa sukupuolta olevien avioliittojen hyväksyntä lisääntyi, eikä sateenkaariperheiden olemassaolon pimittäminen muutenkaan oikein ollut perusteltua. Ja kun jotkut vastuuttomat vanhemmat aggressiivisesti edelleen (varsinkin uskonnollisin perustein) vaativat, että tosiasioista pitäisi vaieta, niin eihän yhteentörmäyksiltä tietenkään voinut välttyä.

En tiedä, rakensivatko nämä vanhemmat linkin avioliittolain uudistuksen ja kouluopetuksen välille tarkoitushakuisesti vai yksinkertaisesti erheellisen päättelyn tuloksena. Vai olivatko esimerkiksi uskonnollistaustaiset organisaatiot rakentamassa vallan välikappaleeksi tällaista salaliittoteoriaa, johon sopivasti virittyneet vanhemmat ja muut huolestuneet sitten tarttuivat?
  smo • 30.08.2015 14:23
www.massresistance.org

Tässä jutussa Mass Resistance järjestö itse vahvistaa yhteistyön olemassaolon. Jutussa julkaistaan kaksi kirjettä, jotka on Suomesta lähettänyt Aito Avioliitto järjestön "johtohahmo". Nimiä ei mainita mutta ilmeisesti ainakin jälkimmäisen kirjoittaja on helluntailaissaarnaaja, pipipäinen koohottaja Rauno Helppi. Aito Avioliitto liikkeen johtohahmojen kirjeet ovat myös avoimen homovastaisia. Asia, jonka he juuri kielsivät viimeisimmässä "tiedotteessaan".

Hauskaa muuten lukea tuo amerikkalaisten hihhulien kertomus Suomen tilanteesta. Koska tunnemme paikalliset olosuhteet, jutun asiavirheet ja mielikuvituksellinen propaganda vaikuttavat entistäkin naurettavammalta.

MassResistance toimii Massachusetista käsin. Heidän luomansa on älyvapaa, vainoharhainen ja dynamiittityhmä "Mitä homoliitot tekivät Massachusetille"- propagandafilmi, jota suomalaiset puupääfundikset ovat kyllästymiseen saakka alkaneet pyörittää TV7:lla ja youtubessa.

Kommenttia muokattu: 30.08.2015 klo 15:36
  TjaaTjaa • 30.08.2015 15:14
Aito Avioliitto -yhdistys on muistini mukaan ilmoittanut jossakin yhteydessä suoraan ja selkeästi, etteivät he ole olleet missään yhteydessä amerikkalaiseen Mass Resistance -järjestöön.

Tuo väite ei voi pitää paikaansa mm. siksi, että vähintään hyvät tavat vaativat luvan saamista. Amerikkalaisten kanssa erityisesti on pidettävä huolta siitä, että luvat alkuperäisen tekstin käätämiseen ja julkaisemiseen ovat olemassa. Näin ihan vain oman edun vuoksi. Tämä siitäkin huolimatta, että sanotaan kristityn tavaran olevan yhteistä. ;-)

"Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille?" -aineistoon on minun arvioni mukaan ilman muuta haettu käännös- ja julkaisulupa. He väittävät muuta, mutta uskottavia he eivät ole minun silmissäni tässä asiassa lainkaan, eivätkä totuudellisia oikeastaan muissakaan asioissa.

Nuo puheet heidän foorumeillaan ja teltassaan on suunnattu erityisesti omalle kannattajakunnalle hengen ylläpitämiseksi. Samaahan on harrastanut mm. kristillisdemokraattien Päivi Räsänen.

Mietin toistamiseen tasa-arvoisen avioliittolain äänestyksen tapahduttua, miltä näistä polvirukoilijoista yms. yms. mahtoi tuntua, kun tappio oli tullut julki. V-käyrä saattoi nousta aika tavalla. Ahkera käsien ristiminenkään ei tuottanut tulosta heidän haluamallaan tavalla. Edellisen kerran pohdin samaa parisuhdelain äänestyksen jälkeen. Silloinhan eduskuntatalon edustan polvirukoustavien leirissä henki oli todella korkealla. Voitto tuntui ilmeistä päätelleen selvältä. Toisin sitten kävi.

Nämä "tosiuskovaiset", monet heistä, pitävät itseään parempina ihmisinä vaikkapa homoihin verrattuna. Minulla on kansakoulun uskontotunnilta muistissa Raamatun sanonta, että joka itsensä ylentää, se alennetaan. Oliskohan peräti Jeesus tuon lausunut? Kuinka ihmeessä näiltä tosiuskovaisilta tällaiset perusasiat pääsevät unohtumaan?

Kommenttia muokattu: 30.08.2015 klo 16:09
  JuhaniV • 30.08.2015 16:06
Tuohon käännettyyn materiaalin on suomalainen Aito Avioliitto porukka kirjoittanut jälkisanat. Se sisältää mm kuvallisessa muodossa tilannekatsauksen isänmaatamme uhkaavista vaaroista. Otin siitä kuvankaappauksen, jonka voi katsoa tästä linkistä:

i.imgur.com

Lukija tehköön itse johtopäätökset kuvasta ja sen laatijasta:)
  TjaaTjaa • 30.08.2015 16:23
AA-telttailu jatkuu vielä Rautatientorilla maanantaista torstaihin. Nyt koossa on yli 75 000 kannatuslomaketta
  vaeltaja2006 • 31.08.2015 09:38
AA-projektin kannatusilmoituksen voi jättää enää 29.9.2015 asti. Laskin, että heiltä puuttuu vielä noin 7000 kannatusilmoitusta päästäkseen edes puoleen siitä kannatuksesta, minkä tasa-arvoinen avioliittolakiehdotus sai aikanaan.

Nyt siis jännätään, pääseekö AA-projekti edes puolikkaaseen kannatukseen asti. Toki kovalla jalkatyöllä se voi jopa onnistua. Jatkon kannalta sillä ei ole kuitenkaan mitään merkitystä. Heidän väitteensä suomalaisten enemmistön kannatuksesta asialleen ei saa minkäänlaista tukea tosiasioista. Se on jo nyt osoitettu.
  JuhaniV • 31.08.2015 10:09
"Teillä on aika voimakas tarve laittaa ihmisiä lokeroihin. Huomaatteko?
Se olis terveellistä!
Siitä syntyy aikamoinen leimaamiskulttuuri, joka elää ennakkoluloista ja pelosta. Ei koskaan uskalla katsoa aidan yli, mitä siellä todella on, ja kaveri vahvistaa kaveria tässä sairaudessa."

Onko tämä nyt sitä projisointia, jossa omat viat nähdään muissa. Ei tarvitse Anna kaikkien kukkien kukkia! -nimimerkin vastata. Se oli ihan retorinen kysymys, johon myös vastaan itse: ON.
  ren • 31.08.2015 10:11
Aito Avioliitto -seurakunta tai TV 7 on tekstittänyt videon ”Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille”.

Heille, tuon videon laatineille on kauhea asia, että homot ovat oikeita ihmisiä, jotka menevät jopa keskenään naimisiin. Video on mahtava ruikutus, johon on kerätty kaikki mahdollinen heidän mielensä mukainen kamaluus, mikä ikinä voidaa liittää homoihin. Euroopasta katsottuna video on naurettava. Ihan oikeasti. Ei täällä ajatella noin kapeasti muutamaa ääriyksilöä lukuun ottamatta.

Muutama esimerkki:

- Pride-kulkueisiin osallistuneiden poliitikkojen ja ehdokkaiden määrä on kasvanut huomattavasti viime vuosien aikana. Joka vuosi Bostonissa pride-viikon alussa kaupunginvaltuutetut kokoontuvat kaupungintalon edustalle kunnioittamaan homoseksuaalien sateenkaarilippua, joka sitten liehuu Bostonin kaupungintalon yllä koko viikon.

- Jopa konservatiivinen republikaanipuolue on antanut periksi. Huhutikuussa 2009 Massachusettsin republikaanipuolueen puheenjohtaja kertoi homojen uutislehden haastattelussa, ettei puolue enää vastusta homoasioita, kuten homoliittoja. Nyt jopa republikaanitkin osallistuvat pride-kulkueisiin.

Nämäkin esimerkit kertovat, että vastustajat ovat tiedostaneet hävinneensä kisan, jopa republikaanienkin leirissä. Voi, voi sentään!
  JuhaniV • 02.09.2015 19:23
Huffington Post kirjoittaa eilisessä postauksessaan: "Tässä kaikki, mitä tarvitset todistaaksesi, että 'traditionaalisen avioliiton' kiihkoilijat ovat väärässä."

Toimittajat Noah Michelson ja Sara Boboltz luetteloivat joukon seikkoja, jotka ovat kautta historian määritelleet avioliiton yhä uudella tavalla.

Esimerkiksi vaikkapa, että vaimo on vain miehen ja tämän suvun omaisuutta. Naimakaupoilla koetettiin pitää omaisuus suvun hallussa.

Juttu perustuu Stephanie Coontzin toimittamaan kirjaan "Marriage: A History".
www.huffingtonpost.com

Ranneliike.netissä tätä asiaa käsiteltiin pariinkin otteeseen vuoden 2014 alkupuolella.

Väitteet ikiaikaisesta traditionaalisesta avioliitosta ovat perusteettomia!
ranneliike.net

ja

Kansalaisaloite avioliittolain uudistamisesta eduskunnan lähetekeskustelussa torstaina (20.2.2014)
ranneliike.net

Kommenttia muokattu: 04.09.2015 klo 08:05
  JuhaniV • 04.09.2015 08:02
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy