Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

Tänään sain osakseni avointa halveksunnan täyttämää ivaa Chillissä.

Kampin keskuksen käytävällä taas varauksetonta huomiota hyvännäköiseltä, nuorelta homolta ( herttanen ), joka yritti myydä kosmetiikkaa. Olin väsyny ja sanoin et en oo " in the mood ". Kerroin et ostan vaatteita mut siihen tuli sit pomo juttelemaan ja sovittiin et katselen heidän webbisivut kunhan saavat ne aikaiseksi. Sit ne ei tajunnu ku niil oli virheettömät ihot et kun mä kysyin et myytteks te kosmetiikkaa ja näytin yhtä kuorintavoidetta et onks tää ainoo miehille. Mä yritin viestittää et myyks ne meikkejä myös miehille: tajusko vai ei mut must tuntuu et vedin maton jalkojen alta, ylläri.

En oo ikinä törmänny yhtä aktiiviseen myyntityöhön. Yritti 100 lasissa eikä vieläkään luovuttanu. Sit huomasin et tärkeetä oli koskettaa , nuori kundi otti kädestä kiinni. " Kerro nyt nimesi? " Jälkikäteen hurmaavaa mut ei ne vanhaa vedä linssiin. Tulin kuitenkii hyvälle tuulelle. Ei toi ei onnistu suomalaiselta.

Sama taktiikka ku body shopissa, mis puhumalla myydään.

Kuulin kun se pomo sano et " I like him ". Heti arvio perään.


http://www.youtube.com/watch?v=zafXtJ39YVc
&feature=recommended

Mun täytyy opiskella tätä joka päivä. Ajattelen, et mun täytyy jaksaa painaa tuli mitä tuli , mennä eteenpäin vaik silmät ummessa. Anna olla äläkä mieti, mitä toiset ajattelee. ne ei tiedä mun historiaani. Ne ei tiedä mitä mä oon käyny läpi. Sun täytyy jaksaa ja yrittää. Hulluks mua on haukuttu ja entäs sitten ? Ne haluu, et eläisin yhtä typerää ja mitätöntä elämätöntä elämää kuin ne itse, kun ne ei uskalla ja ne vihaa niitä, joilla on oma elämä.


Oon toiminu useissa ammateissa ja joka kerta sama juttu. Tässä yhteiskunnassa on tietynlaisia ihmistyyppejä, miehiä ja naisia , jotka ovat luonnevikaisia ja huomionkipeitä ja jotka hakevat tilaa tai valtaa epärehellisillä keinoilla, pikkulapsia jotka sotkevat paikkoja - kuvannollisesti, jos homoja kehutaan tai homot saavat tunnustusta-siitä tulee heille ongelma. He ovat vihaajia. Nyt taas sama juttu mulla edessä, monta kertaa ennekin, aina näitä hulluja, missä ne oikein sikiää? Jos ei pärjää rehellisesti, niin sitten otetaan käyttöön epärehellisyys ja valehtelu, mielenosoitus: tosi kaksnaamaista!

He eivät hyväksy, jos homot menestyvät. Yleensä saavat tahtonsa läpi, kun klikkiytyvät ja valittavat, paskanpuhujat.

Jos heille yrittää laittaa rajoja , eivät anna periksi , vihanpito jatkuu kuukausitolkulla: " mä en ala jos tuo on täällä."

" Kun mä oon hetero, niin kaikki kuuluu mulle! Miks te tota homoo kehutte ja miks se saa kiitosta, kun se on homo. Ei sille saa antaa mitään, kun se on pahaa, toisen luokan olento, roskasakkia. jumala on mun puolella, kun mä oon hetero. Tuollasia täällä! Pois. "

Jokainen näkee, et ne valehtelee, mut ne saa tahtonsa läpi. Miks? Siks, koska homot ovat demonisoitu ja yleinen mielipide on meitä vastaan

Normiriemu valtasi heidät!

He eivät koskaan pelaa avoimin kortein, vaan takanapäin tekee myyrän työtään. Homo törmää siihen, et ei saa pahastuttaa , tulee paha mieli. Voi voi, heterolle tulee paha mieli. Se on sit kamalaa. Maailmanloppu. Heteron paha mieli on homon oikeuksien tallomisen alku.


Yks täysin mulle tuntematon kundi nimitteli mua " neidiksi ". Tulee sellanen mieleen, et homomiehelle saa ladata kaikenlaista skeidaa lonkalta et hyvästi tavat. Tulee sellanen olo, et boring, boring kiss my ass!

Sit kaikenlaista vertailuja joihinkin tuttuihin, sukulaisiin, " frendeihin " ( " sul on samanlainen ääni " ) et se pikku lokero pitäs löytää, mihin mun persoona survotaan vaik väkisin ulkonäön perusteella. Ennakkoluuloilla kyllästettynä. Täs tää just on : sä oot sellanen ja sellanen. Mä en oo kuin oma itteni, onko selvä. Sun kumminkaimantäti ei oo mä. Paljasti vaan, et kundilla on rusinankokoiset aivot. Kiitos ja näkemiin.

Sitten tämä asenne: sä oot homo, sä oot homo, mut mä en oo. Anteeks et kysyn, mut milloin herra on ollu mun makuuhuoneessa katsomassa kuka siellä makaa, jos makaa yhtikäs ketään. Voit laittaa kädet ristiin kyynärpäitäs myöten kun et oo gay, mut entä sitten, mitä sen jälkeen, kun kuitenkii oot luuseri. Ainoo asia , millä nostat tuota huonoa itsetuntoas et on homoja, jotka on huonompia. Kuvittelet vaan.


Tänään mua käteltiin. Hän esitteli itsensä etunimeltä. Isot kädet. Riskin oloinen mies. Kiltti kuin labbis . Mietin vaan, että miksi eukko oli lähtenyt : asuvat eri osoitteessa. Mainitsi mulle jotenki sivulauseessa naisensa nimen. Heteromiehillä on tapana homon kohdatessaaan painottaa et OON H - E - T - E - R - O. Varsinkin, jos mies asuu sinkkuna. Et jokainen homo olis muka aina terskassa kiinni. Et homo on niin epätoivonen ja puutteessa, et jokainen H-E-T-E-R-O kelpaa. Et jokaiseen heterokundiin retkahtais, kunhan se vaan hymyilee ja on ystävällinen, niin hinttipoika on myyty. Oh God jesus maria save us from idiots !

( Mulla on silmät päässä. Ootko viime aikoina kuullu, et oisin rimputellu herran ovikelloo, oonko nyt sen näkönen et oisin ihastunu sun seksikkyydestäs, hymyilenkö ??? Kuules nyt honeybunny, unohda suuret luulosi itsestäs! Bye! )


Luin tänään diabeteksesta. Tein testin: oon hieman lihava ja joka 6. sairastuu tästä ryhmästä.

Jostain kumman syystä mulla on ajoittain huimausta: kaataa. Kun istuu, saattaa tulla hetkeksi tunne, et kaatuu.

Olkoot.

Tänään otin kaupassa Iltalehden ja laitoin sen kainaloon. Kassalla tyttö ei tajunnut, et en ole maksanu sitä ja mä tajusin ulkona, et mulla on lehti edelleen kainalossa. Vahingossa varastin.

Tein kävelylenkin. Tuijottajia tuli vastaan. Paheksuvia tai vakavia ilmeitä.

Näil ei oo vissiin ihmissuhteita täällä kellään, kun se näkyy siinä et tujotetaan jokaista joka kävelee vastaan tai jotkut jopa kääntyy katsomaan taakseen, jos näkee et joku ajaa pyörällä ohi. Se kielii yksinäisyydestä.

Yhtenä päivänä toisessa kaupassa oli miellyttävän oloinen mun ikänen mies: yksin. Ostosten määrärstä päätellen eli yksin. Huomasin, et se jäi viipyilemään yhden hyllyn luo mun vierelle. Uteliaisuuttaan. Aattelin, et " bi ". Must hauskan näköinen ja miehekäs, mut meidän maailmat ei ikinä kohtaa.


Seuraava