Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2013.

Foodfotografidesign tarkoittaa vaatteita jne. jotka näyttävät hyviltä valokuvissa, mutta eivät käytännössä kestä käyttöä ollenkaan, vaan hajoavat.


Sain sitten lopulta tehtyä uuden Bredbandliittymän tilauksen, vaikka aluksi myyjä väitti, ettei kaapelia ole, mutta piti tarkistaa ja se onkin siellä. Nyt en ole kumminkaan saanut kirjallista vahvistusta tilaukselleni ja arvaan, että kyseessä on nimenomaan tarjous, jota ei haluta antaa, vaikka sitä mainostetaankin. Täällä on tavallista kaikenlaiset kieroilut, hidastamiset ja vedätykset nimenomaan laajakaista asioissa. Joutuu maksamaan erilaisia ylimääräisiä maksuja eikä niitä saa katkaistua millään. Haluan aina 1 tai 3 kk irtisanomisajan, koska olen kyllästynyt tappelemaan puhelimessa.


Yritin tilata Bredbandia, joka meni vikaan kun en osannut lausua o:ta kuten piti, sanoin u (uusi osoitteeni) Ajattelin sen olevan lähempänä, ei ollut. Toinen syy oli ilmeisesti se, että puhelinpalvelu olisi pakottanut tekemään tarjouksen webistä, missä ei ollutkaan tarjousta, missä avausmaksua ei veloiteta. Nyt se tarjous oli heillä. Täällä on koko sellainen olo, että pitää välttää huijatksi tulemista. Laajakaistatarjoajat ovat taitavia vedättämään. Yleensä kaikki pitää tarkastaa esimerkiksi onko irtisanomisaika 1, 3 vai 12 kk. Jos sitä ei sano ääneen, minkä haluaa , saa pisimmän eikä niistä pääse eroon. Puhelimella kannattaa tehdä sopimukset, koska ne nauhoitetaan. Siitä jää jälki, mihin voi sitten riitatilanteessa vedota.


Katsoin ohjelman kunniamurhasta Saksassa kurdiperheessä. Perheen miehet päättivät surmata tytön, joka oli alkanut seurustelemaan saksalaisen miehen kanssa. Yksissä tuumin he hankkivat aseen ja yksi perheen pojista tappoi siskonsa bussipysäkille. VAnhemmat olivat muuttaneet jo 70-luvulla Saksaan. Saksassa turkkilaiset elävät täysin eristyksissä ja eristäytyneenä omissa oloissaan ja käyvät omia koulujaan. Heillä ei ole saksalaisia ystäviä eivätkä he tunne olevansa saksalaisia, vaan turkkilaisia. Kun tulee ongelmia, he pakenevat Turkkiin ja kaikki on ok, kuten tässä 2 veljestä pakeni ja kolmas velloksista,ampuja otti syyt niskoilleen sekä meni vankilaan

Naiset eivät saa juurikaan käydä kouluja ja heidän ainoa asiansa on mennä naimisiin. Ulkona ei saa käydä itsekseen eikä pukeutua liian länsimaisesti. Suurin osa naisista on huonosti kouluttautuneita. Tässä kuollut sisko oli mennyt asumaan yksinhuoltajana ja hankki itselleen sähköasentajan koulutuksen. Hänen kohtalonsa sinetöi saksalainen bf, vaikka suhde oli loppunut, koska bf ei kestänyt perheen kiusaamista.

He eivät sulaudu.

Turkin valtio suojelee näitä. Eivät luovuta Saksaan.


Tässä maassa puolustetaan yrittäjiä ja katsotaan niiden talousrikollisuutta läpi sormien. Raivostuttavaa. Oikeuteen pääsysä stopataan sovittelujärjestelmän avulla, missä yksityistä kuluttajaa pakotetaan uhkailemalla (häviö) tekemään sopimuksia lurjuksien kanssa, vaikka olisi mitä. Sitte uhria pakotetaan esittämään todistuksia. Tää on siis aivan sairasta touhua. Minä olen ymmärtänyt että jos on pelkkä epäilys rikoksesta, niin viranomaisen tulisi tutkia, mutta käytännössä näin ei ole, vaan ihmisen oikeusturvaa kavennetaan. Tämä on yleiseuroopplainen ilmiö.

Yksityisen ihmisen oikeusturvaa heikennetään koko ajan eikä se tunnut huolettavan ketään: kunnat tekevät sellaista koko ajan.


Nauratti tänään, kun kuulin että Kreikassa hetero nykyelokuvantekijät tekevät elokuvia, missä nuori mies ei saa tukea mistään omalle elämälleen-hah- sellaista elämäähän homomiehet ovat eläneet aina! Tämä on kuulemma anarkistista! JA Paskat!


Tuohon M. Tikkasen runoon, jota lainailin, niin mietin, että kaikilla ei ole vaihtoehtoa lähteä huonosta ihmissuhteesta. Asuntotilanne voi olla niin vaikea. Ei ole paikkaa. Pitäisikö sitä mennä mieluummin asumaan vuosikausiksi johonkin vandrahemmiin? Minusta ei. Minua rasittaa välillä ihmisten empatiakyvyttömyys. Minä koen monta kertaa sellaista, etten saa tukea omalle elämälleni mistään. Se tässä on kaikista raskainta. Homot eivät ole verkostoituneita sillä lailla, että olisi yhteisöllisyyttä ja saisi apua. Ihmiset elävät yksin omien ongelmiensa kanssa, tapahtui mitä tahansa. Viranomaisesta tulee silloin omaisen korvike, kun ei ole suhteita omaisiin. Tavallinen muuttaminen on hyvä esimerkki. Saako sitä kantoapua? Ei saa. Olen muuttanut lukemattomia kertoja yksin muuttomiesten kanssa.