Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2009.
Edellinen

Ollaanks me kehitytty jos me ei uskota enää mihinkään? Antiikin aikaan tehtiin jumala joka vietiin jonnekin takahikiään ja sanottiin et tää on nyt teiän jumala. Eiks uskovaiset tee samalla tavalla ja Namibiassa ne pyyhkäs koko kulttuurin sileeks ja nyt suomalaiset kaipaa sinne afrikkalaista maustetta kun ne mustat on liian suomalaisia, kun ne tuhos sen vanhan oman kulttuurin. Voi jeesus. Et silleen se menee. Ne hakee eksotiikkaa mut hakeeks ne totuutta?


http://www.youtube.com/watch?v=oxMUAG8wcno
&feature=rec-HM-rn

Söpöjä kundeja.
Mä vihaan läppäreitä, kun niitten laatu on skeidaa.

Ostin alkosta punkkuu ja Lidlist ruokaa. Punkku oli Hewitson Miss Hardy...........

pyh

suomes myydyt punkutkii on huonoja.

Täs paikkakunnal mis asun ni jengi on karhukansaa jonka tappaa tuo metabolinen oireyhtymä. Jos oot läski, sairastat sit vanhana. So simple.

Et viis jostakin flunssasta nää kuolee muutenki ennen aikojaan.

Et -vittuperkelesaatana- niinku mun alakerran eukon kuulin huutavan. Miehekkäästi!kännissä!


Ootteks te huomannu et luulosairaat ei oo moksiskaan todellisista vaaratilanteista? Mun ystävä, joka ravaa yhtenään lekureilla, on viilipytty, kun ilmotettiin mahdollisesta pandemiasta. Olen itse hieman huolissani, miten tilanne kehittyy, mut ei hän. Kaikki pyörii oman navan ympärillä omien kuviteltujen oireiden kera.


Maailman kuuluisin rakkaustarina oli näiden kahden kundin välinen suhde, joka päätty toisen tapaturmaiseen kuolemaan. Sitte perustettiin uus kultti ja sureva keisari teetti temppelin ja releet ja sit tehtiin pystejä liukuhuhnalta maan joka kolkkaan yhdistämään roomalaisia ja kreikkalaisia, joten ei se surutyö viatonta ollu, vaan politiikkaa.Edellinen