Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2013.Yle uutisoi Englannista:

"Tartuntojen määrä on kasvannut kiivaimmin juuri homo-ja bi-miehillä, jotka eivät käytä kondomia. Heidän joukossaan tartuntamäärät ovat kasvaneet 20 vuodessa neljänneksellä, kirjoittavat tutkijat tiedejulkaisu Plos Onessa."

Minusta tässä on jotain outoa, kun itsetuhoista keirrettä ei saada katkettua. Tämä välinpitämättömyys omasta terveydestä on seurausta hoitamattomasta masennuksesta ja syrjäytyneisyydestä. Tulee riippuvaisuus lääkkeistä, kun sitten joutuu koko ajan hakemaan lääkitystä hiviin ja olemaan osa hoitoketjua. Tulee leima leiman päälle. Yksi leima ei riitä. Oma huonommuuden tunne kaksinkertaistuu. Lääkäri on sitten, joka kuuntelee ammattinsa puolesta. Viranomainen on virkansa puolesta omainen. Yksinäisyyden tunne lieventyy."Hiilenpoltto on Time-lehden mukaan ihmiskunnan vihollinen numero yksi. Pekingissä ilmansaasteet häiritsevät vakavasti ihmisten elämää." Aasialainen ei paljoa luonnosta piittaa.

Tästä minä mainitsin joskus. Olen myös pettynyt, ettei elektroniikkajätteestä keskustella juuri ollenkaan kuten ei pakkausjätteestäkään. MIKSI pitää ostaa uusi puhelin, tietokone jne? Miksei vaadita kestävämpia laitteita ja pitkäikäisempiä ohjelmia? Seurauksena on näiden myrkkykoneiden joutuminen ongelmajätteeksi ja usein luontoon. Apple ja Samsung ovat näitä ällöyrityksiä, joita pitäisi boikotoida. Itselläni on edelleen käytössä vanha kannettava, jo 7 vuotta. Hyvin toimii.

Kuinka paljon muovia jää luontoon?


Kun katsoo you tubesta amerikkalaisen dokumentin meksikolaisesta los zetas-huumekartellista (zetas documentary), niin melkein alkaa olla sitä mieltä että huumeita tulisi jakaa viranomaisten kautta alihintaan, että tuollainen silmitön pahuus saataisiin kontrolliin, mihin liittyy musta magia. Ei taida olla muuta keinoa.


Oletteko tienneet, miten Venäjällä hoidetaan vammaisia lapsia? Kun lapsi täyttää 18 v hänet siirretään vanhainkotiin. Oletteko tienneet, miten Venäjällä jätetään vanhuksia hoitamatta? Kun vanhus on ambulanssin mielestä liian vanha, hänet jätetään hakematta sairaalaan ja jätetään kotiin kuolemaan.


Törmäsin paperittomaan ihmiseen ensimmäistä kertaa elämässäni, vaikka olin itsekin tavallaan paperiton viikon parin ajan ennenkuin sain legitimationin. Olin jutellut jo aikaisemmin miehen kanssa tietämättä hänen tilanteestaan mitään. Olihan hän kertonut olevansa töissä ja sitä aina uskoo sinisilmäisenä kaiken, mitä sanotaan. Hän teki ilmaista työtä ja sitten siivoustyötä, mistä sai rahaa. Työnantaja oli valehdellut, ettei voi maksaa palkkaa, koska joutuu maksamaan verottajalle 9000 kr hänestä. Se oli tietenkin valetta. Kuvaavaa, että jengi tulee huolimatta, mitä siitä seuraa ja niistä olosuhteista mihin joutuu. Jotenkin sitä ei käsitä. Päällepäin luulin, että hän on rahakkaissa duuneissa, koska hänellä oli aina tai hyvin usein uusia vaatteita, mikä on tietenkin hämäystä-sellaista ei epäile. Muodikkaasti pukeutunut sulautuu joukkoon.

Sitten täällä on ihme juttu, että työntekijä on itse vastuussa siitä, kun jää työttömäksi, että onko työnantaja ilmoittanut työsuhteesta työttömyyskassaan ja tapahtuu sellaista, ettei työnantaja ilmoitakaan ilkeyttään, jolloin ei saa mitään työttömyyskorvausta. Nää on ihmeellistä sakkia! Jlauta yrittäjää tuetaan, kun on oikeistoenemmistöinen hallitus kaikella kummallisella tavalla, missä työntekijä ei ole mitään-täysin ilman suojaa. Koko ajan työntekijän tilannetta huononnetaan. Kaikkea saa tehdä-ja se on täällä sitä kehuttua "vapautta", kun kukaan ei tule perään kyselemään kuten yksi paska yrittäjä akka minulle kehui.