• Kolmoisritti

Oon toiminu useissa ammateissa ja joka kerta sama juttu. Tässä yhteiskunnassa on tietynlaisia ihmistyyppejä, miehiä ja naisia , jotka ovat luonnevikaisia ja huomionkipeitä ja jotka hakevat tilaa tai valtaa epärehellisillä keinoilla, pikkulapsia jotka sotkevat paikkoja - kuvannollisesti, jos homoja kehutaan tai homot saavat tunnustusta-siitä tulee heille ongelma. He ovat vihaajia. Nyt taas sama juttu mulla edessä, monta kertaa ennekin, aina näitä hulluja, missä ne oikein sikiää? Jos ei pärjää rehellisesti, niin sitten otetaan käyttöön epärehellisyys ja valehtelu, mielenosoitus: tosi kaksnaamaista!

He eivät hyväksy, jos homot menestyvät. Yleensä saavat tahtonsa läpi, kun klikkiytyvät ja valittavat, paskanpuhujat.

Jos heille yrittää laittaa rajoja , eivät anna periksi , vihanpito jatkuu kuukausitolkulla: " mä en ala jos tuo on täällä."

" Kun mä oon hetero, niin kaikki kuuluu mulle! Miks te tota homoo kehutte ja miks se saa kiitosta, kun se on homo. Ei sille saa antaa mitään, kun se on pahaa, toisen luokan olento, roskasakkia. jumala on mun puolella, kun mä oon hetero. Tuollasia täällä! Pois. "

Jokainen näkee, et ne valehtelee, mut ne saa tahtonsa läpi. Miks? Siks, koska homot ovat demonisoitu ja yleinen mielipide on meitä vastaan

Normiriemu valtasi heidät!

He eivät koskaan pelaa avoimin kortein, vaan takanapäin tekee myyrän työtään. Homo törmää siihen, et ei saa pahastuttaa , tulee paha mieli. Voi voi, heterolle tulee paha mieli. Se on sit kamalaa. Maailmanloppu. Heteron paha mieli on homon oikeuksien tallomisen alku.