Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2009.
Edellinen

Keskustelin tänään uskonnosta. Multa kysyttiin, et olenko uskonnollinen. Vastasin kiertoilmaisulla, et kaikkihan ovat jollakin tavalla, mutta monet kieltävät sen kumminkin. Tuli uudelleen kysymys, että uskonko jumalaan. Kerroin uskovani ja et käyn ortodoksisessa kirkossa. Juttelin monijumalisuuteen uskovan ihmisen kanssa. Heillä on n. 9-10 jumalaa. Heille uskominen ja uskonto ovat osa arkipäivän elämää ja luonnollista. Kaikki uskovat. Sanoin, et suomalaiset eivät mielellään puhu tai vastaa mitään, jos kysyy uskonnosta tai uskosta Jumalaan. Suomalaiset pitävät sellaiset asiat omana tietonaan. Suomalaiset pelkäävät kumminkin usein kuolemaa. Kerroin sit omasta isästä, jolla oli oma versio uskonnosta ja joka poltettiin ja laitettiin tuhkat metsään ja äidistäni, jost ei saa mitään selkoo. Tosi angstista.Priest elokuvasta:

Pappi jäi kiinni seksistä autossa bf:n kanssa,poliisiasemalla kuulustelija tiedusteli ammattia ja työtä, hetken hiljaisuuden jälkeen tuli vastaus - pappi - , johon kuulustelija kommentoi, että : " katolilainen ?", mihin vastattiin, että : " kyllä ", ja sitten poliisin huvittunut kommentti: " pikku paholainen ! " ( you little devil ! )

Toinen yhtä hyvä oli kohtaus mis bf tuli ehtoolliselle, jota pappi ks. järkyttyneenä, ja sitten leikkaus bF.n auki olevaan suuhun kieli ulkona......... ei jakanut ! Aivan älyttömän hyvä oli kohtauksen alku, kun ehtoollismaljaan ja asetussanojen lukemiseen leikattiin kuva salissa oleva bf :n kasvoista yleisön joukossa ja muistikuvia seksistä tämän kanssa.

Kolmas yhtä hyvä oli, kun pappi meni uuteen seurakuntaan, mis oli työhön lyllästynyt töykeä sisäkkö, jolla oli kauluri, ja sitten ruokapöydässä puhuttiin vaan latinaa, kun sisäkkö poistui, niin kirkkoherra avasi sanaisen arkkunsa ja lateli ehdot mm. " et saa mennä ulos illalla ! "

Sit hauska oli, kun papit keskusteli suhdeasioista kännissä:

- Rakastatko häntä ?

- kyllä

- ajatteletko häntä koko ajan ?

- melkein

- Onko se syntiä?

- Sairasta !

Loppukohtauksen ajatus oli hyvin kaunis: Ovatko vain ne ihmiset armahtavaisia, anteeksiantavia ja empaattisia, ja kykenevät kohtaamaan ihmisen aidosti ja suoraan, jotka ovat menettäneet kaiken tai menettämässä sen; jotka ovat " kaupunkien ulkopuolella " syrjäytyneinä ja hylättyinä?

( Totuus on, etteivät ole, vaikka me niin sitä toivoisimme )


Haluutteks te tietää, miten teemaan kansalaiset tekee teensä:

B-G irto teetä

Laitetaan kattilaan

vettä mukaan

Kiehutetaan eli keitetään 5 - 10 minuuttia ( tosi stydiä kamaa! )

Laitetaan mukaan 3 % maitoa eli rasvaista punaista

ainakin litra- fifty fifty veden määrän kanssa

sokeria tietty mukaan

Sitten termariin sihdin läpi

Voila!

" chai latte " on valmis eikun hörppimään.

Yritin valistaa et suomalaiset ovat jo aikaa sitten hylänneet punaisen maidon, mutta vastaukseksi tuli et sehän on vaan 3%:a, ja se muu maito on sama kuin
laimentais vedellä.

Mut just muistin et latte tehdään hirviömäiseen punaiseen maitoon kahviloissa, ootteks te tajunneet mikä kaloripommi se on. ette tietenkään, mut nyt osaatte pelätä ja vaihtaa RASVATTOMAAN. Pitää erikseen huomauttaa!

Toinen ärsyttävä asia on, et latte on usein HAALEATA --- miks miks miks hyvä luoja miks sitä ei laiteta kiehuvaan maitoon. Ei tätä tajua , ei.
Nyt jo nään mielikuvissa, miten mun treffit menee päin ... puuta

leikkautin hiukset ja tekis mieli vetää kaljuksi. Vaik mitä tekee niin tuntuu tosi huonolta tuo lopputulos ja mulla niit treffejä voi olla kolmet.


If Only You Knew - Patti LaBelle

I must have rehearsed my lines
A thousand times
Until I had them memorized
But when I get up the nerve
To tell you, the words
Just never seem to come out right

(Chorus:)
If only you knew
How much I do
Do love you
If only you knew
How much I do
Do need you

I dream of moments we share
But you're not there
I'm living in a fantasy
'Cause you don't even suspect
Could prob'ly care less
About the changes I've been going through

(Repeat chorus)

No, you don't even suspect
Could prob'ly care less
About the changes I've been going through

(Repeat chorus until fade)

Tää on yks mun all time favourite ballaadi.

Niin hyvä biisi!

ja niin TOSI...mun elämässä ainakin... so many changes...

kukaan muu ei osaa laulaa tätä yhtä hyvin kuin Miss PattiTänään mietin et mitäköhän helvettiä mun loppuelämästä oikein tulee, kun se on ollut helvettiä alusta asti ?

Kaikkihan on silloin hyvin.

Voiko enempää toivoa?

( vois olla fiktiivisen elämänkerran ensimmäiset lauseet )

Edellinen