Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

Tarkastelkaa joskus kuka tervehtii ja kuka ei.
Tänään yks lehmä, joka on paranoidinen ei ollu näkevinäänkään, tuli portaissa vastaan ja puhui koko ajan kännykkään, kumminkin vihainen ilme. Ukko tais jättää.

Joskus vaan huomaa, et yks luonteenpiirre , joka on suomalaisille yleistä, on paranoia. Putkahtaa yllättäen ja voimalla. Yks akka melkein kilahti, kun oli kateellinen mulle.

Mua inhottaa nää seinähullut akat, joita maa on pullollaan. Jlauta!


Mun blogi vaikuttaa tylsältä, mut mun elämä ei oo , ku ei tänne voi puoliakaan kirjottaa, mitä tapahtuu, kun nää tällaiset palstat on varmaan tirkistelijöitä pullollaan.

Ällöö, et joku heteromies lukis näit. Sit sen läski muija. " Vaik mä luenki näit nii en oo sellanen ! " Ootpas, ootpas. Et vaan uskalla tai sit teet salaa.

Sain tänään kehuja, ja olin äimänä. Ajattelin itestäni jotakin muuta koko ajan. Sit mua kehuttiin.

Katsoin sen a-talk ohjelman. Voiks olla totta et jos oot vasemmistolainen niin sun pitäis puolustaa sen takia Venäjää/ venäläisvähemmistöä, kun eihän Neuvostoliittoa ees oo enää? En oo leftist - ei tarkoita vasenkätistä.

Siis hei, eiks saa ajatella omilla aivoilla ja objektiivisesti ja eiks oo kaikkien etu et kerrotaan erilaisia näkemyksiä/kokemuksia/muistoja tapahtumista?

Miks joku suomalainen puolustais niin innokkaasti jotakin Venäjää tai mitään muutakaan valtiota ?

Venäläisten pitäis avata omat arkistonsa tutkijoille, koska sit tulis totuus esiin, jos se on tärkeä arvo. Nyt on vaan erilaisia fragmentteja. Pilatus heittäis et mikä on totuus, mut se tekikin itsarin. Reaalipoliitikko!

Mut kyllä Sofi Oksanen on rohkea nainen. Jos se saa joskus kirjallisuuden Nobelin. Se ei oo sit koira.


Ampparin arvoitus ratkesi. Se menee parvekkeen oven rakoon horrokseen aina välillä. Kun aurinko lämmittää sen hereille, se lentelee. Huomasin sen, kun avasin parvekkeen oven.

Masentuneisuuden syy on elämän tylsyydessä. Tylsä työntäyteinen elämä aiheuttaa masennusta. Tylsät kaupungit aiheuttavat masennusta. Suomalaiset kaupungit ovat tylsiä, tylsiä ja taas tylsiä. Masennus johtuu virikkeettömyydestä.

Kun katsoin valokuvia Suomesta, huomasin, et valokuvia otetaan aina kovin kaukaa. Se kertoo samanlaisesta suhtautumisesta ihmisiin. Jos ottaisin valokuvan metsästä, olisin siellä metsässä, mut suomalaiset ottavat maisemakuvia sillä tavalla, että niissä näkyy aina kovin kaukana kaikki .Yllätyin kun amppari lenteli tänä aamuna keittiössäni. Avasin hunajapurkin, jonka reunalle se lensi. Millä se elää? Pystyykö se imuttamaan kiteistä hunajaa?Ampparini tais kuolla eilen.

Yks keino hillitä yksinäisyyden tunteita on katsoa erilaisia ohjelmia, missä ohjataan ja neuvotaan ( tutorials ). Mä katon make up tutorials. Oon löytäny yhden tosi hyvän, mut en paljasta missä ja kuka.

Tällaisia homppeleita ei paljon näy Hesassa: smokey look is stunning. Hyvä oma tyyli.
http://www.youtube.com/user/whatstyleistonickel
This season's most lusted after is a reassuringly expensive £4,200. Chanel's black resin and gold Russian doll handbag is made in the image of the traditional wooden Matrioshka nesting doll and was created for the Paris Moscow Pre-Fall 2009 show.

Edellinen