Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2012.

Meidän jouluruokamme oli seuraavaa:

riisipuuro/sekahedelmäkiisseli
valmiiksi keitetty kinkku
porkkanalaatikko
lanttulaatikko
maksalaatikko
perunalaatikko-ei saanut imellettynä
itse tehty janssonin kiusaus
valmissalaatteja/rapu, silli ja punajuuri
maustettu leipä/vröst
karjalanpiirakoita
maksapatee
juustoja

oikein "vähäenergistä" sapuskaa!Ostin perinteistä jouluruokaa ja muutaman suomalaisen laatikon. Eka kertaa vuosiin on kuusi, koska se kuuluu perinteiseen jouluun. Joulukukkana on punainen ja melkein "musta" flamingo. Taitaa olla Amaryllis, joka tuoksuu. Flamingo, koska se on helppo hoitoinen. Itse rakastan jouluruusua, mutta valitsin punaisen värin takia toisen kasvin. Minusta jouluksi riittäisi joulukukiksi valkoista ja vihreätä väriä, koska raikas yhdistelmä, jos sen tekee hyvin.


Täällä näkee koko ajan sellaista, että naiset vaativat aluksi, että asioita, kuten työ tms. ei saisi sukupuolittaa, mutta kun he itse pääsevät päättämään, niin he aloittavat asioiden uudelleen sukupuolittamisen. Se on aivan käsittämätöntä ja täysin heidän oman ideologiansa vastaista, mutta totta. Kyse on siis suoraan valehtelemisesta ja epärehellisyydestä. Käytäntö näyttää totuuden. Yksi mun tuttu nimittäin yritti myydä siivouspalveluita ja kävi niin, ettei yhtään työtä tullut, koska naiset eivät halunneet tehdä hänen kanssaan minkäänlaisia sopimuksia kotisiivouksista, koska hän on mies eikä työtä tullutkaan.


Olin junassa menossa kotiin kun huomasin yhden arabin, jonka parta kiinnitti ekaksi huomioni, sitten huomaisin silmät ja leuan. Omalla tavallaan hyvin haluttava ja maskuliininen. Aloin silmäpelin. Tyyppi huomasi sen ja kaivoi kannettavan, jonka otti kilveksi, mutta ei kyennyt keskittymään siihen. Ruskeat silmät vain pyöri päässä, kun tyyppi meni ihan sekaisin eikä voinut vastustaa kiusausta ja hän vastasi katseeseeni. Minua huvitti, kun just moni ulkomaalainen mies on niin herkkä eroottisille viesteille tulivat ne sitten miehiltä tai naisilta. Nyt hän oli huomion kohteena. Siinä me sitten katseltiin vaivihkaa: minä välilläikkunan kautta ja sitten kohti. Hän muina miehinä sitten takaisin, mutta selvästi hetero. En usko, että gay. Ehkä hän voisi olla "kokeileva". Hahhahhaa! Huomasin, että hänestä saisi tosi komean gaykundin-hieman bodaamista ja vähän valintoja vaatekaapissa, niin seksikkys pääsisi esille. No, lopulta hyppäsin pois junasta. Olisi pitänyt vain viedä törkeästi Qruise nimimerkki suoraan käteen. Olisipa kundilla ollut ihmettelemistä.


Täällä törmää arkipäiväiseen naisten tekemään terroriin miehiä kohtaan. Ruotsalaiset naiset ovat ihan törkeitä. Kauppojen kassoilla ei haluta palvella miehiä. Kun jonottaa, saattaa naismyyjä kysyä, että kuka oli seuraavana jonossa, vaikka mies olisi jonottanut kiltisti omaa vuoroaan, kuten minulle kävi. Naiset etuilevat ja haluavat etuoikeuksia, koska ovat naisia. Kerran jonotin kahvilaan ja perässä ollut vanha akka alkoi huutelemaan myyjälle minun ohitseni, että tekisi hänelle grillivoileivän. Kyllä svenssonista lähtee tarpeen tullen volyymiä. Huutaa nuo läskit ainakin osaavat -ja kiroilla.


Jouduin työpaikalla miesporukan kesken käymän homokeskusteluun mukaan jota innoitti minun tiedetty homouteni. Sen aloitti yksi etelä-amerikkalainen joka oli puolustanut sukulaispoikaansa, joka sai turpaansa veljeltään, kun paljastui, että kundi oli homo-asia oli ilmoitettu kesken suvun yhteisellä kokoontumisella ja ruokpöydässä eli julkinen outtaaminen. No, sitten siihen yhtyi yksi turkkilainen ja lopulta yksi togolainen kertoi, ettei hyväksy homojen elämäntapaa-ja koko jutun pointti oli tämä: se oli provo! Ilmeisesti etelä-amerikkalainen ja turkilainen inhosivat afrikkalaista tai olivat rasisteja. Homojuttu oli pelkkä keppihevonen, jotta tiedetty afrikkalaisen asenteellisuus saatiiin taas kerran esille ja julkiseksi. Hänelle sanottiin, ettei hän kuulu Ruotsiin, koska Ruotsi on demokraattinen valtio ja vapaamielinen.

Sitten kerrottiin yhdestä kuubalaisesta, joka arvattiin homoksi, koska oli niin pedanttinen ja kiinnitti erityistä huomiota pukeutumiseensa.

Minä olin hieman kyllästynyt. Kysyin vain afrikkalaisesta, että miksi ei saisi valita omaa elämäntapaansa, johon hän ei keksinyt vastausta. Minua aina ihmetyttää, miksi joidenkin heterojen on aina ilmoitettava suureen ääneen oma kielteinen suhtautumisensa homoasiassa, vaikka kukaan ei olisi siitä edes kiinnostunut.


Olen käynyt muutamissa joulukonserteissa. Kannatuksen vuoksi myös paikallisen gay ja lesboköörin yhteiskonsertissa, joka oli no ihan ok , kun ei kehtaa muuta sanoa. Mukavaa oli katsoa 3 lesbon ryhmää jotka heittäytyivät täysillä. Kirkko oli viimeistä penkkiä myöten täynnä. Sitten kävin jo parhaar päivänsä nähneen Barbara Hendricksin konsertissa jossa oli koottu kaikki parhaimmat joululaulut mm. Sibeliuksen en etsi valtaa loistoa päätti ensimmäisen esityksen- välillä mua itketti koska lauluista jotkut olivat niin kauniita ja sydämeen meneviä. Barbara mm. Laulaa aivan ihanasti negro spirituaaleja blue notella ja nytkin + muutamia viihteellisiä mustien hengellisiä lauluja. Aivan mahtava esitys. Ostin joululevyn ja harmitti etten ostanut useampia. Barbara on ollut mun suosikki jo kohta 20 v. Ääni sopii vain tiettyihin lauluijin. Erikoistunut ehkä Shubertiin.


YK:n ilmastokokous Dohassa on esimerkki että vihreän liikkeen kovin vastustaja on, yllätys, yllätys, korruptio. Ihmiset eivät tiedä, miten suuri osa esimerkiksi amerikkalaisista senaattoreista on lahjottuja ja tukevat niiden etuja, jotka lobbaavat rahalla lakimuutoksia, jotta veroja ei tarvitse maksaa eikä mitään muutakaan kehitystä, joka estäisi heidän rikastumistaan. Mitkä maat loistivat poissaolollaan? Miksi?!