Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.
Edellinen

Olin kaupan kassalla ja edeesäni oli keski-ikäinen homomies, joka oli pukeutunut niin kliseemäisesti, et huvitti. Maastohousut, nokian kumisaappaat, haltin reppu, haltin pusero. Anorektinen ja joku reuhka päässään. Ajattelin et onks tuollaisia enää edes olemassa, mut siinä se. Kyllä pitäis tajuta miten kaupungissa pukeudutaan eikä sinne lontsita erämiesnaamiaisasuisena pellenä. Voi rassukka. Just tollaset pyllistelee jossakin puskassa. Seko.


Ei ehkä pitäis ottaa turhia riskejä, kun must kokonaisuus ei olis vaatinu pyramidia, jonka päältä hypätä, joka oli aika kömpelö, koska tanssi pysähtyi mut Jlo osoitti olevansa ammattilainen, kun ei häkeltynyt, vaan show jatkui. Tos koreografiassa oli sellainen huono puoli et se jotenkin takkuili, tuli muutama kuollut kohta.

Jenkeissä laulajan pitää osata sekä laulaa että tanssia. Meil ei.

http://www.youtube.com/watch?v=dx_iZLKNdvI

Tää on hieno.

http://www.youtube.com/watch?v=kXy8n-dqv9c
&feature=related

Mun " ystävä " haluaa varmaan naimisiin mut mä en, mitä mä sanoisin sille hienotunteisesti, et se ei oo enää mahdollista? Vois olla varmaan näyttävää mennä naimisiin Ruotsissa, mut ei tuon kanssa. Se on mulle vain ystävä. Se (" HÄN ") ei ole enää mun tyyppiä millään tavalla, kun taso on noussut. Mun levelli. saa varmaan kuvitella mitä haluaa mut - no way! I can`t help it. Mä haluan komeamman miehen, en tota. I will pass. Tai sit elän yksin.


Huomasin et oon melko läsimaalainen, mitä tulee tapaan olla ja puhua. Toisista kulttuureista tulevien ihmisten on mun kanssa helppoa tulla toimeen ja mä tykkään ihmisistä enkä ole ennakkoluuloinen mut mua itseäni jarruttaa oma homouteni, koska en tiedä miten muut reagoi siihen, tiedättehän, erottavana asiana, jos heteron kans tulee juttuun, koska usein heteromiehen on vaikee hyväksyä et jos ainoo tyyppi jonka kans se tulee toimeen on homomies ja mä en uskalla olla kaveri, kun ei tiedä et häpeeks se sitä vai ei, loppupeleissä ja mä en haluu joutua sellaseen tilanteeseen et se vetää takasin omien ystäviensä takia, koska se pelkää maineensa menettämistä. Oon nimittäin huomannut et moni hetero, nainen tai mies aattelee sitä et jos jutut lähtee kiertään et " se homo käy siellä " tai " sä hengailet sen hintin kans "ja sit ne alkaa vinoilee puolustaakseen omaa asemaansa. Se on aina noin.

(Sit moni hetero käyttää väärin ystävyyssuhteitaan homoihin ja ovat kaksnaamasia. Ne ovat mukamas avoimia mut puhuu heti paskaa selän takana.)

Sellaista alkaa välttelemään paikkakunnalla mis ei OLE HOMOJA, jotka uskaltaa olla AVOIMIA. Sit sitä vaan jää itekseen. Mut huomaan et must tykätään vaikkapa Tukholmassa ( aatelkaa et se on oikeesti niin ! ), koska se ei oo mikään juttu niille. Tää on monesti ns. kaapihomoilun syy.

Toivottavasti hesalaiset tekee toisin. Se luo positiivista energiaa.


Angie Stone tekee hyvia covereita.

http://www.youtube.com/watch?v=-yHrvuWeaGI
&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM

Naapuri oli huhuillut mun postiluukusta mut en kuullut koska mulla on aina korvalaput ja kuuntelen musiikkia. Sit se soitti ovikelloa ja menin avaamaan, mitä en yleensä tee. No se kerto et mun naapurin kolli puhuu sekavia ja se oli heti muutettuaaan levitelly must juttua et poltan hassista. No nyt paljastu et se on vaan hullu. Mä katoin ton kuivan akan vastenmielistä taulua ja totesin et en haluu olla sen kans missään tekemisissä ( enkä muuten tuon eukonkaan kanssa )ja et huolestuttavaa et tyyppi valehtelee ( mut olin helpottunut koska selvis et se on sekopoltsi eikä oikeesti narkkari ).

Edellinen