Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2009.

http://www.youtube.com/watch?v=Am6b8tjBshk
&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=WioD5HZexlg
&feature=channel

Must ois mukavaa, jos mulla olis tällainen ystävä: aito!

" Tapasin " tänään 1 ihmisen.

Tajusin, et suurin osa ongelmista, mitä mulla on, ei ole mun syytäni. Oon oma itseni ja se on joillekin ongelma.

Suurin osa saa tukea omille pyrkimyksilleen. Entä homomies kuten mä? Ei mistään eikä keneltäkään!

MUT katsokaas tätä - HOT:

http://www.youtube.com/watch?v=q4tmjSUPUrw
&feature=channel_page


" Tapasin " tänään 1 henkilön.

Inhoan lumisadetta. l

Inhoan teinejä, joilla on vihainen ja murjottava ilme. Röökaavat. Rumasti meikattuja ja poikamaisia tyttöjä: Tomboy. Kävelevät jalat harallaan. Aikuiset kans.

Rahat loppu. Enimmäkseen surffailin netissä. Kävin 1 näyttelyssä, joka oli huono.

You tube`n opetusvideot hauskaa ajankulua.


" Tapasin " tänään ekaks irrallaan olevan koiran ja sitten sen omistajan.

Kuinka monta kaveria sul on joiden kans hengailet? Ei lasketa duunikavereita eikä rakastettua tai kumppania eli seuralaistasi.

Mulla on 0. Tylyä. Oon eniten itekseni. Ehkä outo, kun kylässä ei käy kukaan enkä ite juuri missään. Loma-ajat ovat tylsiä. Yksin kotona. Yksin mut näkee. Jotenkin se vaan meni näin.

Homomiesten kans ei voi olla kaveri, kun ne oottaa seksiä koko ajan. Runkkusessiota. Jos ei haluu, ne ottaa hatkat. Niit tapaa " vertaisryhmissä ", mis ei yleensä tehä niin, et mennään vessaan harrastamaan seksiä. Siel ollaan kiltisti.

Seksi rauhottaa homomiehiä. Se on kuin " pilleri " tai " unilääke". Ei sitte tunnu itsekseen eläminen pahalta, kun käy " pillerillä " välillä: saunassa, parkkipaikalla, metsikössä.

Ystävyyssuhteet ovat " intensiivisiä ystävyyssuhteita ", joihin sit kyllästyy nopeesti. Lasketaan 1 kortin varaan.

Sit kun ollaan kyllästyneitä, nii eletään kaksnaamasesti ja petetään " rakastettua " minkä ehitään, kun sen silmä välttää. Tätä tekee kaikki, heterot kans. Kun 1 " pilleri " menettää tehot, niin uutta kehiin.

Mun pitäs alotta vlog, mut ei ole " mäkkiä ". " Hey guys! It`s me your old faggot again "

http://www.youtube.com/watch?v=N2GZP9BVrec
&feature=channel


Joskus 15 - 18 vuotta sitten pohdin et mitä olis, jos eläis loppuikänsä naisena. Mut puhui ympäri yks, joka oli työssä sellaisessa sairaalassa, mis niit leikkauksia tehtiin. " Mieti miltä näyttäisit, kun korkkareissa pää hipoisi kattoa ". En ollu miettiny. Se ei johtanu sitte sen enempään. Päähänpisto.

Tosielämässä niist leikkauksista ei tule loppua: on and on: päänahka, hiusraja, leuka, silmät, huulet rullataan, ylähuuli nostetaan, tissit uusiks, keinovagina, silmäkulmat, nenä, kurkunpää jne ja joillakin pari kertaa. Paljon kuluu rahaa. Hormonihoito tuo masennusta, lihakset vähenee ja tulee heikommaksi. Parrankasvun poistaminen on kivulloista. Sitte muualtakin tulee testosteronia kuin vaan kiveksistä. Jos on valmis kaikkeen tuohon, miks se kyseenalaistetaan. Ehkä en ite ees tiennyt. Sen lisäks ulostulo, mahdollisesti potkut duunista ja sitte välirikot. Avainsana on " passable ".

Melkoista. Mut siit on tehty liian vaikeeta, niille joille se on tehtävä.

Mut silti, oon tunne-elämältäni enemmän nainen kuin mies tai tarkemmin tarvitsisin elämässäni samalla lailla tukea mieheltä. Köyhää? On mut tavallista.


Ostin Indiskasta 4 haarukkaa, 4 veistä ja 4 pikkulusikkaa, Temperasta 3 öljyväriputkiloa ja 2 sivellintä, Tunnelin levystä Patti Smithin CD:n. Mitä ostokset kertoo ? Hörhö? Jos heterokundi ostais näitä, niin ei anakaan itelleen.

Tänään kuulin, kun yks nainen kerto, et tyttärensä sano mut nähtyään, et " kauheen komee "Sitte sivulauseessa painotti, et se vaan koko ajan kattelee miehiä (ts on kestokiimassa) Makujan on sit moneen junaan.

Mul on pihtipolvet ja älyttömän kumara selkä. Tais olla tytöllä kierot silmät.

Kuinka monta henkilöä tapasin tänään? 2

Huomaa et kun vanhenee, ei tapaa enää ketään, puhelin ei soi viikkoon. On vaaan itekseen, elää silleen puoliks piilossa. Vois olla kuolleena pari viikkoo himassa et kun alkaa lemuta, ni sit vois joku tulla soitteleen kelloa. Sillee, ku ois tukityöllistetty, jotka ovat maan matosia. Mun naapuri on ja se elää kuin hiiri.


Mitä vanhemmaksi tulee, sitä rumemmaksi. Muutun isäni näköiseksi koko ajan. :( Lösähtänyt. Naama valahtaa. Sit huomaa, et yöllinen erektio on jääny jonnekin matkan varrelle. Seuraavaks ei sit seiso tai nihkeesti. Fleda harvenee, harmaantuu. Hampaat kellastuu, tippuu. Kuset menee housuun. Selkä kumartuu. Pallomaha. Kädet ohenee, jalat jäykistyy. Silmät harottaa. Muisti menee. Hihittelee itsekseen himassa omille jutuilleen. Voi jutellakin ääneen. joo that`s that. Sit pyörii kaupoissa DVD elokuvien perässä. Ainoo huvi. Sitä on tulla vanhukseksi.

Huomasin et alkossa on paljon mummoja: ukot aikaa sitten potkassu tyhjää. Akat ottaa kuppia. Ykskin osti pienen pullon, kun isoja ei jaksanu nostella. Alkon kantsis nyt äkätä mummokoko viinipulloille ja sitte silleen, et pääsee rollaattorilla. Pikku Alko sopivast huomaamattomaan paikkaan kaupan nurkan taakse, kuten on Asematunnelissa: loistopaikka mummeleille ostaa lämmikettä.
Meil on pyrkimys - ainakin joskus - korjata tekemät virheet ja epäonnistumiset. Entä kun korjaamisyritys on failure ? Uusi epäonnistuminen..ja taas...ja taas..ja taas.

Eilen juttelin yhen kanssa joka on aloittanut nollasta uuden elämän vanhoilla päivillään ( tehtyään konkan ja sitte sen jälkeen oli työttömänä ikuisuuden ( niinku 15-20v ). Hakee eläkettä, mut alotti opiskelut yliopstossa, vaik on jo saanu kuulla, et ei vanhat opi MITÄÄN.

Mun yks toinen tuttu on joutunu käymään saman helvetin mut sille kävi paremmin.

Joka tapauksessa must on tosi inspiroivaa, et ees yrittää, vaikka on vaikeeta.

Mun yritykset on tyylii: hyppy- mahalasku- rinnettä ylös - mahallaan alas.

Sitten oon huomannu et on tyyppejä, jotka aina hakee ja saa sen tarvitsemansa tuen, ettei koskaan yritä kokonaan omillaan, on se sitten suhde, rahan järkkääminen ja ne tekee vaikka mitä, kun niil on se tähtäimessä, mitä ne haluaa ja sit seuraavassa käänteessä heivataan ne. So simple, et mitä tässä enempää tunteilemaan: se oli sitä ja tämä on nyt, se oli eilen ja nyt mennään tätä päivää.

En tiedä et milloin on kyseessä eksploitaatio, mut sitten senkin voi kuitata et en mä väkisin tehny, sä olit mukana tai mä rakastan sua edelleen. Mun ex oli ja on
taitava tässä. Se puhuu ummet ja lammet, lupaa 100 asiaa ja höynäyttää kybällä ja sitten: yli laidan! Sitten se aina sanoo niistä, jotka se putsas: ei merkinny mulle mitää ( kun tuli takaisin maksun aika ). Tosi kaksnaamaista. Monet homot on.

Miten se löytää ne höynäytettävät? Vaikka kadulta! Ne on sellaisa, jotka reagoi siihen ja naps siit se alkaa: ekaks small talk jne etenee kuin juna, koska se haluu jonkun ja sit kun joku reagoi niin se kokeilee; jatkaa ja jatkaa ja lopulta ollaan ystäviä. Tässä on tärkeetä olla supliikkimies ja hauska, tosikot ei pärjää.

Toisella voi olla muitakin odotuksia et haluu rakastua, mut se ei ole tärkeetä, kun kohde voi olla kuka vaan joka reagoi. mut se provosoi sitä reagoimista: hakee huomiota, pukeutuu, niin et huomataan, nauraa kovalla äänellä, et aiku on hauskaa, pelleilee. Temput on monet mut mikään hiirulainen se ei oo ikinä.

Mulla on yks nuori homo lähiympäristössä ja se on kaksnaamainen. En ymmärrä. Se näyttelee vähän niinku suuntaan jos toiseen.

Kaappihomo.

Rakastamista voi osoittaa niin monella tasolla ja tavalla et helposti menee vipuun, kun kaikki on vaan suhteellista ja sitten - - - - rakkaus loppui!


Vttu et oon ihan palikka!

Tuntuu kuin olisin taantunut viime vuosina.

Ei helvetti, joillakin ei onnistu mikään ikinä. Jos koko ikänsä tulee torjutuksi ja lättyyn tavalla tai toisella , vetäytyy kuoreensa.

Vanheneminen on inhottavaa: en tykkää. Kaikki tulee vaivalloiseksi ja keho aivan kuin hajoaa silmissä. En yhtään ihmettele, jos "Hemmingway did his own way ". No, en ole butch. Ei pelkoa.

Huomasin , miten kaksnaamasia ollaan: kateellisia. Miten paljon energiaa pistetään kateellisuuteen, joka on yks vihan muoto! Saatana! Menee aivan järjettömyyksiin asti.

Sit valehdellaan. Toivottavasti se yks lehmä palaa helvetissä. Mun lempikirosana on " perkeleen helvetti ! "