Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2009.
EdellinenMä en ole vaihtanut mun naapurin kanssa kuin muutamia sanoja ja se käyttäyty tänään kuin me oltais jotain helvetin parempiakin kavereita. Mua inhottaa tuollainen valheellinen itsensä korottaminen.

Tyyppi lastas kaljaa kärryyn ja kun tulin paikalle enkä välittänyt siitä ja toimitin omia asioitani, niin eiköhän tää liikkuva paska aukonu päätään. Kysy multa jotain ja mainitsi mun nimen vaan sen takia et sai sanottua tuntevani muka mut. Mä en oo sen kanssa missään tekemisissä- saatanan juoppo.

Se alotti tänään keskellä päivää dokaamisen. Mä en haluu olla sen kans missään tekemisissä. Painukoon helvettiin. Kundin elämä on syöksykierrettä ja se pyörii nois pulijengeissä et voi vittu. White trash. Miks niitten pitää sit teeskennellä jotain, mitä ne ei oo? Niinku mun tuttu.

Mä lataan sille pari valittua sanaa yks kaunis päivä!Alakerran naapuri tuli iltapäivällä kännissä taksilla himaansa. Huomasin, et matkii mun pukeutumista. Homoja haukutaan, mut matkitaan. Olin pitäny sitä hieman järkevämpänä kuin keskimäärin, mut nyt kun se tuli kännissä juttelemaan, niin ajattelin et yhtä tyhmä kuin muut. Se oli nyt vetäny ittensä kaljuks. Onks se niin epävarma! Hetsku voi olla yhtä huonolla itsetunnolla varustettu ku homo. Toi niinku yllättää, kun sitä näkee. Yks tasapainottomuuden ilmaus saattaa olla se et muuntelee ulkonäköään yhtenään. Jos yhtäkkiä raakkaa hiuksensa veks niin must se on oireilua. Tulee sellainen olo et hei mistä päin nyt tuulee. Mikäs nyt järkyttää? Mihin haluttiin muutosta omassa elämässä? Vauhtia lisää. Nyt muuttuminen oli enempi suuntaan butch. Hmmm. Musiikki hevaria. Hmmm.

Edellinen