Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=LxiklivDI1c
&feature=related

Tässä asizin mielikuvia naiseudesta(aan?). Kun häl oli parta, se oli minusta tosi törkeetä ja tuli mieleen just ne homojen alkuajat Jenkeissä, missä homoilla oli parta ja meikit. Se toi siihen sellaista omanlaista särmää. Nyt taitaa olla niin, että A. on käynyt (taas!) kauneusleikkauksessa(face lift?) ja alkaa muuttu yhä enemmän naiseksi. Hmh. Olen pettynyt. Näissä videoissa mennään äärimmäisyyksistä toiseen pois tavanomaisuuksista oli kyse miehestä,miehekkyydestä tai noin. Se tuo sellaista surrealistista hypnoottista otetta. Tapitetaan koko ajan suoraan kameraan. Tai joku voi ajatella, että kamalaa skeidaa. Skeidaa tai ei, herra/neito/tai mikä lie, osaa laulaa. Outo lintu!


Jos koskaan joudutte tekemään minkäänlaisia kauppoja tai sopimuksia ruotsalaisten firmojen kanssa otakaa aina mukaan lakimies: aina! Pyytäkää kaikki tositteet kaikesta joka välissä, kopiot, hankintalaskuista/tavaroiden ostoista kopiot, tositteet joka asiasta. Jos ette sitä tee ja tositteet jäävät ruotsalaisen yrityksen taakse, olette jo hävinneet pelin ja huijauksen kohteita. Sen jälkeen ette näe minkäänlaisia tositteita ettekä dokumentteja koskaan ja saatte mielikuvituksellisia ja perusteettomia laskutuksia. Ette voi muuta kuin maksaa, koska teillä ei ole esittää todisteita, että he ovat vedättäneet. Laskuihin ei sitten tule mukaan minkäänlaisia liitteitä.

Älkää koskaan tehkö minkäänlaisia suullisia sopimuksia, vaan aina kaikki mustaa valkoisella. Koskaan ei saa luottaa siihen, mitä suullisesti sovitaan. He rikkovat ne kaikki. Ruotsalaiset ovat petollisia ja pettureita liikemiehinä. Jos he huomaavat, että olette sinisilmäisiä ja valhe uppoaa teihin kuin kuuma veitsi voihin, niin he ottavat ja käyttävät hyväkseen tilaisuuden.

Kannattaa tehdä mahdollisimman aukottomat sopimukset etukäteen asianajajan kanssa. Sinne kannattaa suunnitella myös, milloin laskutetaan ja mitä. ja milloin laskut maksetaan. Ei mitään määrättömiä takaisin maksuaikoja, vaan joku kova sakkomaksu mukaan, niin saa omansa pois.

Täällä on tavallista, että laskut jätetään maksamatta ja sitten saadaan toinen yritys ongelmiin. Ei ollut koskaan edes tarkoitus maksaa laskuja. Moni yritys suunnittelee toisten konkurssiin saattamista. Olen kuullut kun jutellaan, että "viedäänkö se konkurssiin" esimerkiksi alihankkija tms. Sitten jälkikäteen, että "näitekö, mitä me tehtiin niille?"

Jälkikäteen kannattaa sitten tarkistaa joka ikinen asia oliko se niin kuten sovittiin.


Katsoin täällä pyörivää akuutti ohjelmaa, missä empaattisin hoitajista oli lesbonainen. Ei siinä vielä mitään. Yhdessä jaksossa oli sellainen kaunis, yläluokkainen heteronaislääkäri, joka ei jaksanut stressiä ja sen seurauksena purki sitä ympärilleen. Kun hän valitti väsymystään ja happamuuttaan, tämä lesbo letkautti hänelle: "etkö ole onnellinen että olet minun kanssani töissä", johon lekuri vastasi: "ehkä olen juuri sen vuoksi hapan". Tässä on minusta yksi selvä heitto, jolla osoitetaan toiselle, mihin luokkaan hän kuuluu ja sellaisia muistan minäkin saaneeni koko ajan työelämässä: pieniä teräväkielisiä pistoja, jotka osoittavat että "et kuulu joukkoon" tai "älä kuule luule itsestäsi liikoja". Sellaiset tappavat vuosien kuluttua motivaation ja työilon.Papua-Uuden Guinean metsät ovat katoamassa, vaikka sieltä löytyy uusia kasvilajeja koko ajan. 20 vuoden kuluttua suurin osa metsistä on poissa. Alkuperäisväestö ei ymmärrä metsien tärkeyttä. Metsät ovat siellä kauniita ja maasto mäkistä.