Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2009.
EdellinenLinnan juhlien mauttomin pukeutuja oli tod. näk. gaymies, jolla oli keltaiset nauhat kengissään. Järkyttävä hölmö.

Mikä tässä on, ettei homomies osaa pukeutua?

Entäs tuo muotoilija? Ihmeellisiä virityksiä.


http://www.youtube.com/watch?v=nuQ2feNtUTM
&feature=related

Tän talon heteroakat ovat seinähulluja. Voiks olla TOTTA et ne ovat tasapainottomia tunne-elämältään? Alakerran eukko on taas käymässä: taukoamaton kovaääninen puhe jatkuu ja jatkuu koko päivän, velloo välillä kiroilemiseen ja paranoidisuuteen ja taas takaisin yhtenään. Mä en jaksa kuunnella sitä. Miten se mies jaksaa? Miten heteromiehet jaksavat naisia, jotka ovat sekoja ? Mistä se kärsivällisyys tulee ? Pillun odottamisestako? Ne jaksaa, että ne saa panna??? Akka saa sekoilla, kun se tietää et mies ottaa kaiken vastaan, kun palkintona on seksihommat.

Ei hemmetti sikainfluenssalla olis täs talossa töitä mut se ei iske noihin. Mikä pahan tappaisi? Ydinpommi.Miks heteromiehen on vaikeata istua gaymiehen vieressä? Mul oli tänään sellainen tilanne ja en tajua, koska homomiehen pitää monesti sietää heteromieheltä kaikenlaista skeidaa joka paikassa. Terveisiä sille heterokundille et FUCK YOU! ---- ja vittu piere verta.

Sain tänään ihanan joulukortin:

Happy Holidays

Best wishes for Christmas and happy New Year

Love L and J

This deer came to rest on our door steps . He was tired and hungry.
( kuva bambista ) Love L.

(Mun sukulaiset)

Ne ovat niin ihania! Itse asiassa ainoat jotka tykkäävät minusta. Olemme pitäneet monia vuosia yhteyttä.

God Bless L & J and all my family out there.
Edellinen