• Kolmoisritti

Yks täysin mulle tuntematon kundi nimitteli mua " neidiksi ". Tulee sellanen mieleen, et homomiehelle saa ladata kaikenlaista skeidaa lonkalta et hyvästi tavat. Tulee sellanen olo, et boring, boring kiss my ass!

Sit kaikenlaista vertailuja joihinkin tuttuihin, sukulaisiin, " frendeihin " ( " sul on samanlainen ääni " ) et se pikku lokero pitäs löytää, mihin mun persoona survotaan vaik väkisin ulkonäön perusteella. Ennakkoluuloilla kyllästettynä. Täs tää just on : sä oot sellanen ja sellanen. Mä en oo kuin oma itteni, onko selvä. Sun kumminkaimantäti ei oo mä. Paljasti vaan, et kundilla on rusinankokoiset aivot. Kiitos ja näkemiin.

Sitten tämä asenne: sä oot homo, sä oot homo, mut mä en oo. Anteeks et kysyn, mut milloin herra on ollu mun makuuhuoneessa katsomassa kuka siellä makaa, jos makaa yhtikäs ketään. Voit laittaa kädet ristiin kyynärpäitäs myöten kun et oo gay, mut entä sitten, mitä sen jälkeen, kun kuitenkii oot luuseri. Ainoo asia , millä nostat tuota huonoa itsetuntoas et on homoja, jotka on huonompia. Kuvittelet vaan.