Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.
Edellinen

Kerron yhden jutun. Mä en kerro ihmisille koko totuutta, vaan valehtelen. Miks mä kertoisin itestäni kaiken, kun tiedän, miten paljon juorutaan ja puhutaan pahaa. Mä valehtelen heteroille. Suomalaiset ovat pakkoneuroottisen rehellisiä, uskotaan, mitä puhutaan. Voi sumuttaa ihan miten vaan. Jos hetero on viranomainen tms, mä en puhu sille välttämättä totta. Miks puhuisin? Itse asiassa en tunne siitä minkäänlaista huonoa omaatuntoa, koska mun on selvittävä tässä niiden luomassa homofobisessa sotkussa. Mä en halua elää niiden sääntöjen mukaan.


No nyt ollaan menty siihen vaiheeseen et mun ex ja wannabe now bf sano, et " ei meil tartte olla seksiä, jos asutaan yhdessä ", " osta lentolippu ja tule tänne " . " Milloin tuut ? " , " Voisitko ajatella et me asutaan yhessä ?"

Mies on tasapainoton.

Sekoaako hän?

Ihan oikeesti.
Must mä edelleen mietin Johanna Korhosen surullista tapausta silloin tällöin. Homoseksuaalit sai selkeen viestin. Must enempi inhottaa valehtelu, mitä nuo heterot tekevät: ei me syrjitä, me ollaan suvaisevaisia, kyllä tänne saa tulla asumaan. Kaikki pelkkää paskapuhetta. Nyt katotaan monien kuntien sietokyky erilaisuudelle, kun pakolaisia asutetaan kuntiin, maalle.

Toinen on tää Aallon tapaus. Mä en käsitä et hän on tehny uskollisesti työtä 30 v ajan ja nyt sillä ei oo mitään painoarvoa. Nyt tehdään kirjelmä ( tai on tehty jo ), ettei hän pääse takaisin omaan työpaikkaansa. Se paikkakunta on mätä.

Täs on kaks tapausta ja kaks viestiä homoyhteisölle.

Molemmat tapahtu maakunnissa. Molemmissa tapauksissa on johtaja-asema kysymyksessä. Mä sanoin jo, et jos naisilla on lasikatto, se on hlbt väelle tehty panssarilasista. Kuinka avoin tää yhteiskunta on, jos uraa voi luoda vaan et edellytyksenä on eläminen "kaappissa " ?


Olin junassa. Junat tuppaavat olemaan koko ajan myöhässä ja kyllästyttää jatkuva pahoittelemme jankutus. "Nyt pitää hinata tavarjunaa jne" Matkustaminen maksaa niin paljon että a) haluaisin uudet vaunut, missä paskahuussi ei haise joka kerta kuselle tai ole tukossa b) ilmastointi pelaa, ettei vastakkaisen tai takanaistuvan pierua tarvitse hengittää useita minuutteja c)penkit olisi suunniteltu paremmin ja niissä voisi oikeasti nukkua jos on tarve.

Mua otti otsalohkoon vieressä istuvan " häirikkö - marjon ", kuten hän itse itsensä nimitti, oluen kippaaminen kylmälaukusta ja humaltuminen, oli koko ajan vieressä istuvan miestuttunsa kimpussa eikä antanut tälle hetkenkään rauhaa. Mies ei juonut ja oli tosi symppis. Sit tää akka oli tosi kipee, ainakin huomionkipee vanha muija, tiedättehän tapauksen.

Viime yönä oli alakerran muija samanlainen , sitä matalalla äänellä polottamista sai kuulla koko yön pikkutunneille asti kiroilun säestämänä. Et sekin on sairas. Kuinka moni suomalainen nainen on tolkuissaan? Miten heteromiehet sietävät tuollaisia?

Just tuo känniläisen pajatus ottaa eniten hermoon, kun se ei sitten lopu millään.

Sit mua ottaa aivoon heteromuijien jatkuva pummiminen, mitä ne tekee. Yks mun tuttu pummii koko ajan melko isoja summia rahaa äidiltään, pojaltaan ja ex-mieheltään. Mä en tajuu. Se ei häpee, vaan aina joku selitys valmiina. Sil on pokkaa. Sit moni heteromuija näpistelee. Jos lainaa, ne ei palauta lainaamiaan tavaroita. Ne vaan päättää sen: " et sä nyt sitä vielä tartte" ja sit seuraavaks ne ei haluu tavata et niitten ei tartte palauttaa nyysimäänsä tavaraa. Jos ne haluu jotakin ja nehän haluu koko ajan jotakin, ne seisoo vaikka päällään et ne saa sen. Kaikki keinot on sit sallittuja. Kaikki.

Joillakin on tapana " hyödyntää kaikki ", kuten yks akka sano mulle.

Heteroakka on varsinainen " risti ".Joskus kun juttelee heterojen kans, ja valittaa miten ympäristö suhtautuu, ne ei jaksa kuunnella: " miks sä aina puhut homoudesta, kuitenkii me ollaan vaan ihmisiä! "

Et se ei oo must kuuntelemista. Joskus jankuttaa samaa levyä. Voi olla et on usein kokemuksia torjunnasta.

tarttee must paljon tahdonvoimaa elää avoimesti homona. Avoimuus lisää väkivaltaa USA:ssa ( tarkotin näkyvyys ). Väkivalta on lisääntynyt melkeen 30% hlbt väkeä kohtaan. Mut sit moni hetero vähättelee sitä kehitystä.

Sit sun pitää rämpiä yksin ettehenpäin.

Mitä tukea sä odotat ympäristöltäsi? Mä ootan sellasta tavallista avuliaisuutta.

Moni on kumminkii solmussa ja hysteerinen seksuaalisuudesta, jos ei omastaan ni sit muiden. Moni aikuinen on solmussa. Aikuisuus alkaa jo 18 vuotiaana...huom, mut usein ne on kakaroita. Kakskytviisvuotiaalta odottais jo aikuismaista käytöstä.


Edellinen