MikaMikaMaa

Silminnäkijä kertoo!

Oletko koskaan huutanut kovaan ääneen, naama kiukusta punaisena, asiaasi lukuisilla vittuperkeleillä ryydittäen.

Minä olen.

Eilen.

Esimiehelleni.

Ei näistä työasioista tämän enempää, vallankaan jos niitä työasioita enää ensi viikolla edes on, mutta sainpahan hyvän syyn lähteä töistä suoraan terassille. Siinä sitä sitten paistateltiin iltaa mieheni ja ystäväni kanssa, kunnes nälkä ajoi meidät lähiravintolaan pizzalle.

Herkutteluhetken keskeytti taivaalle noussut tumma savupilvi. Makasiinien polttohautaus oli alkanut! Kuljimme vielä parin terassin kautta keskustan suuntaan, jolloin voimistuva savu ja katku kertoivat tulipalon edelleen jatkuvan. Sinne sitten, niiden muutaman muun tuhannen ihmisen joukkoon, menimme äimistelemään Vuoden kulttuuritekoa. Mitäs vanhoista röttelöistä, jotka olisi kuitenkin ensi viikolla purettu. Nyt saimme viihdettä ja silmänruokaa loppuvuodeksi! Otin puolessa tunnissa reilut 100 valokuvaa, joissa noin 90:ssä on poliisi/poliisiauto, palomies/paloauto tai molempia.

Tiedätkö, mistä voit bongata vapaa-ajalla olevia espoolaisia poliiseja.

Kohta tiedät.

Yksi poliisikomistus kertoi osoitteen kolmelle mäyräkoiraansa ulkoiluttaneelle pikkutytölle. Eivät taida kikattelevat tytöt enää muistaa osoitetta, mutta tällainen kehäkettu kyllä muistaa; Nihtisillantie 1. Tarkempaa tietoa löytyy googlaamalla.

Kaiken koetun jälkeen yöllä oli pää kipeä ja olo huono.

Johtui varmaan siitä sankasta savusta.