MikaMikaMaa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2006.

Pride (In The Name Of Love)

Hävettää.

Tällä lailla olen jättänyt blogini ihan oman onnensa nojaan.

Mutta on ollut parempaa tekemistä.

Olen löytänyt suomalaisen heteromiehen sielunmaiseman.

Olen löytänyt kuvake.netin. Nettisaitin, johon ihmiset voivat laittaa omia kuviaan, kommentoida kuvia, kirjoittaa blogeja ja lähettää viestejä toisilleen.

Olen yllättynyt. En ole aikaisemmin ymmärtänyt, kuinka oikeasti tärkeää parikymppiselle miehenalulle on oma auto. Siellä ne pojat pönöttävät pellon laidalla Bemarinsa vieressä. Kuva toisensa jälkeen; poika ja Bemari, poika ja Bemari, poika ja Bemari.

En ole myöskään ymmärtänyt armeijan merkitystä parikymppiselle miehenalulle. Siellä ne pojat pönöttävät univormuissansa; poika ja univormu, poika ja univormu, poika ja univormu.

Mutta on minullakin armeijakuvia! Maailma on ihmeellinen paikka ja Suomen puolustusvoimat yllättävän suvaitsevainen yhteisö. Niinpä tällainen vasenkätinen homosivarikin voi onnistua livahtamaan varuskunta-alueelle ampumaan rynkyllä, ramboilemaan konepistoolilla ja huristelemaan kaikenlaisilla ajoneuvoilla.

Kuvassa ammuskelen 100 panoksen vyötä (onkohan ollenkaan oikea ilmaisu), mutta keskeytin jossain 80:n korvilla.

Armeija ja ammuskelu eivät vain ole minun juttuni.

Mutta tutustuttuani lähemmin puolustusvoimiin on arvostukseni puolustusvoimia ja siellä työskenteleviä ihmisiä kohtaan vain kasvanut.

Näinhän se on.

Kun oppii tuntemaan erilaisia ihmisiä, oppii myös ymmärtämään ja arvostamaan heitä.

Ehkä siksi olisi tärkeä tulla ulos kaapista ja kulkea pieni matka Kampista Kaivopuistoon.

Kenties joku tuttusi näkee sinut ja oivaltaa, etteivät homot ole ”niitä” vaan ihan tavallisia työkavereita, ystäviä ja ihmisiä.

Pieni matka ihmiselle, mutta suuri suvaitsevaisuudelle.

Nähdään 1.7?

***

Blogin päivän biisi: Madonna: Holiday


Humalaisen horinoita

Hiphei ja terveisiä kapakasta!

Tai oikeastaan aika monesta kapakasta.

Olen humalassa.

Kadun kaikkea seuraavaa.

Mutta olen kyllästynyt olemaan kaikkia ymmärtävä.

En nimittäin ymmärrä.

En ymmärrä sinua Komea Mies, joka olet viimeiset viisi-kuusi vuotta haahuillut Herculeksessa etsimässä jotain. Mitä? Olet todella komea, mutta tänäkin iltana olit jälleen yksin.

En ymmärrä sinuakaan, joka olit ihan toisesta maasta rahdannut miehen esiteltäväksi. Ja v**ut. Älä selitä, että rakastat. Kaikki me tiedämme, että kierroksessa on taas uusi näyttelyesine. Viimeisen kymmenen vuoden aikana kierroksessa on ties kuinka mones.

Sinut huomasin myös. Olet yksin, mutta tuskin omasta tahdostasi. Seuraat jo ties kuinka monetta vuotta sitä faghagiäsi, mutta selvästi haluaisi jotain muuta. Ymmärrän sinua täysin. Olen ollut täysin kaltaisesi. Pelkäsin, ihmettelin, pakoilin.

Että näin. Teineille tiedoksi, ettei tarvitse pelästyä jos ei ole vielä 18-vuotiaana seurustellut (kts. keskustelufoorumit). Minäkin aloitin vähän vaille 30-vuotiaana. Ja tässä on tulos.

Pitäisikö kuitenkin pelästyä...=)

Mutta nyt nukkumaan. Olen viittä vaille valmis parantamaan maailmaa.

Ja se ei ole hyvä merkki ollenkaan.

***

Blogin yön biisi: Dorfmeister & Madrid de los Austrias: On the Moon Maybe


Eno veneessä

Maanantain männystä on pikku hiljaa toivuttu. Koski työtäni ja pitkäaikaista yhteistyökumppania.

Eipä ole enää yhteistyökuppani.

Mutta - kuten mieheni minulle totesi - kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu.

Ja niinhän niitä ovia alkoikin avautua oikein ruuhkaksi asti. Olo oli kuin haaskalla karhumetsässä tai uudella naamalla homokapakassa. Uudet projektit käynnistyivät saman tien, mutta minä alan olla jo ihan lomafiiliksissä - enää pari viikkoa odotettava. Maanantain muutosten takia voin ehkä ensimmäistä kertaa työelämässäni viettää kuuden viikon kesäloman!

Kesän lomaviikoista yksi menee veneillessä. Olemme vuokranneet veneen Saimaalta niin eikös heti Hesari kirjoita kokosivun jutun veneilystä Suur-Saimaalla. Jälleen kerran homot ovat trendsettereitä :D

Jos muuten tiedät hyviä, ei lapsiperheiden suosiossa olevia, ankkuripaikkoja akselilla Imatra-Puumala-Lappeenranta, niin infoa vaan tännepäin. Myös drinkkivinkkejä vastaanotetaan, vaikken ilmeisesti saakaan maata drinksukannella arskaa ottamassa alkuperäisen suunnitelmani mukaisesti. Veneen päällikkö, tuo tuossa, on alkanut puhua jotain solmujen teosta.

Pelkäänpä, että löydän itseni kaatosateesta joltain luodolta, köysi kädessä, jalka poikkikatki ja mies huutelemassa rantautumisohjeita.

Jos tämä suhde kestää reissun, niin sitten se kestää mitä vain.

***

Blogin päivän biisi: Tiefschwarz featuring Tracey Thorn: Damage (Buick Projekt Mix)


Sanaton

Blogistani 18.4.: "Täytyy muistaa tämä hetki sinä päivänä, kun kaikki menee päin mäntyä. Se päivä voi tulla jo huomenna."

Se päivä ei tullut huomenna.

Se päivä tuli tänään.


Vie sie, mie vikisen

Kaikkea pitää kokeilla, paitsi kansantanssia ja sukurutsausta.

En uskonut.

Kokeilin tänään kansantansseja.

Lähdimme katsomaan ystävämme kansantanssiesitystä ja eikös esityksen loppupuolella haettu yleisökin mukaan. Siinä sitten homoja vietiin karjalaisella tarmokkuudella.

Ovat muuten aikamoisen monimielisiä nuo kansantanhut. Yhdessäkin esityksessä kirnuttiin voita hyvin epäilyttävin käsiliikkein, seuraavassa tanssissa pyydettiin hanakasti kättä ja puolet esityksistä hoidettiin ihan tyttöjen kesken.

Meillä olikin hillittömän hauskaa.

Että kun tänään Helsingin Sanomissa – Ranneliikekin mainiten – pohdittiin konservatiivisen homokulttuurin nousua ja homoyhteisön jakautumista vakiintuneisiin homoihin ja sinkkuhomoihin, niin älkää unohtako kolmatta blokkia.

Meit karjalaisii tanhuhomoja!