MikaMikaMaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.

Uusi koti

Heräsin aamuvarhaisella ja huomasin, ettei mies nukkunut vieressäni.

Löysin hänet olohuoneen ikkunapenkiltä.

Hänen selityksensä oli ihana.

”Katselin rahtilaivoja”.

Niin.

Voisiko sitä aamunsa paremmin aloittaa?


Perverssit muuttopuuhissa

SUKUPUOLISET VÄHEMMISTÖT

Seksuaaliset poikkeamat eli perversiot ilmenevät monin eri muodoin. Päämäärä on useimmiten kuitenkin sama kuin heteroseksuaalisissakin suhteissa; toisen ihmisen läheisyyden ja orgastisen tyydytyksen kokeminen. Sukupuolisessa kehityksessä syntyneiden häiriöiden takia voivat normaalit heteroseksuaaliset suhteet estyä, ja henkilö saa sukupuolista tyydytystä muilla keinoin.

Homoseksuaalisuus ilmenee haluna samaa sukupuolta tai molempia sukupuolia (biseksuaalisuus) kohtaan. Naisten homoseksuaalisuutta nimitetään lesbolaisuudeksi. Homoseksuaaleja on arvioitu olevan noin 2-4 % väestöstä. Poikkeavuus saattaa aiheuttaa vaikeita ongelmia, ennen kuin ihminen itse hyväkyy itsensä ja ennen kuin hänet hyväksytään ympäristössään. Homoseksuaali ei koe itseään välttämättä lainkaan poikkeavaksi.

Murrosiässä ja nuoruusiän kriisien yhteydessä voi nuorella olla pelkoja tai oireita poikkeavasta seksuaalisuudesta. Tämän ei kuitenkaan tarvitse merkitä sitä, että kysymyksessä olisi sukupuolisuuden lopullinen ilmenemistapa.

***

Kaikkea sitä muuton aikana löytää. Kuten miehen vanhoja lukiokirjoja. Tuo yllä oleva on suora lainaus Lukion terveystieto –kirjasta (Juho Korhonen, Tuula Eloranta, Esa Santala), jonka ”Kouluhallitus on hyväksynyt 17.11.1982 oppikirjaksi lukuvuoksiksi 1983-84, 1984-85, 1985-86”. Tekstinpätkä on ainoa, mitä lukiossa opetettiin ”seksuaalisista perversioista”

Miten ihmeessä meistä kasvoi tasapainoisia aikuisia?

No, ainakin ylipainoisia.


Viis vee

Tapahtui viisi vuotta sitten.

Nojailin ystäväni kanssa Room Barin baaritiskillä ja puhuimme niitänäitä miehistä sekä ajoittain tulevista treffeistä, jotka ystäväni olivat järjestäneet minulle Herculekseen.

Paikalle tuli mies.

Kiinnitin häneen heti huomiota. Oli sen verran mukavan näköinen. Kuunnellessani hänen ja ystäväni juttuja tykästyin mieheen muutenkin. Sitten oivalsin – kiitos ystäväni jatkuvien vihjailujen – että tässä oli treffiseuralaiseni. Hänkin oli tullut käväisemään Roomissa ennen Herculesta.

Niinpä lähdimme kolmisin Herculekseen, josta treffiseuralaiseni kanssa illan juteltuamme ja tanssittuamme lähdimme kaksin pois. Samalla bussilla, mutta kumpikin omaan kotiinsa. Treffiseuralaiseni halasi minua vielä lähtiessäni. Täydessä yöbussissa.

Nukuin sinä yönä tunnin. Mietin kaikki ne muut tunnit vain treffiseuralaistani. Mikä mies! Mikä elämäni mies!

Siitä on tänään tasan viisi vuotta.

Muutamme ensi viikolla virallisesti yhteen.

***

Blogin päivän biisi: The Source featuring Candi Staton: You Got the Love (Extended New Voyager Mix)