• JPHki

Iloinen pillipiipari

J lähti juuri luotani. Tyhjensimme punaviinipullon ja juttelimme. Ehdotin että J ryhtyisi nyt työelämänsä muutosvaiheessa Kaija Pakkasen viehättävän lastenrunokirjan mukaan Iloiseksi Pillipiipariksi. Mä lupasin ryhtyä Leikkimökin Runokopaksi.
Nyt on todella pitkästä aikaa tulossa Helsinki-viikonloppu. Remontista ja tapetoinnista viis. Eli huomenna on entisen työtoverin karonkka. On hauskaa päästä syömään, vähän juomaankin, ja tapaamaan entisiä työtovereita. Lisäksi sovin J:n kanssa, että lauantaina menemme ihmisten ilmoille eli baariin. Ja lopuksi sunnuntaina katsomaan Euroviisu-talk showta dtm:ään ystävien ja M:n kanssa. M tulee sunnuntaina Helsinkiin purkamaan näyttelytöitään, joten hänkin pääsee vähän osallistumaan urbaaneihin rientoihin.
Kivaa. Raukea ja onnellinen väsymys, kuin kuvassa.

4 kommenttia

Rokkihomo

8.2.2008 11:40

Tää toivottaa lämminhenkisimmin onnellista ja mukavaa cityviikonloppua.

sarita

8.2.2008 14:11

Miten sulionen ja lämminhenkinen kuva; saa hyvälle mielelle :-)

sarita

8.2.2008 14:12

*suloinen*

Kalvinter

8.2.2008 18:55

Aikoinaan teininä pyrin (J- tässä muistelee) sotilassoittajakouluun ja tuo pillipiiparointi olisi silloin ollut lähempänä totuutta kuin tällä hetkellä. Jotenkin tuosta langettamastasi virasta tulee mukavan huoleton olo. En siis ainakaan vielä hylkää sitä ammattina ja suhtaudun siihen huolettomalla vakavuudella. Lainaan joskus löytämiäsi kirjoja ja perehdyn loruihin ja riimeihin paremmin, josko sieltä löytyisi se kadonnut suunta ;-) Olo on muuten nyt aika vapautunut. Palautin entisen elämän uniformun esimiehelle. Kevenin mieleltäni. Nähdään lauantaina, otanko yöhön veljeltä saadun tunisialaisen puupillin mukaan?