• JPHki

:D

Aika moni on varmaan jossain vaihessa huomannut huvitella Googlen käännöskoneen kanssa. Mä huomasin koko jutun vasta tänään, kun vahingossa painoin kohdasta "käännä tämä sivu" ja ihmettelin miten siihen nyt "suomen"kielinen sivu avautui.
Huh, naurusta (kesken työpäivän) ei tahtonut tulla loppua...

Liitän tähän erään reseptin. Ei muuta kuin karkkia tekemään!

Carmel suolarinkilä pähkinä popcorn

Tämä on erittäin hyvä loma hoitaa minun lapseni ei voi saada tarpeeksi. Siinä yhdistyvät makeus karamellivärin kanssa saltiness on pretzels, pähkinät ja popcorneja. Ei ole sekaisin, koska se sekoittaa suuri heittää-pois ruskean pussin!

AINESOSAT:
8 kuppeja rikki suolattu pretzels
20 kupillista spontaanisti popcorn
4 kupillista kuiva paahdetut maapähkinät
3 cups fariinisokeria
3/4 cup valossa maissi siirappi
1 1/2 kupillista voita
1 tl suolaa
1 tl leivin sooda
2 tl vanilja-uute

OHJEET:
1. Aseta pretzels, popcornia ja pähkinöitä osaksi suuri paperi pussiin, tai jos sinulla on yksi, hyvin suuri kulho. Kesannointi.
2. Kun kattila yli keskipitkän lämpöä, yhdistää ruskea sokeri, maissi siirappia ja voita. Cook, sekoittaen sulaa voita ja liuotetaan sokeri, kunnes seos on paise. Kun seos on täysin kiehua, jatka kokki 5 minuuttia sekoittaen jatkuvasti.
3. Poistaa lämpöä, ja hämmennetään sekaan suola, vanilja, ja paistaminen sooda. Seoksen tulee vaahtoa, kun lisäät sooda, joten käytä pitkä lusikka sen hämmennetään. Heti pour sokerin seos yli popcorn ja pretzels on sen pussin. Ravista kunnes tasaisesti päällystetty. Jotta crispier hoitaa, keitetään sokerin seos enää, tai leipoa valmiin sekoitetaan uunissa 350 ° F (175 ° C) noin 10 minuuttia.

Vielä näin kunnallisvaaliaikaan sopiva helmi eräästä toisesta reseptistä:

White Chocolate Party Mix - This is that old party standby that people just love to munch on.

Valkoinen suklaa Party Mix - Tämä on vanha puolue valmiustilassa, että ihmiset vain rakkauden munch päälle.