• JPHki

Calamari Union...

Puolisko palasi meriltä, mutta menee vielä huomenna työpaikan pikkujouluihin. Niinpä olemme erittäin pitkästä aikaa viikonlopun Helsingissä. En ole käynyt Pitkänsillan eteläpuolella viikkoihin, joten huomenna on kivaa päästä käymään kaupungilla. Toivottavasti hyasintteja on jo myytävänä, ostan yleensä ensimmäisen heti kun ne ilmestyvät kauppoihin ja uuden aina kun edellinen on kuihtunut. Hämärä huone, pöydällä palaa kynttilä ja tuoksuu hyasintti, kädessä höyryävä glögilasi - siinä talvi-ilta parhaimmillaan.
No, huomenillalla sitten J:n kanssa n:lle drinkille jonnekin, luultavasti Roomiin ainakin. Jos jotakuta kiinnostaa tavata ihminen bloginimimerkin JPHki takana niin harvinainen tilaisuus olisi huomenna lauantaina, Helsingin yössä!

3 kommenttia

Rokkihomo

22.11.2008 13:58

Hyvää citylauantaita siis - minäkin taidan mennä käväisemään kaljalla ja konjakilla yömmällä, kunhan vähän mitä-se-nyt-oli "rymsteeraan" ja "puleeraan" ja annan annoksen valloittavan vävyhomon roolia - kun appivanhempikokelaat tulevat ihmettelemään homolaamme tässä vielä ennen kuin ilta pimenee.

(Ihan ensi kuun alussa tulen Helsinkiinkin, tosin arkena, mutta pariksi päiväksi enkä vain yhdeksi.)

JPHki

23.11.2008 21:41

Hyvä että arkena, silloin olen kaupungissa. Ehditkö tavata?

Rokkihomo

24.11.2008 00:42

Toki.