avaruuspäiväkirja

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2008.
Seuraava

kädet. omasta kehostani voisin listata kädet kauneimmiksi. tai lähes. (eh) tiedän että olen saanut ne isältä, jonka käsiä oli hienoa painella ja puristella. ne oli, on edelleen, sirot mutta jämäkät ja verisuonia pullisteli ulos. vähän eroottiset. pitkät sormet, vahvat kynnet. sellaiset kädet joilla aukeaa helposti kurkkupurkki. joilla on hyvä soitella. pehmeät. kuulas iho. lipuvat vedessä kuin kalat.

mutta, koska kaikella on aina kaksi puolta. hentous on myös heikonlaista. hieman etäistä ja vaikeasti lähestyttävää. herkkää. poissaolevaa. isän käsistä ei useinkaan uskaltanut ottaa otetta, koskea vain tai katsella. voi isä miten kaipaan.


salamanvalossa. salamasateessa. myrskyn silmä. mitä siellä tehdään? ollaan ja pelätään. haetaan piiloa, turvaa, suojaa.

koskemalla voimaan polttaa ihonsa. mitä sitten jos palaa? kukaan ei ole sen enempää suojassa.


eikä me edes toisiamme kaivata. saati haluttu. jotain muuta jostain muualta.

olen niin irti että nousen. niin kevyt että kerään paksua kerrosta ympärille. jotta edes tämä keho pysyisi.


näin unta yhdestä työkaverista ennen kuin työt alkoi enkä ollut tavannut koko tyyppiä. tehtiin töitä yhdessä siinä unessa. oli hyvä uni.

kävi ilmi että samainen tyyppi osoittautui hyväksi sellaiseksi. syntymäaikakin lähes tismalleen sama. tästä juolahti mieleen niinkutsuttu sukulaissieluisuus ja sen tunteminen jo kaukaa. onko mahollista. aiemminkin on tullut aistittua asioita ihmisistä jo ennen kuin niitä on edes tavannut. siis ihmisistä jotka on jollain tavoin olleet semmoisia once in a lifetime.

huomaan vähän ihmetteleväni tätä piirrettä itsessäni. tiä mitä siitä ajatella. kai sen voisi selittää monella tapaa. mut en taho. selitykset tekisi siitä selvän ehkä. eikä nää jutut ole. selviä.

siiri kuulostaa aina vaan paremmalta uudella levyllään. hyvä suomi!


ostelen kaikenlaista. lähinnä levyjä. syön miten sattuu, mitä sattuu. mikä kaupassa tulee ekana mieleen. mansikat oli loppu tiskiltä.

laitan päälleni vanhoja vaatteita eikä tee mieli ostaa uusia. niilläkin rahoilla saisi monta levyä. ajelen firman kornilla autolla ja nauran omaironiaa. mistä mä tänne löysin?

itken taas vähän. semmosta se on. tää elämä tässä. ja nyt.


Seuraava