avaruuspäiväkirja

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.

Elämäni yksi tärkeimmistä testeistä parin tunnin päästä. Aamusta saakka sydän kurkussa ja keuhkot pihalla. Uskomatonta. Suden suuhun ja mitä kaikkea tulee mieleen miksi ihmistä koetellaan.

Ja aion päästä läpi. Hitaasti mutta varmasti on mun motto.

Millä tämän tottelemattoman kehon saa hallintaan. Hallinnalla?


Haastettu

Kuusi erikoista asiaa itsestäni:

1. Olen aina kuvitellut että minun täytyy olla jotenkin tietyn mallinen, näköinen, oloinen ja ajatuksiltani samanlainen kuin muut.

2. Olen oppimassa eroon tuosta luulosta.

3. Uskon että jonakin päivänä kirjoitan kirjan ja/tai teen sävellyksen.

4. Pelkään toisinaan elämää niin paljon että tärisen.

5. Minulla on järkyttävän suuri tarve helliä ja hoivata lähes kaikkea elävää. Ja vastavuoroisesti saada hellyyttä ja hoivaa. Tosin olen oppinut hillitsemään itseäni.

6. Leikin pikkuautoilla.

Haasteen laitan eteenpäin myöhemmin, nyt on unien vuoro.mutta kyllä sinne muutamia kirjoja jäi. sarjakuvakirjat, pari taidekirjaa, lastenkirjat, kirja kaukaisimmasta maasta jossa olen käynyt. ne on mun sisäiselle lapselle jonka kanssa aion alkaa leikkimään.


siivosin kirjahylly. poistin kirjat hyllystä. aion täyttää sen omilla ajatuksillani.

katsoin vain ympärilleni että jokin tässä huoneessa häiritsee ja huomasin että ajatukset pysähtyi liian usein mun kymmeniin kirjoihin. joten kirjat sängyn alle ja ajattelemaan. nyt odottelen uusia unia.

jes.


Äänimaailma ympärillä on muuttunut. Sama pikkulintu on käynyt parvekkeellani jo monta päivää katsomassa löytyykö pöydältä mitään sillä hetki sitten siinä oli vielä pähkinöitä. Lahjoitin niitä sille siinä uskossa että se on hyvä teko. Niin kuin se onkin.

Laitoin kuvan koirasta pöydälleni ja ajattelin että sitä katsoessani saan voimia sen kauneudesta. Uskomaton kappale luontoa ja se on siinä kuvassa ja kuva on vanginnut sen.

Nauhoitin tänään omia ajatuksiani taas ja olen todennut että se tuntuu ihanalta jutella itsekseen ja nauhoituslaite tuntuu jotenkin tärkeältä ja läheiseltä. Alanko kiintyä itseeni nauhoituslaitteen avulla?