Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.





Rakkaudentunnustuksia. Toi runo oli totta, mitä kirjotin, todellinen tapahtuma. Mitä mä teen, kun tyyppi haluu mut " takaisin elämäänsä " ja aikaa on kulunut- en kehtaa sanoo kuinka kauan. No, on se muuttunu parempaan suuntaan, mut en tiedä kun oli pahoja kokemuksia siitä silloin vuos 1 ja 2. En oo unohtanu, mut se sano et varmaan oon antanu anteeks, kun meillä meni niin hyvin. Arvaa et en kommentoinu mitenkään. Kun tulee ikää, niin tulee hieman sellanen kyyninen olo eikä ihan heti polta siipiä uudestaan saman tyypin kans ( eikä uusien miesystävienkään kans ), vaik se ois " edistyny". Haavat ei niin nopeesti umpeudu eikä pyyhkimet toimi niin et muisto kaikesta paskasta katoais. Kato kun arvet joka tapauksessa niist haavoistakin jää olemaan. Sama on tunneasioissa. Haava= arpi.

Mult yks hetero kysy et oonks mä koskaan rakastunu niinku hän, et silleen 6 tuntii meni uuden ihastuksen kans sängyssä ja mun piti tunnustaa et en oo. Sillee ei oo koskaan kolahtanu.

Sit hymyilyttää se asenne monis heterois et homot on varmaan kokenu kaiken skeidan, mitä elämässä voi olla et ne osaa neuvoo ihmissuhdeasioissa. No joo voin tunnustaa et osaan antaa tosi jalat maassa olevia kommentteja et oon aika suora ja ne useimmiten hämmentää, koska kun joku - huom! uskoutuu sulle, ni sun pitäis sen takia olla sen puolella... y see...uskoutuminen = mä kerron sulle sen takia et sä oot samaa mieltä mun kans täs riitatilanteessa...mä en odota neutraalia vastausta, vaan et sä tuet mua mun valinnoissa, mist mä tunnen syyllisyyttä ja se vaivaa mua ( ja monet haukkuu negatiiviseks, kun pitäs joka hetki hypettää ), mut en nykyään enää ota kovasti kantaa, vaan enempi kuuntelen, kun elämä on tosi monimutkaista ja sitä musta - valkosta aluetta on tosi vähän ( paitsi fundisuskovaisilla ja helllareilla ) , et pitäs olla tosi neropatti et osais antaa oikeita neuvoja ja c`moon jokainen joutuu ite ottamaan vastuun omista tekemisistään, vaik ois tosi paska juttu menossa ja kohdeltu sillee ihan laittomasti ja syrjitty....did y know? Aina ei kumminkaan viitti vastata et " mitä se mulle kuuluu! "


Mun 1 ystävä on joutunut kiristyksen kohteeksi Ruotsissa. Kyse on vuokra-asunnosta, missä hän asuu pimeesti eli asunto on diilattu. Nyt halutaan paljon rahaa etukäteen.

Tää tällainen kehityssuunta tulee tapahtumaan Suomessakin, uskon niin.

Oikea kapitalismin kukkanen ! Oikea herkkupala .

Mitäs sitten teet, kun vuokra-asunnoista on hirvee pula. Pakko maksaa.

Kehotin soittamaan anonyymisti poliisin talousrikosyksikköön ja kysymään neuvoa.

Sit yks toinen on eronnut ja asunut 1 v uudessa suhteessa, mut silti voi vissiin huonosti...