• Kolmoisritti

Olin junassa. Junat tuppaavat olemaan koko ajan myöhässä ja kyllästyttää jatkuva pahoittelemme jankutus. "Nyt pitää hinata tavarjunaa jne" Matkustaminen maksaa niin paljon että a) haluaisin uudet vaunut, missä paskahuussi ei haise joka kerta kuselle tai ole tukossa b) ilmastointi pelaa, ettei vastakkaisen tai takanaistuvan pierua tarvitse hengittää useita minuutteja c)penkit olisi suunniteltu paremmin ja niissä voisi oikeasti nukkua jos on tarve.

Mua otti otsalohkoon vieressä istuvan " häirikkö - marjon ", kuten hän itse itsensä nimitti, oluen kippaaminen kylmälaukusta ja humaltuminen, oli koko ajan vieressä istuvan miestuttunsa kimpussa eikä antanut tälle hetkenkään rauhaa. Mies ei juonut ja oli tosi symppis. Sit tää akka oli tosi kipee, ainakin huomionkipee vanha muija, tiedättehän tapauksen.

Viime yönä oli alakerran muija samanlainen , sitä matalalla äänellä polottamista sai kuulla koko yön pikkutunneille asti kiroilun säestämänä. Et sekin on sairas. Kuinka moni suomalainen nainen on tolkuissaan? Miten heteromiehet sietävät tuollaisia?

Just tuo känniläisen pajatus ottaa eniten hermoon, kun se ei sitten lopu millään.

Sit mua ottaa aivoon heteromuijien jatkuva pummiminen, mitä ne tekee. Yks mun tuttu pummii koko ajan melko isoja summia rahaa äidiltään, pojaltaan ja ex-mieheltään. Mä en tajuu. Se ei häpee, vaan aina joku selitys valmiina. Sil on pokkaa. Sit moni heteromuija näpistelee. Jos lainaa, ne ei palauta lainaamiaan tavaroita. Ne vaan päättää sen: " et sä nyt sitä vielä tartte" ja sit seuraavaks ne ei haluu tavata et niitten ei tartte palauttaa nyysimäänsä tavaraa. Jos ne haluu jotakin ja nehän haluu koko ajan jotakin, ne seisoo vaikka päällään et ne saa sen. Kaikki keinot on sit sallittuja. Kaikki.

Joillakin on tapana " hyödyntää kaikki ", kuten yks akka sano mulle.

Heteroakka on varsinainen " risti ".