• Kolmoisritti

Meil on pyrkimys - ainakin joskus - korjata tekemät virheet ja epäonnistumiset. Entä kun korjaamisyritys on failure ? Uusi epäonnistuminen..ja taas...ja taas..ja taas.

Eilen juttelin yhen kanssa joka on aloittanut nollasta uuden elämän vanhoilla päivillään ( tehtyään konkan ja sitte sen jälkeen oli työttömänä ikuisuuden ( niinku 15-20v ). Hakee eläkettä, mut alotti opiskelut yliopstossa, vaik on jo saanu kuulla, et ei vanhat opi MITÄÄN.

Mun yks toinen tuttu on joutunu käymään saman helvetin mut sille kävi paremmin.

Joka tapauksessa must on tosi inspiroivaa, et ees yrittää, vaikka on vaikeeta.

Mun yritykset on tyylii: hyppy- mahalasku- rinnettä ylös - mahallaan alas.

Sitten oon huomannu et on tyyppejä, jotka aina hakee ja saa sen tarvitsemansa tuen, ettei koskaan yritä kokonaan omillaan, on se sitten suhde, rahan järkkääminen ja ne tekee vaikka mitä, kun niil on se tähtäimessä, mitä ne haluaa ja sit seuraavassa käänteessä heivataan ne. So simple, et mitä tässä enempää tunteilemaan: se oli sitä ja tämä on nyt, se oli eilen ja nyt mennään tätä päivää.

En tiedä et milloin on kyseessä eksploitaatio, mut sitten senkin voi kuitata et en mä väkisin tehny, sä olit mukana tai mä rakastan sua edelleen. Mun ex oli ja on
taitava tässä. Se puhuu ummet ja lammet, lupaa 100 asiaa ja höynäyttää kybällä ja sitten: yli laidan! Sitten se aina sanoo niistä, jotka se putsas: ei merkinny mulle mitää ( kun tuli takaisin maksun aika ). Tosi kaksnaamaista. Monet homot on.

Miten se löytää ne höynäytettävät? Vaikka kadulta! Ne on sellaisa, jotka reagoi siihen ja naps siit se alkaa: ekaks small talk jne etenee kuin juna, koska se haluu jonkun ja sit kun joku reagoi niin se kokeilee; jatkaa ja jatkaa ja lopulta ollaan ystäviä. Tässä on tärkeetä olla supliikkimies ja hauska, tosikot ei pärjää.

Toisella voi olla muitakin odotuksia et haluu rakastua, mut se ei ole tärkeetä, kun kohde voi olla kuka vaan joka reagoi. mut se provosoi sitä reagoimista: hakee huomiota, pukeutuu, niin et huomataan, nauraa kovalla äänellä, et aiku on hauskaa, pelleilee. Temput on monet mut mikään hiirulainen se ei oo ikinä.

Mulla on yks nuori homo lähiympäristössä ja se on kaksnaamainen. En ymmärrä. Se näyttelee vähän niinku suuntaan jos toiseen.

Kaappihomo.

Rakastamista voi osoittaa niin monella tasolla ja tavalla et helposti menee vipuun, kun kaikki on vaan suhteellista ja sitten - - - - rakkaus loppui!