Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2009.


Taas yksi asia, jota epäilin tuli todistetuksi:

Sosiologian professori Pekka Sulkunen kertoo ranskalaistutkimuksesta, jonka mukaan yksi syy erilaisten riippuvuuksien lisääntymiseen löytyisi yhteiskuntamme ajatusmaailmasta.

- Vallalla oleva yksilökeskeinen suoritusyhteiskunta tekee ihmiselle sen, ettei hän koskaan voi olla täydellinen. Aina voi tehdä enemmän, paremmin ja tehokkaammin, Sulkunen kuvailee.

Pohjattomien vaatimusten keskellä eläminen saattaa saada ihmisen tuntemaan olonsa jatkuvasti riittämättömäksi. Riittämättömyyttä luo myös tunne, ettei ihminen enää ikinä saa töitään loppuun.

- Kun yksi projekti loppuu, toinen on jo alkanut ja kesken. Ihmisellä ei ole enää tunnetta, että hän on tehnyt jotain hyvin loppuun asti.

- Tämä kaikki lisää alityydyttynyttä oloa, joka puolestaan aiheuttaa depressiota. Depressio taas tunnetusti lisää addiktioita eli alkoholilla tai pelaamisella tai vastaavalla yritetään taistella tätä masennusta vastaan, Sulkunnen pohtii.

Depressio on monien asioiden taustalla, ei ainostaan alkoholin liikakäytön, vaan esimerkiksi seksiaddiktin. Joidenkin homomiesten yletön seksin haluaminen on keino torjua depressiota. Sama asia väkivaltaisessa aseiden kanssa hillumisessa. Moni suomalainen mies on depressiossa, kun käyttäytyy humalassa aggressiivisesti. Depressio siellä luuraa.



http://www.youtube.com/user/otisjefferson1907#p/f/86/4EleKwkt_fU

Mikä täs on et monet mustat kundit käyttäytyy usein naismaisesti kuin lauma hinttejä ?

Tää biisi oli aikanaan tosi kova hitti, jolla Janet löi itsensä läpi.

----- > tähän on tultu:

http://www.youtube.com/user/otisjefferson1907#p/f/8/BuDPy4EU7fA

mut tää oli se alkperäinen, tosi hyvä video

http://www.youtube.com/watch?v=lk7i_EPxTlY

Tämän armeijatyylisen tanssin idean keksi Michael Jackson, mutta janet pyysi lupaa saada käyttää ideaa, ja sai sen. Seurauksena oli valtava suosio.

Osaa rokata:

http://www.youtube.com/watch?v=IJFgUbzslNQ
&feature=related


Kävin katsomassa Picasso näyttelyn, joka oli yllättävän hieno.

Harmittelin, ettei vaaleanpunaisen kauden töitä ollut tullut yhtään, koska kaksi sinisen kauden maalausta olivat tosi herkkiä.


Meillä on aivan väärä kuva maahanmuuttajista. Osalla kehitysmaista tulevilla ei olisi minkäänlaisia tarpeita muuttaa, koska ovat isoja maanomistajia ja jopa suomalaisen mittakaavan mukaan varakkaita. Voi olla Lontoolaisessa pankissa vaikkapa 300 000 euroa säästöjä. Rahaa siellä täällä.

On maahanmuuttajia, jotka muuttavat tienaamaan lisää jo ennestään isoon pottiinsa ja haluavat länsimaisen elintason kaikkine mukavuuksineen. He eivät tietenkään kerro maahanmuuttovianomaisille varakkuuttaan.


Taas Ruotsissa. Täällä sekoo, kun nää svenssonit ovat niin hyvin pukeutuneita et ei kukaan.

Tulin viikkarilla ja vittu et noi suomlaiset akat huuti munaa tuol viereisessä hytissä. " Suomalaista munaa " ne kilju räkäkännissä et koko alakerta raikui.

Yläkerrassa huojui virolainen pari eteenpäin etukenossa vinossa - humalassa. Sitten siihen pölähti kaks rivoa virolaista humalaista akkaa istumaan ja häätivät seurassaan olleen vielä humalaisemman miehen pois, joka oli must hyvännäköinen. Eestiläiset muijat ovat vielä pahempia suustaan kuin suomalainen työläisakka.

Buffet on hyvä ja nyt vast tajusin miks sinne mennään. Koska sieltä saa hanasta viiniä niin et yhdellä jäbällä oli 5 vai kuus punkkulasillista eessä pöydällä. Otin 1 valkkarilasillisen, joka oli hyvää. Siis hanasta. Buffet on monipuolinen ja ennenkaikkea terveellinen. Hyvin tehtyä ruokaa et kannattaa maksaa se 31 eguu.

Nyt on muotii arvatkaas mikä? kaulatatunointi: tekstii...mut ne kundit ei saa Ruotsissa duunii. Siel yks hauskan näköinen kaullalle tatuoitu kundi istu heti kahvilas mun eteen ja menin hämilleen et onks toi hetsku vai gay. En ragoinu. Ois kannattanu koska se oli gay. Tääon just sitä et kun heterot näyttää homoilta ei tiedä kuka on ja mitä.