Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2009.

Näin yhden tuttuni työharjoittelussa pesemässä ikkunoita, kun menin kauppaan.

Mua vituttaa tuo naapuri. Huomasin, et se seuraa mua. Narkkarit seuraa asukkaita jotta tuntee niiden tavat ennenkuin ne alkaa pöllimään kamaa.

Huomasin pari päivää sitten, että yksi toinen naapurini käy hakemassa ruokaa leipäjonosta.

Ajoin pyörällä ja siinä ajellessa törmäsin känniläiseen maahanmuuttajaan, joka oli hakenut itselleen lisää viiniä. Ihan hauska tyyppi. Pyysi heti mua seuraksi. Todennäköisesti yksinäinen mies. Halusiko hän seksiä? Varmaan, mut en irtoa. Suomenhevonen ei ole niin nopea syttymään. Latinot syttyvät nopeasti. Juteltiin siihen asti, kun hän kääntyi omalle pihatielleen. Jotenkin herätti säälin tunteeni, sellaisen pienen.


Mun naapuri on narkkari, oikeemmin sekakäyttäjä. Ite kerto. Kummallista porukkaa, mut mä arvasin tuon jo aikaa sitten tai oikeemmin epäilin ja oon taas ollu oikeessa.

Se on aina tavalla tai toisella yrittäny lähestyy mua ja mä tiedän et ne haluu pummata rahaa enkä oo kauheesti jutellu ja noin.

white trash


Huomasin yhden mielettömän komean miehen Qruiserissa, jolla oli kroppa mun makuuni , mutta

mä en koskaan saa sitä kundia

...tätä ei tapahdu usein....

Mä suren. yks valokuva voi saada pään aivan sekaisin ja sekaisin ja spinning around. Miten eroottiinen! Miten mä jaksan elää enää tän jälkeen...ah!