• Kolmoisritti

Taas Ruotsissa. Täällä sekoo, kun nää svenssonit ovat niin hyvin pukeutuneita et ei kukaan.

Tulin viikkarilla ja vittu et noi suomlaiset akat huuti munaa tuol viereisessä hytissä. " Suomalaista munaa " ne kilju räkäkännissä et koko alakerta raikui.

Yläkerrassa huojui virolainen pari eteenpäin etukenossa vinossa - humalassa. Sitten siihen pölähti kaks rivoa virolaista humalaista akkaa istumaan ja häätivät seurassaan olleen vielä humalaisemman miehen pois, joka oli must hyvännäköinen. Eestiläiset muijat ovat vielä pahempia suustaan kuin suomalainen työläisakka.

Buffet on hyvä ja nyt vast tajusin miks sinne mennään. Koska sieltä saa hanasta viiniä niin et yhdellä jäbällä oli 5 vai kuus punkkulasillista eessä pöydällä. Otin 1 valkkarilasillisen, joka oli hyvää. Siis hanasta. Buffet on monipuolinen ja ennenkaikkea terveellinen. Hyvin tehtyä ruokaa et kannattaa maksaa se 31 eguu.

Nyt on muotii arvatkaas mikä? kaulatatunointi: tekstii...mut ne kundit ei saa Ruotsissa duunii. Siel yks hauskan näköinen kaullalle tatuoitu kundi istu heti kahvilas mun eteen ja menin hämilleen et onks toi hetsku vai gay. En ragoinu. Ois kannattanu koska se oli gay. Tääon just sitä et kun heterot näyttää homoilta ei tiedä kuka on ja mitä.