rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2006.
Edellinen

luistani rakensit talosi.

Miksi tuossa tila-valikossa ei ole sellaista "raivoissaan/kiukkuinen" mahdollisuutta? Olsin juuri nyt kaivannut sitä. Ei ole tänään mennyt oikein putkeen nimittäin ja päivän kohokohta oli kun Pirk päätti si pissata miun tenttimateriaalin päälle. Meinasi loppua kokonaan huumorintaju. Ja nyt Possu änkesi kukkapöydälle ja maistelee siellä viherkasveja. Eikä usko ko kiellän! Lapseni ovat riiviöitä! Apua!

Enää tämä viikko ja sitten Laika on kokonaan miun ja kokonaan kotona! Lauantaina nähdään seuraavan kerran, Laika menee Nokialle torstaina töiden jälkeen ja tulee sieltä si appivanhempien kanssa lauantaina helsinkiin. Minä menen täältä si helsinkiin lauantaina, menee turhan sählääväksi aikataulujen kanssa jos minä lähden täältä perjantaina nokialle ja si sieltä lauantaina helsinkiin. Ja kun Ärrän Zora tulee kylää niin en mä voisikaan lähteä kuin vasta illalla.

Oli ihana nukkua päiväunia ko oli kummatkin miun pojat sängyssä, possu toisella puolella ja pirk toisella puolella. <3



rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta.

Tein muutoksen nimeen, olen miettinyt sitä jo pitkään ja nyt sen tein. Nyt son taas enemmän sellainen että se kuvaa miuta ja miun tilannetta.

Olen saanut luettua! 60 sivua! jei!

Tosin täällä tämä lukeminen on sellaista hermoromahduksen välttelyä, milloin Pirk riehuu tai milloin kapteeni yrittää syödä mun kirjaa ja milloin ne saa kaikki yhtä aikaa jonkun hepulin ja koko huusholli tärisee. *huokaus* Nyt pirk hukkasi pallonsa filtin sisään. :D

Olo on vähän rauhallisempi. Hyvä niin. Nukun kuitenkin ihan liian vähän, en mä pärjää sellaisella kuuden tunnin yöunella. Nukun kylläkin ihan hyvin mutta liiain vähän koska olen koko ajan väsynyt. Olen tällä viikolla herännyt ajoissa koska ajatuksena on siis ollut se lukeminen. Joka on jäänyt tekemättä. Äh.

Nyt mä otan vielä tunnin reippaan lukutuokion ja sitten mä asetun tv:n ja Dr.Philin seuraan kutoen. Odottaen että postisetä tuo meidän kissanruuat. Niin saa possukin syötävää, son raukka ollut omaehtoisella dieetillä loppuviikosta lähtien ko on sitä mieltä ettei kaupan raksuja voi syödä. :D Ja vakuuttunut siitä että Pirk saa parempaa ruokaa ko hän joten kun pirk saa ruokaa niin possun pitää käydä tsekkamaassa sen kuppi. :D


don't feel like dancing

Viimeiset kaksi päivää on olleet taas niin raskaat ettei mitään määrää. Olen ollut ahdistunut ja hermostunut ja kiipeillyt melkein seinillä. Olen kutonut, olen tehnyt pitkiä lenkkejä Pirkin kanssa, olen yrittänyt lukea sekä romaania että tenttikirjaa saamatta kuitenkaan sellaista jotenkin rauhallista oloa. Tämä luultavasti liittyy siihen että Laika on poissa ja siihen että miun pitäisi kysyä isiltä miun synttärilahjasta, lähinnä siis että olivatko ajatelleet hankkia mitään ja josko voisivat si kustantaa meille maalin tuonne eteiseen niin saisimme sen kuntoon. Pyytäminen on vaikeaa.

En ole saanut luettua tenttiin ja se käy hermoille. Ensi viikon torstaina on tentti ja miun pitää päästä siitä läpi. Mikä edellyttää että mä saan luettua siihen tenttiin ja kai myös sitä että mä jotain ymmärrän siitä mitä mä luen. Mutta täytyy myöntää että toisen maailmansodan jälkeinen aika ei miuta niin kovin kiinnosta. Sori vaan. :D


neiti takkutukka

Hm.

Olen viikonlopun yksin ja ei se ahdista ainakaan vielä kovin. o.O Mikä on ihme koska viimeksi olin tässä kohtaa jo ihan täysin hajalla ja hysteerinen. Ehkä molen hiljalleen tottumassa tähän, juuri kun tämä tilanne on loppumassa ja Laika tulossa kotiin muutaman viikon päästä kokonaan. :D No, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Oli ajatuksena että olsin mennyt tänään käymään Turun Linnassa mutta en mä tiedä jaksanko. Olen vähän väskä ja olsi tekemistä kotonakin. Lukemista ja siivoamista ja pyykkäämistä. Joten voi olla että mä vaan jään kotiin touhuamaan ja tekemään niitä oikeasti tehtäviä asioita. Linnaan pääsen koska vaan mutta tuo tentti ei odota sitä että ehdin lukea joskus miulle paremmin sopivana aikana.

Laikan yrtit voi vähän huonosti. Mä olen unohtanut kokonaan kukkien kastelun ja nyt mulla on "elvytä yrtit"-projekti menossa. o.- Kyllä ne vielä on pelastettavissa. Ehkä. Toivottavasti.

Eilen oli tosi hyvä päivä. Näin ihmisiä ja se teki tosi hyvää miulle. Pirk pääsi uuden koirakaverin kanssa peuhaamaan koirapuistoon ja peuhasikin niin että oli ihan väskä. Ja tuo hullu lapsi tykkää käydä suihkussa, soli ihan innoissaan siellä ja oli kivaa ko mutsi antoi vähän suihkua naamana jotta sai haukkailla vettä. :D


all I've done was leading to this

Minäkin haluan vessaan kirjahyllyn kuten Aboalla. :D Laika sanoo ettei sinne mahdu ja että meillä on jo lehtiteline. Niin että mun pitäisi tunkea omat kirjani siihen sitten kai. :D

Tänään on taas maanantai. Aika menee niin äkkiä. Ensi sunnuntaina on jo Myllyssä joulun avajaiset. o.O Kohta on siis jo joulu. Ihanaa, saan ostaa ja tehdä rakkaallle kaikkia hassuja paketteja. Tänä vuonna ostosbudjetti on tosi pieni joten tehdään aika paljon lahjoja itse, leivonnaisia ja sellaista.

Torstaina saan tietää miten tentti meni. jännää. Mun pitäisi kai sitten alkaa lukea siihen toiseen osaan tän kurssin tenttiä joka on viimeinen päivä. Ja sitä edellisen kurssin harjoitustyötä pitäisi tehdä. Ja hankkia seuraavan kurssin kirjaa jotta saa sen kopioitua ja siten valmistautua taas uuteen kurssiin. Harjoitella Pirkin kanssa koirakoulun tämän viikon läksyä eli luoksetuloa. Siivota. Eli tekemistä piisaa. :D


welcome to the black parade

Mulla on uusi tukka! Onnellisen sattumuksen kautta sitten siitä tuli eilen kuitenkin tosi hyvä vaikka matkaan mahtuikin muutama kauhunhetki. Laikan piti tehdä värinpoisto vaan osaan päätä niin että olsi laitettu pinkkejä raitoja mutta sitten se laittoikin sen koko päähän. :O Mutta tästä tuli niiiiiiin hieno!

Luimme eilen vanhoja päiväkirjojamme toisillemme ääneen. Hassua kuinka hassuja me ollaan kumpikin tahoillamme oltu. Laika on ollut aivan ihana lapsi!

ääh. Mä en keksi mitään mistä kirjoittaa, mullon nälkä ja se vie kaiken keskittymiskyvyn.


time is running out

Vaimo tulee kotiin kokonaan kuun lopussa eli on enää 3 viikkoa etäliittoa jäljellä! Ihanaa. Illalla pedissä miettiin että kuinka hassua sekin tulee olemaan varmaan aluksi, kummallekin. Yhtäkkiä Laikalla on päivät aikaa kun ei tarvitse olla töissä ja sitten miulla on yhtäkkiä täällä vaimo taas 24/7 kotona. Tosin hän palaa sitten jossain kohtaa taas takaisin kouluun, luultavasti tammikuussa joten sitten taas elämä palaa ns normaaleihin uomiin. Mikä on ihan hyvä, luulen meidän molempien sitä tarvitsevan.

Näin äitiä eilen, käytiin syömässä. Äidillä on ollut aika rankka työviikko, alainen oli tosiaan hypännyt yli laidan mutta kuin ihmeen kautta selvinnyt hengissä ja täysin vahingoittumatta hypotermiaa lukuunottamatta mikä on aikamoinen ihme. Hänellä oli matkassa todella monta suojelusenkeliä, ei todellakaan ollut hänen aikansa lähteä. Kun kuuntelin sitä äidin kertomusta niin jäin miettimään. Miltä tuntuisi miun läheisistä jos olisin todella jossain kohtaa yrittänyt itsemurhaa? Miten paljon he mahtaisivatkaan kokea syyllisyyttä siitä että miun tilanne olisi päässyt niin pahaksi etten näe muuta vaihtoehtoa?

Raha-asiat vaivaa taas. En ole vielä saanut päätöstä kuntoutustuesta ja kun viimeinen erä sairauspäivärahaa tulee 30.päivä niin hiljalleen alkaa hermostuttaa. Tulot tulee tippumaan eli meistä tulee vakiasiakkaita sossun luukulla. Mutta ei sille voi mitään, kaksi köyhää on kaksi köyhää eikä siitä miksikään muutu.

Eilinen tentti meni jotenkin. :D En osaa sen tarkemmin analysoida, ainakin mä vastasin kumpaankin kysymykseen mutta en sitten tiedä kuinka oikein ja kuinka hyvin. Ensi viikolla sen tietää ko saadaan tulokset.


minä vain kärsin kuin eläin.

Mulla on luultavasti taas mätää hampaassa, ainakin son samasta kohtaa turvoksissa ja kuumottava ja sykkivä. Kipu meinaa kaataa miut kohta. Onneksi sain hammaslääkärille ajan jo puoli kymmeneksi niin kohta saa helpotusta. Vaikka sonkin sitten kyllä vielä sen jälkeenkin kipeä mutta lääkäri saa luvan kirjoittaa jotain oikeasti kipua tappavaa kipupilleriä niin että saan oltua. Ja mentyä huomenna tenttiin, tämän päivän koirakoulu meiltä jäänee väliin. Ja ärsyttävintä tässä on se että tämän olisi voinut hoitaa jo pois, mennä kiltisti sen viime keikan jälkeen omalle terveysasemalle hammaslääkäriin ja hoidattaa se juuri sieltä kuntoon. Mutta ei, enhän mä saa sellaista aikaiseksi. En koska en vain saa aikaiseksi ja koska mä pelkään hammaslääkäriä ihan järjettömyyteen asti joten vältän sitä aina tähän pisteeseen että ei ole vaihtoehtoja ja joudun sitten kärsimään kahta kovemmin. Tosi järkevää. *mur*


if you find yourself caught in light

Pirk saisi kuulemma saada vähän lisää painoa ko selän nikamat näkyy. Joten nyt sitten hiljalleen nostetaan ruokamäärää ja toivotaan että kun kuukauden päästä mennään uusiksi ottamaan vahvisterokotukset niin painoa olisi tullut sopivasti lisää. Ja että toinen kives suostuisi laskeutumaan, Ell löysi vain yhden mutta totesi että joskus pojat vetää toisen nivuskanavaan. Jos ei kuukauden päästäkään toista löydy niin sitten asia on mietinnän arvoinen. Arvatkaa vaan oliko tämä hysteerinen kotiäiti ihan hysterian partaalla eilen. :D

Mutta ei Pirk kovin vaikuta siltä että sillä olisi jokin hätä, tuolla se kovin yrittää päästä soffalla tyynyn kanssa mutta tekniikka on vähän vajavainen. :D Tyyny kun jää siihen koiran ja soffan väliin ja sitten ei pääse enää hyppäämään. :D

Meillä on tänään treffti ystäväni kanssa jolla on kaksi koiraa vaimokkeensa kanssa, saavat pojat sitten vähän painaa keskenään tuossa koirapuistossa. Hyvä niin, sittenhän on Pirk ehkä vähän rauhallisempi iltapäivällä ko tämä rouva yrittää lukea torstain tenttiin. Mikä jännittää miuta ihan kovin, en tiedä yhtään mitä se kurssin vetäjä haluaa. Tosin sanoi että haluaa analyyttisyyttä ja kertomuksellisuutta mutta kuitenkin, mitä asioita mun pitäisi tuosta kahdestasadasta sivusta jotenkin päntätä päähäni? o.-

Edellinen