rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2007.

Don´t you want to come with me

Me mennään heinäkuussa livekeikalle! My Chemical Romancea kuuntelemaan helsinkiin! Ihquu!

Viime viikko meni tosi nopsaan, aika tuntuu kuluvan kamalan äkkiä. Onneksi pääsykoelukeminen edistyy ihan hyvin, arkeologian kirjat on kohta luettu ensimmäisen kerran. On vaan stressiä että osaanko mä niistä mitään. Muistanko mitään. Pitäisi miettiä missä vaiheessa aloitan tahkoamaan tuon historian pääsykoekirjan kanssa, se on mahdollista käydä myös tenttimässä osana näitä perusopintoja mitä historiasta teen. Joten käytän sen mahdollisuuden, täytyisi katsoa mikä tenttipäivä olisi sopiva.

Äidiltä tuli viikonloppuna viestiä että olisi tulossa tänään kaupunkiin ja ehdotteli tapaamista, no ei siltä enää tänään ole tullut mitään elonmerkkiä joten taidan suunnitella päiväni kuitenkin niin ettei sitä tapaamista ole. En ole nähnyt äitiä moneen viikkoon mikä on hassua mutta toisaalta, siihenkin on jo tottunut.


en saa virtaa katkeemaan

On ollut muutaman päivän varsin kummallinen olo. En oikein tiedä mikä nyt taas mättää, mistä on kyse ja niin. Kaipa tämä tästä taas tasaantuu, ei vaan jaksaisi tätä kuitenkaan. Ei vaikka tietää että tämä on tätä sairautta. Että ennenkin on ollut näin ja ennenkin tästä on selvitty joten nytkin selvitään.

Tällä viikolla on ollut krooninen "olen huono ihminen"-olo. En tykkää siitä. Olen omasta mielestäni taas huono aivan kaikessa, koiran kasvatuksesta opiskeluun ja kaikessa siinä välissä. En osaa pitää huolta kodista, itsestäni. Mistään.


hyviä postipäiviä

Tällä viikolla on ollut muutama oikein hyvä postipäivä, sain vihdoin päätökset kuntien eläkevakuutuksesta kuntoutustuesta sekä kelasta asumistuesta. Nyt on sitten taas toimeentulo turvattu ainakin toukokuun lopulle ja on mukava tietää että tietty summa rahaa tulee tiettynä päivänä tilille. Helpottaa oloa kummasti.

Muuta tänne ei oikein kuulukaan. Kudon sukkaa, Laikan villapaitaa ja opettelen irkkaamaan!


esihistoriaa ja kanelikorppuja

Miullon riippuvuus Vanajan Kanelikorppuihin. Muistan että aikoinaan opiskelujen alussa olin riippuvainen riisikakakuista, niitä tuli aina mussutetua kun luki tenttiin. Nyt se on si vaihtunut kanelikorppuun. Ja pitää tehdä myös jotain käsityötä samalla, sen verran huonoissa kantimissa on keskittymiskyky että jos ei saa käsiä heilumaan niin ei kyllä pysty keskittymään lukemiseen.

Mutta toinen pääsykoekirja on kahlattu läpi, toista luettu 56s ja kolmas haettu kirjastosta. Tästä se lähtee. Joo joo. Huomasin jo että nyt lukeminen on aivan erilaista kun on takana se kolme kurssia historian opintoja, on jotain pohjaa mille rakentaa sitä tietoa minkä lukee. Vahvasti yritän uskoa itseeni vaikka se välillä onkin vaikeaa. Mutta! Sain kolmosen myös siitä Suomen historian jälkimmäisestä tentistä! Vähänkö olen ylpeä itsestäni, se kun ei ole mitenkään miun vahvinta alaa, itsenäisyyden aika nimittäin. Mutta jotain olen selvästi oppinut koska vastaukset on niin hyviä että saa kolmosia. Vaikka tiedänkin että jotta pääsen kevään pääsykokeesta sisään, miun pitää saada lähelle täysiä pisteitä koska miun yo-todistuksella ei kovin juhlita. Meillä on nyt sitten kaksi pääsykoelukijaa tälle keväälle, Laika päätti hakea kotimaista kirjallisuutta lukemaan. Uskon että son hänelle hyvä päätös, hän hyötyy siitä huomattavasti enemmän kuin nykyisestä tutkinnostaan vaikka toki tekee senkin loppuun. Samana päivänä on meidän pääsykokeet.

Asiasta kukkaruukkuun. Aboa tuolla aiemmin jo kyseli että käymmekö me bloggaajat tuolla keskustelufoorumin puolella. En ole aiemmin käynyt, alkuun vähän mutta nyt en pitkään aikaan, joten kävin sitten siellä kurkkimassa. Minähän viihdyin pitkään ja paljon setan keskustelufoorumilla, Pinkissä. Siellä on ihania ihmisiä mutta siellä on yksi tosi iso miinus, siellä ei ole mitään moderointia joten siellä saa mellestää rauhassa viagran tarjoajat ja muutkin. Tällä viikolla siellä viimeksi saatiin aikaiseksi semmoinen riita jota selvittämään olisi modea tarvittu. Mutta kun sitä ei ole ollut siellä kohta vuoteen. Tulee mieleen että setalle sillä ei nähtävästi ole niin väliä miten se foorumi siellä kieppuu tai kieppuuko lainkaan, mikä on mielestäni tosi sääli. Se on kuitenkin monelle tärkeä keskustelupaikka kaikesta mikä liittyy siihen että huomaa itsessään erilaisia piirteitä mitä muissa on.