rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Seuraava

jokainen ottaisi mukaansa suuren aarteen.

Ihan tukkoinen olo, poskiontelot tuntuu raskailta jos nyt niin voi sanoa. Ei kiva lainkaan, en millään haluiaisi tulla kipeäksi ennen tenttiä ja varsinkaan ennen viikonloppua jolloin pitää siihen aktiivisesti jaksaa lukea. Ei tahdo. On varmaan ensi yönä laitettava makuuhuoneesta ikkuna kiinni, josko se jotain auttaisi asiaan.

Näin äitiä tänään ja äiti oli aika ihana. Kyseli miten meillä menee Laikan kanssa, miten Laikalla menee harjoittelussa, mitä kuuluu Pirkille ja miten minä voin. Oli aidosti kiinnostuneen oloinen mikä merkitsi miulle ihan äärettömästi, kaikkien niiden pettymysten jälkeen mitä se tähän pääseminen oli vaatinut.

Otin si pienet torkut. Piti olla vaan hetki silmätk kiinni mutta heräsin kahden tunnin päästä. Siihen että Pirk nuolee miun naamaa. :D Ajattelin että se haluaisi kenties ulos mutta tuossa se vieressä koisaa umpiunessa joten odotetaan kai vielä hetkinen ennenko mennään.


autuaana ne lepäävät jalkojeni juuressa.

Viikonloppu on ohi ja olen siitä kovin kovin iloinen. Olisi voinut mennä nimittäin niiin paljon paremmin, lähinnä miun voinnin suhteen. Olin koko viikonlopun pahoinvoiva, ahdistunut, väsynyt ja ärtyinen. Erittäin epäsosiaalinen. En olisi halunnut ketään meille mutta ymmärsin sen aika lailla liian myöhään. Ei sitten voinut tehdä enää muuta kuin yrittää sopeutua tilanteeseen. Onneksi pääsi aina välillä koiran kanssa ulos, välillä taas pakenin vinskille.

Pää ei kestä sitä että tänne tulee ihmisiä. Mä menen ihan tolaltani enkä osaa olla. Haluan vain niiden lähtevän pois ja että saan olla omissa oloissani. Laika on ainut jota siedän täällä meillä, kaikista muista mä ahdistun. Jotenkin mä pelkään. En koe oloani turvalliseksi. Mikä on aika kamalan ahdistavaa.


I´m medicated, how are you?

Tänään on Gender-Blender bileet. Pitää siis imuroida ja pestä lattiat, sen verran on koiran pissiä lattialla. Mutta tosi hienosti Pirk osaa kuitenkin käydä paperilla pissillä.

Miulle haetaan kaupungin kustantamaa psykoterapiaa, myöhemmin yritetään uusiksi sitä kelan rahoitusta. Pääasia miulle on että saan jotain terapiaa koska en mä muuten täältä selviä. Täältä kuopasta. Joka on välillä isompi ja välillä pienempi mutta olemassa se on koko ajan. Aamupäiväryhmä loppuu ensi viikon jälkeen, tulee olemaan kummallista olla aamupäivät taas kotona. Mutta opinnot etenee ja vie aikaa joten eiköhän se tästä jotenkin suttaannu.

Nyt suihkuun, sitte kaupungille ostamaan lapsille matolääkkeet ja si kotiin siivoamaan.


soulmates never die.

Oltiin tänään aamupäiväryhmän kanssa keilaamassa ja meillä oli ihan älyttömän hauskaa. Nyt pitää oikeasti lähteä Laikan kanssa keilaamaan joku viikonloppu. Voisi kerätä muitakin mukaan. Meni hyvin kun jaksoi keskittyä eikä vaan sohaista keilapalloa jonnekin sinne päin missä ne keilat on. Sain aika paljon vauhtia niihin heittoihin (vai mitä ne on o.O). Joten voimaa oli. Käsi kesti paremmin kuin odotin.

Me tehtiin Possun kanssa diili. Saa tulla työpöydän kulmalle. Koska hän haluaa olla lähellä eikä ny pääse jalkoihin ko siellä pyörii Pirk. Joka on täysi monsteri. Käytiin äskön metsässä seikkailemassa ja hänellä oli niin kamalan hauskaa. Kaikki oli ihmeellistä ja jännää, käpyjä piti pureskella. :D

Lopetan aamupäiväryhmässä ensi viikon jälkeen. Kummallista. Aika menee niin äkkiä. No, sitten alkaa jo kaksi kurssia opintoja joten puuhaa riittää. En ehdi ihan kokonaan kotiäidiksi heittäytyä. :P Ja onhan tässä sitten jo ensimmäinen kuukausi Laikan harjoittelua takana ja enää kaksi edessä joten kyllä tämä tästä.

Tänään hän tulee jo päivällä kotiin.<3 Viikonloppuna meillä on taas tupa täynnä ihmisiä, meillä on gender-blender bileet lauantaina. Eli tytöt pukeutuu pojiksi ja pojat tytöiksi. Mun pitää huomenna käydä ostamassa itselleni kauluspaita, laitan sen ja kravaatin. :D En tosin yhtään tiedä mitä teen tukalle, laika saa avittaa sen kanssa o.-


you should see me when the medicine isn´t working.

Väsyttää. Meinasin jo nukahtaa sohvalle käenpesää katsoessani. Nukuin aivan liian vähän viime yönä, mentiin Laikan kanssa liian myöhään nukkumaan ja sitten se varsinainen nukkumisen aloittaminen venyi ko toisen iho houkutti unta enemmän ;)

Monsteri touhuaa taas jotain, luultavasti jotain mitä ei olisi niin väliksi touhuta. Tänään sai ensimmäisen kerran Possun ärsyyntymään ja sai vähän opetusta siitä ettei kissoja saa ahdistella ihan mielin määrin. Tehtiin tänään tuttavuuttta kahdenkin koiran kanssa, oli vain aika jännää joten se oli hyvin pikaista tutustumista. Mutta alku on tehty joten tämä tästä sottaantuu jotenkin. Kissat alkaa kanssa jo sopeutua, omaa riehuntaansa pitävät jo yllä.

Luulen että me tehdään iltasyömiset, kumpikin, sitten käydään ulkona ja Rouva ottaa iltalääkkeet jonka jälkeen menee sänkyyn kirjan kanssa. Nukahtaa sitten ko nukahtaa, mutta ei jaksa enää olla hereilläkään. Tylsää mennä nukkumaan yksin. Kolme yötä vaimon vieressä, nyt taas 3 yötä ilman vaimoa. Torstai-iltana hän on tulossa taas kotiin. Kyllä tämä tästä. Viikko kerrallaan. Päivä kerrallaan. Yhdessä, rinnakkain, käsi kädessä. Rakastaen.


taivaan hunaja, kaikkeuden siunaus.

Lapset nukkuu, kuka missäkin. Rouva on kanssa vähän väsy, varmaan raitis ilma myrkytys ko olen ollut niin paljon yhtäkkiä ulkona :P

Pirk alkaa hiljalleen kotiutua ja on aivan mielettömän valloittava pieni poika. Joka varmaan tuottaa meille vielä päänvaivaa sillä että on fiksu. Osaa kulkea hienosti remmissä.

Ajatus ei ny kulje joten päätän raporttini tällä erää tähän. :D


Seuraava