2 kommenttia

Hortus

26.1.2007 12:54

No niin...en olisikaan varmaan löytänyt sun blogia elelt olisi niin suoraan vinkannut. Makeita noi jouluruusut tuolla vanhassa viestissä. itse ostin niitä Kauppilasta euron kappale ja vein kellariin jossa ne parhaillaan kukkivat ....mitä teen. Olet sinäkin saanut paljon aikaan torpalla aikaan :-) Luin muuten viestejäsi klorofyllistä. Onko jotain mitä et ole vielä kasvattanut.
;-). Niin ja niitä Cardicrinumin taimia otan ilolla vastaan jos itävät. Samoin voin antaa sen C.cordatumin siemeniä sitten kun se joskus kukkii.

JPHki

26.1.2007 14:04

Voithan nostaa ne jouluruusut nyt sisälle kun ne kukkivat. Sitten keväällä ulos maahan. Mäkin löysin syksyllä halpisjouluruusuja Kodin Anttilan poistohyllystä, niissä saattaa olla joku punakukkainenkin, jos nimilaput pitävät paikkansa.
No, mä olen harrastanut puutarhan/kasvimaan hoitoa ehkä siitä asti kun opin kävelemään. Kuulemma ensimmäinen oppimani sana on ollut "kukka". Varsinaisesti homma on karannut käsistä vasta nyt kun on tuo oma (tai siis kumppanini) torppa. Entisen työtoverini kanssa suunnittelimme AKA ry:n (anonyymit kasviaddiktit) perustamista :-)