• JPHki

Keksimoottori

Lauantaina oli ihana kirpeä pakkaspäivä. Villan katto on musta, joten eteläsivulle alkaa ilmestyä muhkeita jääpuikkoja heti kun aurinko paistaa.
Appi tuli Villalle hoitamaan koiraa kun me lähdimme Tampereelle euroviisuihin. Hän oli jo etukäteen tiedustellut, "onko siellä mitään syötävää". Syötävä tarkoittaa pikkuleipiä, klapikone merkkiä Appi toimii keksimoottorilla. Ei ollut, mutta leivoin äkkiä sillä välin kun M oli hakemassa isäänsä kaupungista. Apelle taisi tulla paineita kun hän näki suurimittaisen metsänhoitotoimenpiteemme - siis pari viikkoa sitten hujan hajan kaatamamme kymmenet lepän, haavan ja koivun rungot. Hän lupasi tulla niitä pilkkomaan keväämmällä.

3 kommenttia

Rokkihomo

3.2.2009 02:10

Niin, kommentti tänne:
Sekä keksimoottori, viime hetken leipomiset kuin rungot hujan hajan: Söpöä.

(Katsoin euroviisuja ystävän kanssa kotona. Melkein hermostuin kun toinen toistaan huonompaa ja väsyneempää laulajaa seurasi toistaan... Ja Remu-rukka. Ja Passionworksin kuumeinen rukka. Tauon heavymiehet saivat kaikki näpyttämättä jääneet ääneni.)

Ransu

6.2.2009 19:47

Euroviisuista on valitettavasti valloilla yleinen mielipide, että jos viisukappaleista ei ole muuta sanottavaa, niin sitten ne ovat vähintäänkin huonoja tai jopa surkeita. Tähän sorrun itsekkin. Ensimmäinen kuuntelukerta on yleensä kysymerkki: tässäkö se biisi nyt oli, oli se edes hyvä? jne... Vasta toisella (tai jopa kolmannella) kuuntelukerralla lähes kaikki viisubiisit kuullostavat jo huomattavasti paremmalta, jopa todella hyviltä! Puhumattakaan live-esityksistä, joita olin myös seuraamassa Tampereella; aivan mahtava meininki oli!!

Rokkihomo

10.2.2009 01:43

...Niin, mielessä kävi että olisin todennäköisesti pitänyt Passionworksista paikan päällä livenä. Mutta TV:stä etäisyyden päästä oli aika armotonta esittäjien kannalta.