• JPHki

andywarholtaijotain

Rupesimme pakkaamaan verkalleen tavaroitani muuttoa varten. Täytimme muutaman pienen pahvilaatikon ja kaksi matkalaukkua lähinnä kirjoilla. Komeronnurkasta tuli vastaan peruukki, jonka ostin joskus kymmenisen vuotta sitten työpaikan pikkujoulumatkalla Tallinnassa. Viimeksi peruukki oli esillä edellisen muuton aikana, ja sitä edellisen kerran sitä edellisen muuton...
Peruukki oikein päin päässä näytin mielestäni muinaisen Dynastian Krystle Carringtonilta (te 80- ja 90-luvuilla syntyneet, googlettakaa) miinus olkatoppaukset. Peruukki väärinpäin näytin jokseenkin Rauli Badding Somerjoelta. Ja lopulta peruukki noin 90 astetta pyöräytettynä, kuten kuvassa, Andy Warholilta tai vaihtoehtoisesti Tove Janssonilta.
Olin kerran, silloin kymmenisen vuotta sitten, erään naamiaisporukan kanssa dtm:ssä pukeutuneena 60-luvun lopun poptaiteilijalookiin, johon kuuluivat vaaleat leveälahkeiset housut, kiiltävä kireä paita, korkeakantaiset kapeakärkiset kengät, leveä muovinen vyö, runsaat teddyrintakarvat ja tietenkin tuo peruukki Warhol-asennossa. Se oli upea ja tyylikäs asukokonaisuus, mutta meni dtm:ssä, joka silloin oli todella ankea ja kankea paikka, aivan hukkaan. Kummastuneista ilmeistä päätellen kukaan ei kai tajunnut minun olevan naamiaisasussa. Sillä ainoastaan ja vain sehän on hauskaa että homo on pukeutunut naiseksi ja on isot tissit ja käyttäytyy narttumaisesti...
Peruukki muuten oli Tallinnan-lautalla erään iäkkään miespuolisen matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan professorin päässä. Senkään takia en voi heittää sitä koskaan pois.

5 kommenttia

kesäpoika

5.8.2008 23:38

Mistäpä sitä aina tietää, onko joku pukeutunut pilanpäiten, vai onko sillä jokin fetisismi..

JPHki

6.8.2008 11:21

Niin, voisi olla aika noloa mennä kommentoimaan, että hei, sulla on makee naamiaisasu! - Ai mikä naamiaisasu?

Kalvinter

6.8.2008 22:38

Hei mutta te jo pakkaatte! Hyvä homma! Tämän kuvan perusteella menette kyllä siellä vanhassa paikassa ihan hukkaan!!! Kyllä te sovitte oikein hyvin ja loistavasti tänne Kallioon! Saanko lainata peruukiasi? Pliide!

Rokkihomo

7.8.2008 06:56

Ennenkin noita kuviasi ihmetellyt, niin nytkin: Tuossahan on jatkoa auringonpimennykselle -!

(Ja voimia muuttoon, minne muutto viekään.)

Ransu

10.8.2008 10:25

JP, tuolla peruukilla sinut sais muutamalla papiljotilla ihan Anne Pohtamon näköiseksi!