Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.


Mä en jaksa näit luusereiden ymmärtäjiä! Miks?

Siks, kun mun sukulaisen tappo syrjäytynyt kundi, kiristi silt rahaa ja lopuks tappo sen. Kummallisia , outoja must nuo, jotka liimautuu noitten rentun ruusujen kimppaan. Ne ei tunne niitä eikä niitten frendejä. Mä en haluu olla niitten kans missään kontaktissa. Uikoot omassa paskassaan aivan vapaasti.

Mä en sit ehdoin tahdoin haluu itelleni ongelmia, tavallises arkielämäs on tarpeeks kestämistä. Miettikää nyt, asua jossakin Suomessa. Next to hell. Almost.



Sinkkuudessa itsessään ei ole mitään vikaa, eikä sitä tänä päivänä pidetä enää kovin kummoisena asiana. Jossain vaiheessa useimmat sinkut alkavat kuitenkin toivoa parisuhdetta.

Jos huomaat olevasi tässä vaiheessa, mutta et yrityksistä huolimatta ole vielä löytänyt sopivaa kumppania, kannattaa sinun ehkä tutustuta seuraaviin The Best Article Every Day -sivuston mahdollisiin syihin.

1. Olet pinnallinen. Jos olet ensitapaamisella jo muutamassa sekunnissa arvioinut toisen ongelma-alueet, voit pitää itseäsi pinnallisena. Vaikka henkilö olisi kuinka vetävä tahansa, tulet vääjäämättä löytämään hänestä vikoja. Anna toiselle edes mahdollisuus!

2. Olet liian itsenäinen. Sinkkuudessa on kieltämättä monia hyviä puolia. Voit esimerkiksi mennä ja tulla miten haluat. Totuus kuitenkin on, että jossain vaiheessa et halua välttämättä enää tehdä asioita yksin. Jos et halua jäädä ikisinkuksi, opettele tekemään kompromisseja ja luovu hieman itsenäisyydestäsi.

3. Et huolehdi itsestäsi. Itsensä huomiotta jättäminen kostautuu yleensä romanssimarkkinoilla. Jos et välitä omasta ulkonäöstäsi tai kotisi on kuin pommin jäljiltä, on aika ehkä katsoa peiliin. Jos sinua itseäsi ei kiinnosta, miksi ketään muutakaan kiinnostaisi?

4. Olet epätoivoinen. Puhdas totuus on se, että epätoivo paistaa läpi kilometrien päähän. Jos siis onnistut saamaan mukavan ihmisen puhelinnumeron, ei ole ehkä heti järkevää pommittaa tätä puheluilla tai viesteillä kymmeniä kertoja päivässä.

5. Olet liian kiltti. Olet aina avulias, kohtelias ja kiltti. Jokaisen puolison unelma. Ehkä ei kuitenkaan. Useimmat pitävät liikaa kiltteyttä jopa luonteen heikkoutena, eikä tällainen ihminen saa sydäntä sykkimään. Näytä myös kovempi puolesi silloin tällöin, näin annat ymmärtää, ettet ole mikään ovimatto.

6. Olet kontrollifriikki. Pidät siitä, että asiat menevät sinun suunnitelmiesi mukaan, eikä elämässäsi ole tilaa kompromisseille. Jos hermostut heti, kun menetät kontrollin, on aika ehkä hieman löysätä otetta.

7. Olet liian ujo. Elämässäsi tulee vääjäämättä vastaan hetki, jolloin sinun on pakko kohdata epävarmuutesi tai hyväksyä tosiasia, että jäät yksin. Jos sinulla ei ole vastakkaisen sukupuolen suhteen lainkaan itsevarmuutta, ota joku sosiaalisempi ystäväsi avuksi. Tarkkaile vaikka miten hän lähestyy ihmisiä ja ota opiksesi!

8. Olet itsekäs. Jos ajattelet aina vain itseäsi voit olla varma, että saat tehdä sitä vielä pitkään, sillä parisuhdetta tuskin tällä asenteella löydät. Yritä laittaa muut itsesi edelle hieman useammin.

9. Rakastat itseäsi. Olet täydellinen ja upea. Et tarvitse parisuhdetta, koska mitä tahansa teet, sanot tai omistat, on niin hienoa. On varmasti mahtavaa olla sinä!

10. Olet työnarkomaani. Hieno ura ja päämäärätietoisuus eivät ole huonoja asioita, mutta ne saattavat pilata monta hyvää mahdollisuutta parisuhteeseen. Jos sinulla on jatkuvasti liian vähän aikaa minkäänlaiselle sosiaaliselle elämälle, olet käytännössä jo naimisissa - työsi kanssa.

11. Rakastat vielä exääsi. Parisuhteesi eivät ehkä koskaan tule toimimaan jos haikailet vielä vanhojen rakkauksien perään. Paras olisi siis mennä eteenpäin ja unohtaa menneet. Kukaan ei halua elää ex-rakkaan varjossa. Puhumattakaan siitä, että se on säälittävää.

12. Olet tylsä. Kukaan ei halua kuulla samaa juttua tuhat kertaa, varsinkaan jos se ei ole hauska. Jos aiot puhua paljon, ole edes kiinnostava. Muussa tapauksessa kannattaa pysyä hiljaa ja kehitellä salaperäistä mielikuvaa itsestään.


Voi hyvä Jumala tätäkin!

" Miliisijohto vaatii ratkaisemaan kuvitteellisia rikoksia ja vangitsemaan syyttömiä. Näin väittää miliisimajuri Aleksei Dymovski internetiin laittamassaan videossa.

Dymovski vetoaa videollaan suoraan pääministeri Vladimir Putiniin, jotta tämä puuttuisi väärinkäytöksiin miliisissä.

Dymovskin mukaan Novorossiiskin kaupungin miliisit joutuvat työskentelemään käytännössä 30 päivää kuukaudessa, liki ympärivuorokautisia päiviä. Jos päivän aikana ei ole ratkaistu yhtään rikosta, työpäivää jatketaan puoleenyöhön - ja joskus jopa vaaditaan laittamaan vankilaan täysin syyttömiä.

Työstään Dymovski kertoo saavansa palkkaa 14 000 ruplaa eli 320 euroa. Edes sairaslomaan ei annettaisi lupaa, koska se laskee ratkaistavien rikosten määrää.

Dymovskin mukaan tehokkuusvaatimukset ovat jopa niin suuria, että miliisien käsketään ratkaista kuvitteellisia rikoksia. Lisäksi hän syyttää kollegoitaan korruptiosta.

Dymovskin videosta on noussut Venäjällä kohu, sillä hänen tapansa vedota Putiniin on ennenkuulumaton. YouTubessa hänen vetoomuksensa on kahdessa eri osassa, ja ensimmäistä niistä on katsottu tähän mennessä yli 170 000 kertaa.

Sunnuntaina Dymovski kertoi Eho Moskvy -radiolle pelkäävänsä nyt oman ja perheensä turvallisuuden puolesta.

- Eilen oli välikohtaus, jossa minua seurasi kaupungilla kaksi autoa. En tiedä, oliko se varjostusta vai mitä, Dymovski sanoi.

Videolla Dymovski vaikuttaa olevan aidosti huolissaan Venäjän miliisin nykytilasta. Hän on työskennellyt Novorossiiskin miliisissä kymmenen vuotta, ja kollegoiden arviot hänen työpanoksestaan ovat positiivisia.

Kaupungin miliisijohto kuitenkin tuomitsee Dymovskin videovetoomuksen ja muun muassa hänen valituksensa pienestä palkasta.

- Miliisit eivät työskentele rikastuakseen, vaan kutsumuksesta, sanoi Novorossiiskin miliisin lehdistöedustaja Polina Gerasimovna uutistoimisto Interfaxille.

Venäjän miliisin ylempi johto ja kansalaiskamari ovat kuitenkin jo ilmoittaneet, että Dymovskin esittämiin väitteisiin suhtaudutaan vakavasti ja niiden todenperäisyys tutkitaan."


Mä oon taas kyllästynyt ja turhautunut tähän skeidakaupunkiin, mis joudun olemaan. Miks yht`äkkiä jokainen haluu muutta Hesaan tai Tampereelle ? Aivan kuin täs maassa ei ole muuta paikkaa asua. Enää ei haluta asua tylsissä landepaukkujen kansoittamissa perserei-issä ( pikkukaupunki ), mis hilluu muutama jäsenkirjan omaava paskiainen kukkona tunkiolla. Voi V.


Katsoin viettelyksen vaunun, mis oli Marlon Brando nuorena ja melkoinen seksipommi aikanaan, mitä käytettiin elokuvassa hyväksi, koska paitaa riisuttiin ja se oli repaleisena päällä koko selkä paljaana. Poikkeuksellinen elokuva sillä lailla, että nyt mies oli seksiobjektina tarjolla.

Ei sen näytteleminen kolahtanut eikä poikamaisen kimeä ääni. Vivien leigh oli valtavan hyvä.

Miksi elokuva oli aikoinaan sensaatio jäi epäselväksi ellei työläisslummin kuvauksena, mikä ei mua kiinnostanut tippaakaan? Must tuollaisen impulsiivisen väkivallan, heikkolahjaisten riehumisen kuvaus on vastenmielistä. Mua inhottaa kaikenlainen sekoileminen ja väkivalta.

Sen sijaan kulisisien rakentaminen on tavallista, kun peitellään köyhyyttä ja rahattomuutta, mielisairautta ja esitellään, elvistellään parempaa kuin onkaan, joka saattaa mennänaurettavuuksiin asti kuten elokuvan Blanche teki, koska yritti säilyttää omanarvontuntonsa rippeitä, koska oli menettänyt kontrollin omaan elämäänsä vaikeiden traumojen takia ja koska oli joutunut ylivoimaisen tehtävän eteen eli hoitamaan vanhempiensa henkilökohtaista konkurssia. Kulissien romahtaminen järkytti mielenterveyttä eikä millään ollut enää väliä. Nöyryytysten sarja jatkui, koska Brandon näyttelemä heikkolahjainen lihaskimppu oli mustasukkainen vaimostaan, jonka lopulta menetti, koska raiskasi hänen siskonsa.



Katsoin yöllä elokuvan " kuka pelkää Virginia Woolfia ", joka oli älyttömän hyvä ja erityisesti Elisabeth Taylorin roolisuorituksen takia. Hän on alusta loppuun hyvä. Osaavat hyvin näytellä kännäämistä. En oo koskaan nähny sitä noin hyvin tehtynä.

Siinä vihjattiin nuoremman pariskunnan miehen homoseksuaalisuuteen, mutta se jää monilta huomaamatta, mut jostakin syystä se " peruttiin " tai vedettiin takaisin, kun miehen seksitaidot tunnustettiin. Ois ollu parempi jos sitä ei olis tehty.

Elokuva on siksikin hyvä, koska tuollaista tapahtuu koko ajan arkielämässä, kun me revimme vaikkapa työkaverimme juoruamisella palasiksi. Ihmiset arvostelevat ja ovat vahingoniloisia kybällä selän takana. Tässä nolattiin toisia avoimesti päin näköä, kun saatiin heikot kohdat selville. Nimenomaan naiset tekevät tällaista. Ootteko huomanneet? Naisilla on aina jotakin " selvitettävää " keskenään, vuosien takaisia asioita selvitellään ja puhutaan läpi uudelleen ja uudelleen.