Aikuisen oikeesti

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.

" Polvijärveläinen 56-vuotias mies on tuomittu yli tuhannen euron sakkoihin naapurinsa kissan ampumisesta.

Joensuun käräjäoikeus tuomitsi miehen perjantaina eläinsuojelurikoksesta ja vahingonteosta 45 päiväsakkoon. Ampuja joutuu maksamaan myös yli 2 600 euron korvaukset, joihin sisältyy muun muassa uuden kissan hankintakulut.

Tapaus sattui Polvijärvellä juhannusaattona yöaikaan. Mies kertoi ampuneensa villiintyneen kissan puutarhassaan. Hän katsoi lailliseksi oikeudekseen lopettaa kissan, joka toistuvasti tunkeutui hänen pihapiiriinsä.

Käräjäoikeus ei pitänyt kertomusta uskottavana, siksikään, ettei kissa ollut villiintyneen näköinen. Oikeuden mukaan ampuminenkaan ei todennäköisesti tapahtunut puutarhassa. Pahoin haavoittunut kissa löydettiin satojen metrien päästä tien penkalta. Oikeuden mukaan kissa ei ollut voinut edetä sellaista matkaa jälkiä jättämättä.

Kissa kitui tunteja ennen kuin löydettiin ja vietiin eläinlääkäriin lopetettavaksi.

Oikeus määräsi korvaukset täysimääräisinä, koska vahinko aiheutettiin tahallaan. Ampuja menetti myös pistoolinsa ja äänenvaimentimensa valtiolle."

Tällaista tehdään paljon.


Unohdin kirjottaa et sain selville tost mun naapurimiehest et joo, se EI OO normaalitasoinen. Mietityttää et mikä kuvio siin pyörii, sen jengissä. Huomasin et yks ikkuna on rikottu, jost pääsee sisään. Valmistellanko jotakin ? Sitä ei oo ikinä ennen hajotettu. Eka ikkuna rikki jotta sisemmän voi rikkoa pienemmällä melulla vaikka yöllä. Sitä ei ehkä edes kuule, kun nukkuu.

Sitten huomaisn et joku hiippailee alakerran tiloissa sillä lailla et jättää ovia auki eli menee ja aukaisee avaimella, mut ei laitakaan kiinni ovea perässään, et se ei päästä normaalia paukahtavaa ääntä. Ovet jätetään lukitsematta tiloihin mis on rahan arvosta kamaa. Sillä lailla liikkuu ne joka ei halua et muut kuulee. Tätä ei oo kukaan ennen tehny ja se on tuo mun naapuri. Huolestuttavaa on et sillä taitaa olla yleisavain, jolla pääsee yhden yhdistyksen tiloihin...hmmm. Miks?


Must on mukavaa kun helsinkiläisissä kaupoissa saa ystävällistä palvelua.

Kävin ja ostin vaatteita,löysin kivan paksumman paidan, jota on mukavaa pitää untuvatoppiksen alla, mutta tosi hintava.

Ihmettelen, kenellä on varaa ostaa melkein 200 farkkuja. Pihtaan farkuista, koska niitä saa niin halvalla Tukholmasta.

Paita maksoi 119, mutta sellaista en ole löytänyt ja nyt sain. Se oli se myymälä Stokkaa vastapäätä lähellä akateemista, missä oli myös yksi makea vaatemerkki, jota en kerro. Sen lisäksi ostin muuta , halpista.

Mun vaatekaappi pursuaa käyttämättömiä ja vähän käytettyjä kuteita.

EN OSTA ENÄÄ kuin kuukauden päästä. Uus untuvatoppis mun on saatava.

Junassa meinasin saada hermarin kahdesta syystä. Prkle ne on aina myöhässä aikatauluista jota en käsitä et liian usein. Toinen oli yks saatanan flunsanen vanha lehmä, et saakeli ihmiset on tyhmiä ja levittää tahallaan flunssaa, ja vaunussa oli pieniä lapsia. Et vituttaa nuo ämmät. Toivottavasti tuo sika delaa.

Jos on flunssa, jääkää kotiin sairastamaan. Mikä siinä on vaikeata ?




http://www.youtube.com/watch?v=d4lPA5G0DOo

En tajua miks toi naapurin narkki kyttäilee mua koko ajan. Onks se hullu?

Tulin kaupasta ja se oli heti tikkana omian kaveriensa kanssa et " kato! " kun menin himaan. Ne istu ulkona penkillä. Painuis viemäriin omien spurgu-kaveriensa kanssa, rotat!

Et nyt sen piti pesiytyä mun naapuriin! Koko ajan mietin et miten sen sais pois tuosta kämpästä. Valehtelemalla se siihen pääs.

Sit mua käy hermoon tuo alakerran kailottava eukko. Kun se käy siel kylässä, se puhuu taukoamatta tunnista toiseen aivan ääliömäisiä juttujaan aina aamutunneille asti. Ei oo hetkeekään hiljaa. Sen on pakko olla häiriintynyt, koska jos noin paljon vaatii ukkonsa huomiota ei oo normaali. Koko ajan pitää puhumalla riippuvuussuhdetta yllä, aivan kahjoa. Sit ne herää aamulla ja sama kailottava puhe jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Onneks jokus soitti rumpuja treenitilassa.

Yksinäiset ihmiset ovat puheliaita.


Kyl meni usko plastiikkakirurgiaan, kun yks hullu laittoi vaimolleen f- koon bosat, oikeet pomppoliinot kybällä. Täs näkee et ne kattoo pornoo.

plastiikkakirurgian pitäis kaunistaa eikä rumentaa.


Välillä mua mietityttää et onks pop-tähti Madonna jollakin tavalla heikkolahjainen. Kun tarkkaan objektiivisesti harkitsee, niin tulee vaan siihen johtopäätökseen. Osaa esiintyä. Me emme nää sinne kulissien taakse.

Elvis oli hajalla ja burn-out mut systeemi pyöri ja rahasti sillä. Sit se kuoli. Rassukka. En koskaan pitäny Elvistä mitenkään fiksuna. Se oli maalaispoika. Tyhmä. Kopioi mustien laulutyylin.


Kannattaa pitää mielessä, et ne jotka kiusaavat homoja ovat itse mieleltään häiriintyneitä tai heikkolahjaisia, vaikka osaisivat esiintyä.

Tyrmistyin tänään, et yks kundi, joka oli ottanut mut jollakin tapaa hampaisiinsa, jonka luulin olevan älykäs onkin lapsen tasolla ja ilmeisesti heikkolahjainen. Paljastu vaan, en kerro miten. Olin yllättynyt. Näin se menee.


Sain tosi töykeetä asiakaspalvelua homouteni takia. Sen näkee, kun heterot ei reagoi. Rautakaupassa. Ei tulla palvelemaan eikä katsota, kun menee kassalle, vaan tuijotetaan eteenpäin. Kun palvellaan, ei vastata kuin ykstotisesti tyyliin miks sä kysyt multa. Piti ängetä oikeen siihen tyyliin et hei haloo mä oon täällä. Ehkä mun rahat ovat saastuneita. Varsinkin mua pänni, kun tää asiaakspalvelija oli koristellut itseään homomaisesti kultaa siellä täällä ja kimalteleva korvanappi pisteenä ii:n päällä. Menin nimenomaan tälle, ksoka ajattelin et se ois kaikista ennakkoluulottomin, koska aina valitsen homomiehen, jos sellainen on myyjänä- aina. Toiset heteromyyjät oli et hei sä oot väärässä kaupassa. Mee muualle.

Sama juttu toisinpäin kun menin Pentikin myymälään, et joo tyyli oli et tää on naisten kauppa, miehet ei käy. Kun katsoin viinilaseja, myyjä sano liioittelevasti, kun kommentoin, et noin isoja ei oo juuri missään et " joo ne tuli tänään " Ostin kaks.

Jos avoimesti näyttää värinsä, niin sitä ei siedetä. Heterot tykkää rakennella kulisseja, nukkekoteja. Ne on niistä aivan onnessaan, kun saa elää jossakin unessa. Kun sit eteen tallustaa ilmielävä anarkisti (lue: homo ), niin ne ei kestä sitä, et ne pilvilinnat romahtaa sekunnissa ja näkee omat pelot et kaikki mihin ne uskoi on valhetta.