• Kolmoisritti

Katsoin viettelyksen vaunun, mis oli Marlon Brando nuorena ja melkoinen seksipommi aikanaan, mitä käytettiin elokuvassa hyväksi, koska paitaa riisuttiin ja se oli repaleisena päällä koko selkä paljaana. Poikkeuksellinen elokuva sillä lailla, että nyt mies oli seksiobjektina tarjolla.

Ei sen näytteleminen kolahtanut eikä poikamaisen kimeä ääni. Vivien leigh oli valtavan hyvä.

Miksi elokuva oli aikoinaan sensaatio jäi epäselväksi ellei työläisslummin kuvauksena, mikä ei mua kiinnostanut tippaakaan? Must tuollaisen impulsiivisen väkivallan, heikkolahjaisten riehumisen kuvaus on vastenmielistä. Mua inhottaa kaikenlainen sekoileminen ja väkivalta.

Sen sijaan kulisisien rakentaminen on tavallista, kun peitellään köyhyyttä ja rahattomuutta, mielisairautta ja esitellään, elvistellään parempaa kuin onkaan, joka saattaa mennänaurettavuuksiin asti kuten elokuvan Blanche teki, koska yritti säilyttää omanarvontuntonsa rippeitä, koska oli menettänyt kontrollin omaan elämäänsä vaikeiden traumojen takia ja koska oli joutunut ylivoimaisen tehtävän eteen eli hoitamaan vanhempiensa henkilökohtaista konkurssia. Kulissien romahtaminen järkytti mielenterveyttä eikä millään ollut enää väliä. Nöyryytysten sarja jatkui, koska Brandon näyttelemä heikkolahjainen lihaskimppu oli mustasukkainen vaimostaan, jonka lopulta menetti, koska raiskasi hänen siskonsa.