• Kolmoisritti

Tiiän " uskovia ", joista yks kaappihomo kuoli aidsiin, toinen hakattiin hengiltä ja kolmas vetää hashista.

Et ei ne oo uskovia, vaan ne pyöri niis kuvioissa melko ahkerasti. Mitä roolii usko veti näitten syrjäytyneitten miesten elämässä ?

Rumat käy kirkossa. Rumuus voi olla vamma. Sen takia menee uskontoon mukaan. Sit uskovat tekee itsestään vielä rumemipia ku ovat. Uskonto on yhtäkuin ruma ja ankee. Ruma tarkottaa pyhää. Ruma, kiltti, näyttelee ujoo= pyhä ja jumalalle kelpaava, vaik on sydämessään kivikova fundis ja jankuttaa et EI, EI SELLASTA; TORJUN. Ostaa ne kamalimmat kledjut mitä löytää jostakin tanskalaisten kierrätyskaupasta, joiden henkilökunta blokkaa päältä parhaimmat itelleen.

Mä annoin kerran yhteen kirppariin lahjotuksen ja kävin toteemassa et ei niist suurin osa ees menny kauppaan. Törkeetä.

Kun sit torjuu elämän ja menee naimattomana outona lintuna lähetystyöhön huomatakseen et siell vaan prostituoidut on naimattomii et kummajaisena elää eristyksenä jumalalleen omistautuneena ikäneitona immenkalvo ehjänä hautaan tai sit löytää ukkonsa niitten rumien , ajokoiran kumaran laihojen ukkojen joukosta, joil on keskitysleirinälkäruumis ja joil on sellaset körttikampaukset et hohhoijaa ja herra auta tästä vaivasta mua panettaa mikä neuvoks. Äkkiä vihille et saa naida.

Hulluutta on monenlaista, mikä kätkeytyy vaik minkälaiseen muotoon mut kaunis ei saa olla.