rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2006.
Seuraava

Ja puron tumma kohina kertoo löydetystä onnesta.

Oltiin Ällän siskon ja hänen miehensä uuden kodin tupareissa eilen. Jännitin vähän etukäteen että miten mä jaksan, en ole voinut kauhean hyvin ja kun voin huonosti niin saatan olla aika ärtyisä ja äksy. Ja kun Jenni oli täällä viimeksi niin olin sitä ihan urakalla. Mutta hienosti mä jaksoin ja oli tosi kivaa.

Jouduin tenttiin. Ällän lankomiehen pitämään sellaiseen. Kertomaan miksi minä olen Ällälle se Oikea. Miksi mennään juuri nyt naimisiin. Mistä olen tulossa, minne olen menossa. Mikä minua Ällässä viehättää, fyysisesti siis. Oli ihana voida sanoa että minä oikeasti rakastan ensimmäistä kertaa elämässäni toista ihmistä toisen ihmisen takia enkä vain siksi että muka kuuluu rakastaa. Sain sillä yleisöni hetkeksi hiljaiseksi :D

Mun pitää maanantaina varata Possulle vuosihuolto, sen karva on kamalassa kunnossa ja sillä on hilsettä. Vaikka kuitenkin on madotettu ja syö kunnon ruokaa jonka pitäisi pitää karva kunnossa. Vaikuttaa kuitenkin kovin pirteältä ja virkeältä joten en usko mitään vakavaa olevan. Vaikka jo ehdin stressaantua siitä että jos se kuolee. En mä kestä sitä. Son mun lapseni, mun murumussukkapossuvauva. No käydään eläinlääkärissä tsekkauttamassa mitä sille hilseelle voisi tehdä.


Oma kehottava, kutsuva, odottava tulevaisuutesi.

Meillä on jo 14 häävierasta ilmoittaunut tulevansa, ihanaa!

Muutto on ohi. Tai no ei ohi, kaikki neidin tavarat on kyllä täällä Ällän luona mutta vielä pitäisi saada tavarat purettua jonnekin. Tila meinaa vaan loppua kesken, kirjat joutuu olemaan laatikoissa kunnes saadaan lisää kirjahyllyä koska olen nykyiset jo täyttänyt kirjoillani.

Mulla oli aamulla mielessä jokin ajatus mistä ajattelin entryyn kirjoittaa mutta en mä muista enää mikä se oli. Ei kai mitään kovin tärkeää sitten.


Seuraava