Aikuisen oikeesti


Mul on ampiainen keittiössä tai joku vastaava ötökkä ollu jo viikon. Heräs liian aikaisin ja nyt se lentelee mun ympärillä päivisin kun oon keittiössä. Levittelen hunajavettä kukan lehdille kun aattelin et se pysyis sillä hengissä. Amppari on keksiny mist se saa vettä. Se lentää nätisti vesihanan suulle. Mul on sille nimi: "god - sent", ku ampiainen kuvastaa ikuista elämää tai oikeammin ylösnousemusta.

Tänään sain osakseni avointa halveksunnan täyttämää ivaa Chillissä.

Kampin keskuksen käytävällä taas varauksetonta huomiota hyvännäköiseltä, nuorelta homolta ( herttanen ), joka yritti myydä kosmetiikkaa. Olin väsyny ja sanoin et en oo " in the mood ". Kerroin et ostan vaatteita mut siihen tuli sit pomo juttelemaan ja sovittiin et katselen heidän webbisivut kunhan saavat ne aikaiseksi. Sit ne ei tajunnu ku niil oli virheettömät ihot et kun mä kysyin et myytteks te kosmetiikkaa ja näytin yhtä kuorintavoidetta et onks tää ainoo miehille. Mä yritin viestittää et myyks ne meikkejä myös miehille: tajusko vai ei mut must tuntuu et vedin maton jalkojen alta, ylläri.

En oo ikinä törmänny yhtä aktiiviseen myyntityöhön. Yritti 100 lasissa eikä vieläkään luovuttanu. Sit huomasin et tärkeetä oli koskettaa , nuori kundi otti kädestä kiinni. " Kerro nyt nimesi? " Jälkikäteen hurmaavaa mut ei ne vanhaa vedä linssiin. Tulin kuitenkii hyvälle tuulelle. Ei toi ei onnistu suomalaiselta.

Sama taktiikka ku body shopissa, mis puhumalla myydään.

Kuulin kun se pomo sano et " I like him ". Heti arvio perään.